Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ajoj

Jsou to plostě nej. skupina na celým světě
    I love US5 and Richie *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Chliv a jeste raz chliv a myslenky z chliva

Je to Odpad, tahle skupina. KOKOTSKA hudba, Prijebane texty o hovnach a o srackach. Tahle muzika se vam libi ? To vas lituji. Mam Otazku. Mozek vam uplne zamrzl aneb se spalil ?
    • Re: Chliv a jeste raz chliv a myslenky z chliva

vsechno uz tu bylo receny od Lennushky tak snad jen SMEJU SE TI xDxDxDDD
    • Re: Chliv a jeste raz chliv a myslenky z chliva

tvl tak teď mám záchvat jako sviňa *1* *1* *1* *1* *1* nám zamrz mozek??? *1* *1* *1* tak to už mě pose*te, fakt že jo.. no hlavně že TY se tady zmůžeš kecat jenom nějaký sračky, který stejně vůbec nikoho nezajímaj a přitom ho*no o US5 víš, možná si tak slyšel 2 songy, viď *1* *1* a hlavně, že nám "zamrzl" mozek *1* *1* *1* tak víš co? podívej se, co už dokázali oni (a že toho ještě hodně dokážou) a cos dokázal ty *1* možná se tak všude ztrapňovat, ubožáku *1* ale jako toe jedno, to nemá žádnej smysl mluvit s někym, kdo je zralej na léčení! *1* *1* takže odteď *ignoration* *1* ale tohle jsem prostě musela napsat, to mě zas dostalo *1* *1* to já lituju tebe, chudáčku *1* *1*
  • wow

jsou sladci jsou uzasni mam je rada protoze maj husty pisnicky us5 jsou lepsi nez trapaci jonas brothers *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15*
  • new clen

a ten novy clen ma vincent ma kolko rokov je dost mladucky ??,kto mi to povie *3*
    • Re: new clen

Vincentovi je 15!!!
  • UŽ DOST!!!!!!!

TY MAS CO RIKAT TY KRAVO NAMYSLENA CO MY POSLOUCHAME DO TOHO TI JE UPLNY HOVNO !! *8* TAKZE SE SEBER A VYPADNI SI POSLOUCHAT TEN TVUJ ROCK A PUNK TO JE UBOHY !! *1* NEJSES NAHODOU TAKY TO TRAPNY EMOO!!?? *16*
    • Re: UŽ DOST!!!!!!!

loool emo nejsem ty čubko!!! *15* *15* sama seš mrdka bo posloucháš takový komerční sračky jako US5!!!fuuujjj to je ubohýý aRock je nej ty cuchto nevomrdanaá!!! *14* *15* fuuuuuuuuuuj píčy zasraný to vás sere co když má někdo jinej názor!! *15* *8* už sem nikdy nevlezu..je mi z vás an blitíí!!!čuzy!!! *10* chcípněte do rána vy krávy a US5 sváma!!! *14* *1* *1* *15* říkám:takový trapky jako vy mě nerozhoděj!!kurvy nechutný!!!zalezet do kanálu azkebněte tam primitvní coury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *15* *15* *15* *8* *8* *15*
    • Re: UŽ DOST!!!!!!!

hele ty mrdko!!!! *5* co si tady tím dokazuješ?je mi z vás nablití *9* obtěžujem snad vaši oblíbenou kapelku? *14* *14* *13* *13*
  • RICHIE <333

hey hlasujte pro Richiehooo tady: http://www.maedchen.de/umfragen/Sta rs-Stars-Wer-ist-der-suesseste-Prom i-Boy-_95115.html (smazat mezery)! a jinak Richie vede! *14* *14* *14*
  • PLAKÁTY

Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
    PS: i plakáty US5
    www.nabizim-plakaty.blog.cz *3* *3*
  • Re : Richienga

Ja hlasovat nebudu, to si kurva vyhodte z hlavy. KROCH KROCH KROCH
    • Re: Re : Richienga

tobě to taky nikdo neříkal! *1*
  • forever :-***

US5 jsou proste nejlepsiii na svete *14* *14* *14* FOREVER the beeest *14* *14* *14*
  • ste píči

kráávy stejně sou us5 sračky!!tak si polibte prdel!!!!kurvy hnusnýý bleeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!už sem nikdy nevlezu fuj fujjjjjjjjjj!!!píčy aRock je nej si říkejte co chcete vaše kydy sou mi volný! *15* stejně ty sračky us5 nesahaj Rocku a ni po kotníky!!!zkebněte vy cuchty!!!!!!!!kravý zmrdanýýýýýýýýý!!!!!!!sboehm vy trapky!!!!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit