-
BRAVO Zlaty Otto 2008
Chceš aby us5 vyhrály Zlatýho ottu 2008?
tak pošly SMS ve tvaru
BR SKUPINA 20
na číslo
9001503
a podivej se na muj blog tam najdes aji co muzes vyhrat http://nejfansus5.blog.cz/0902/pozo r
pls pls pls posilej
*15* *15* *15* *14* *14* -
katka
us5 je nej *14* ale ten co tam je tet novej je bleeeeee *1* nejlepší je jak tancuji a taky byl nejkrásnejší mikel *3* *3* *4* -
-
Re: katka
*1* *1*
-
-
fuj
tohle je absolutni odpad hudby muze to poslouchat opravdovy retard tyhle slizouny netalentovany,zlate Pussycat dolls aspon maji nejakou hudbu a talent -
-
Re: fuj
slysel jsi nekdy zpivat pussycat dolls zive??..radsi zavri hubu protoze oproti us5 se to neda vyrovnat.. *13* *1* -
ae jenom jedna umí zpívat ostatní snad ani nezpívaj -
-
Re: Re: fuj
tak s tímto taky souhlasím tam zpívá jen ta nicol nebo jak se jmenuje a zbytek se tam kroutíjou jak děvky. nevím naco jsou skupina když tam zpívá jen jeden člověk to fakt mi hlava nebere *4* -
-
Re: Re: Re: fuj
PŘESNĚ, zpívá tam jenom jedna :DD hlavně že "maj talent" XDDD -
-
Re: Re: Re: Re: fuj
*1* *1* -
-
us5
nevim když jse vam nelíbí proč jsem píšete uražky oni jsou super a je to každyho vec komu se co lidi urzky ja nesnašim *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *1* *1*
-
-
-
-
-
talent kroutit se jak děvky? XD US5 uměj zpívat, tancovat a i chováním jsou naprosto úžasný, tak si dej nějakej prášek na uklidnění a příště si lez na diskuzi těch svejch, nechápu co tady nacvičuješ jako! XD -
-
tak tohle si napsala skvěle kroutit se jak děvky tomu se nedá říct tanec. *4* *4* *4* -
-
Prosim tě.Oni jsou slavný jen tim jak jsou hezkýýý a tak...Jinak nic! *1* A jak tancujou jako děvky jako to se Ti povedlo Leni -
-
no jako přesně, ale hlavně že ona má kecy na US5 XDD je to k smíchu *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fuj
Přeeeeeesně...:DJsou to ...... *1*
-
-
-
-
Asi tu nacvičuje jak je drsná *1* *1* ...:D -
-
no vypadá to tak... *1* -
-
No jo no...Takový lidi nemam moooc ráda..:DJá je taky třeba neurážim...Třebe jenom vduchu ale nemusim to hned psát všude co s toho pak mají hovno..:D *1* *1* -
-
No to je taky pravda!Protože jsem blááázen!!...:D
PS:Blááázen do Us5 *1* *1* -
*1* *1* ty nemůžeš furt XDD -
Ale jako,když jsem se dívala na ten příspěvek..A viděla tam toho smajlíka..Tak jsem nemohla...Achjo *1* *1* -
*1* *1* v pohooo :DD -
Jééééžiši co to je za Smajlíka já jsem chtěla dát smějicího...:D *1* *1* Pardon -
Nee já taková nejsem ani nebudu..:D *13* -
no tak nebudeš se snižovat na jejich úroveň, ne?!... XD
-
-
-
-
-
Tak si di poslouchat Pussycat Dolls A Us5 nech napokoji... *3*
-
-
sou to bu.zny
sou to buz.ny co vic dodat, je to parta teplejch mekejšů -> rozkopat jim rypak je malo, aby se me ulevilo *10* -
-
Re: sou to bu.zny
Toto je jen pro FANs US5!!!! A ne pro ANTI-FANs ty tupče!!! A oni nejdou žádný BU.ZNY!!!!! *16* Oni jsou nej!!!! *1* -
-
Re: Re: sou to bu.zny
to víš jak,že to nejsou buzny? *1*
-
-
-
¨Bleeeeeeeeeeeee
Fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
us5
US5 jsou nej kluci na světě! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
us5 nej skupina
jako vazne nechapu ty idujoti proc neustale pomlouvaj us5 vzdyt to je nejlepsi skupina na svete a hlavne Richi a kdo je nema rad tak at sem laskave nelezte vy kreteni a jdete si raci poslouchat ten posranej metal -
-
Re: us5 nej skupina
jo,jo-není nad náš posranej metal-Dio,Iron Maiden atd. *14* *1* -
-
Re: Re: us5 nej skupina
když vám us5 tak vadí tak sem nechoďte *16* *4* -
-
Re: Re: Re: us5 nej skupina
a když tady ta kráva nadává na metal který je náhodou skvělej lepší než nějaký Hip Hop a Pop tak ho bráníme!! *16*
-
-
-
Re: us5 nej skupina
Víš co ty krávo neser se tady do metalu jo!!!!!!!!!!! *13* *13*
-
-
Luciferka753
Holky nevšímejte si těch urážek na us5 *5* prostě my je mlujeme a to je důležitý...ať si na ně nadávaj jak chtěj pro nás budou stjně 1. *14* náš(nebo aspoň můj)názor to stejně nezmění *9* PROSTĚ US5 4-EVER *14* *14* -
-
Re: Luciferka753
naprosot souhlasíííím Lucííí
-
-
Podpořte US5
podpořte US5 v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Nový člen
Už jste viděli toho nového člena?Mě tam moc nezapadá,já chci zpátky Chrise...ale s tím už nic nenadělám :'-(