Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O mne 2

Dobra, tedy. Odted se budu klidnit aj se svym stadem svin, co tady picujem. Prominte, ze jsem vam nadelal stresy a ostatnim taky. Vite, ja jsem taky maly tucny zakomplexovany imbecil, ktereho uz zivot ani nebavi. Apropo, ja vlastne Nightwish ani neposloucham, posloucham to, co asi nikto tady nepovazuje za muziku, cize veci jako hip hop a rap, ale co uz. Ja i muj chliv svin ted jdeme nekam do vesnice, kde se vyvalime v zumpe, a kdyz nam nekdo dovoli, tak i v hnoji. Apropo, doufam, ze jste si uzili koncert, a doufam, ze mi Tarjuska odpusti. Doufam taky, ze me v Prahe zabije nejaka elektricka. Apropo, atd.
    • Re: O mne 2

xD nejsi trochu starej na HK a rap kdyz mas 53 roku? *1* *1* Jako ja nwm ael moja babicka to taky neposlocha i kdy to pocloucham ja :D *1* *1* *1*
      • Re: Re: O mne 2

ne HK ale HH preklik :_D
  • holčina

děcka chci se zeptet kdo ví jak se jmenuje richie celím jmenem a proč se jmenuje richie tak jak se jmenuje vy všichni říkate že ho znate tak ten kdo ho zna tak mi to řejne tak to sem zvědava jo a ma tu někdo icq od někoho z us5 určitě jo když je tu tolik lidi kteří ho znají *1*
    • Re: holčina

Richieeneček se jmenuje Christopher Richard Strinigni
      • Re: Re: holčina

a viš že se izzy se menuje taky chris
  • US5

Já nechápu lidi co sem lezou kdyz US5 akorát nadávaj.Já taky nenadávam Jonas brothers i když se mi moc nelíběj a ani na jejich stranky nelezu.Tak by to snad mělo být ne..................?Aby každej chodil na stránky které se mu líbý a ne na ty co nesnáší a psát do komentářů blbosti a sprosťárny.A mimochodem US5 NEJSOU BUZNI a jestli si někdo myslí že jo a nadává jim že sou teplý tak akorát závidí a nic o nich neví. I LOVE US5 AND RICHIE STRINGINI *14*
    • Re: US5

Tak to teda taky nechápu jsou to prostě kreténi
  • ...

Ahojky, mohla by mi nejaka dobra duse vysvetlit jak ty 2 blondaky od sebe rozeznate???na fotkach je mozna rozeznam, ale v klipu vubec...=(((
    • Re: ...

ahooj..tak ja je vzdycky rozeznam...kdyz se na ne divas tak je rozeznas proste....ja uz z dalky vim ktery je ktery...proste chris a richie sou sice podobni ale ja vim ktery je richinek...I love RICHIE *14* *14*
    • Re: ...odpoved

víš jak je rozeznám že richie je vždy ve předu *14*

no tak to máš blbe když jsi slepa

Ja je nerozeznávám, oba jsou teplousi a tim topro me koncí *15*
      • Re: Re: ...

tak tos posrala *13* *13* *9* *9*
        • Re: Re: Re: ...

Posrala??? U tebe??*1* TO me opravdu moooooooooooc MRZI!!!!*1* Jaka SKODA!!
      • Re: Re: ...

Tvuj nazor ti nikdo nebere...,ja je taky nijak nezbiznuje, ale pridou mi uplne stejny...tak sem chtela vedet, jak je velky fanynky rozpoznaj..!!Vis???
  • US5

JAY KHAN IS THE BEST AND MY HASBAND *14* !!I LOVE US5!
    *14* *14* *14**14* *1**1*
    *14* *14* *14* *1* *1*
    *14* *14* *14**14* *1**1*
    *14* *14* *14* *1*
    *14* *14**14* *7**7*
  • TOP 6!

Ahojky, na mim blogu jsou fotky a videa šesti kluků kteří byli vybráni, takže jeden z nich bude nový člen US5. Me se nejvíc líbí Karsten.
    můj blog: http://us5-my-loves.blog.cz/
    • Re: TOP 6!

ja doufam, ze to bude Karsten!!!
      • Re: Re: TOP 6!

Hm asi ne..:D *1*
  • fake

Ja sem budu lezt furt :D ty 3,14čo zajebaná!!!!!! *13* *13*
  • humus

pche takový smažky normálně k zblití!!jak to můžete poslouchat!!!buzný nejvetší tak se dět třeba vyprstit nad plakátem těhlech idiotů!! *1* *1* metal je nej jak tady říkaj ostatní!! a vy si dejte bacha at nedostanete přes pasky nanynky namšlený zkurvený!! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: humus

Jestli zbožňuješ metal tak klidně,já ti to neber,ale ty zase nám-fanynkám US5/popu neber to,že zbožňujeme pop a tím pádem US5.Jo a mimochodem metal je pro mě "humus" jak bys to napsal ty Respekt**
    • Re: humus

SES NEJVETSI IDIOT NE SVETE TAK PROC SE SEM SERES CO?????? KDYZ JKE TAK NESNASIS?TRAPAKU!!!!!!!!!!! DEJ SI BACHA AT TY NEDOSTANES PRES HUDU *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: humus

jj přeně tak! když je nesnášíš tak proč sem lezeš?? *10* debile *9* a stím tvojím metalem lez do prdele buzno!! *16*
        • Re: Re: Re: humus

a prOč by sem jkO nemOch/nemOhla chOdit??......každej tU může řííCt svůůj názOr at Už se vám líbí nbO ne!!.....jkO nic prO ti us5 ae nesnáášim je ♥jOnas brOthers♥ 4rever..:)
          • Re: Re: Re: Re: humus

Abych řekla pravdu mám ráda jonas brothers *1* ale us5 jsou lepší *13* a jeden z us5 ( *4* Vinnie *14* *14* ) je jejich fanoušek tak neříkej že us5 jsou buzny *5*
  • maria

jj US5 jsou naprosto boží... neim co bych bez nich dělala... *14* mno jen jsem se chtěla zeptat jestli náhodou nemáte písničku maria ve španělštině jako mp3???? *7* vše moooc díík... zatím čuuus *3*
  • člen

už se ví kdo je z nich novej člen?????????????????????????????? ?
    • Re: člen

nn ještě se to neví =)
      • Re: Re: člen

Ale já si myslim,že to je Diego! *3* Ale nevím
        • Re: Re: Re: člen

no já si to taky myslim :D ale taky nevim, ale on by tam s nima byl podle mě dobrej :D
          • Re: Re: Re: Re: člen

No já bych tam chtěla mít Diega,pac toho Jaye jako fákt ne...Ale jako ez urážky...:d *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: člen

No to máš pravdu!.:DCayce jee kocourek!No na toho Toma jsem taky čuměla jak něco..:D *1* *1* No o něm by mohli psát,že je to gay...Ale nepřála bych mu to! *1*

no já čuměla jak debil na toho Toma, páč ten vypadal fakt jak buzík... ten výraz prostě úplně totálně! :DD hrůůza ještě že ho nevybrali :D ale jako když vybírali Caycíka, tak zvolili úplně nejlíp jak mohli! :D

No žejo...Ale jako....:DJsou aba dva rostomilý i ten třetí...:DNo a ten Jay já když sem ho viděla koukala jsem s otevřenou pusou..:D *1*

jooo přesně, nejlepší bylo když tam byli 3 Chrisíci :D no teď už jenom bohužel dva, ale i tak *1* ale ani jeden si tak neříká *1*

No přesně tak...Stačí že tam máme hooodně Chrisíku v Us5..:D *1* *1* A mít dva Jaye to by bylo už přehnané..:D

no ten Jay to jako.. no.. ehmmmm XD a navíc mít ve skupině dva Jaye? to jako nééé! XD Jay je jenom ten náš úúúžasnej Jayík! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit