-
RE:očko
ahojky holky už jste o tom slyšely? 10.6 na očku v dj divákovi se uskuteční souboj mezi us5 a the rasmus. a ovlivní to jen ti kdo přijdou ve 14:30 do očka tak doufám že to vyhrajem. tak jen prosím ti co můžete tak tam prosím zajděte at to vyhrajem. ti kteří vyhrajou tak bude o nich speciál. a to si přece nemůžem nechat ujít. vydte holky? -
-
Re: RE:očko
Já tam tedy budu posílat smsky , protože tam nemůžu *3* *3* -
-
Re: Re: RE:očko
jj já taky budu posílat hooodně smsek *4*
-
-
Re: RE:očko
omggg já kdybych mohla, tak tam zajdu hned ×( hey ale fakt tam někdo dojděte pllls, USíci to musí vyhrát! -
-
No tak tam pošli smsky -
to teda máš pravdu musí to vyhrát,jsou lepší než rasmus. tak ten kdo tam může tak tam prosím dojděte a podpořte je co nejvíc to půjde at vyhrajem. -
-
Re: Re: Re: RE:očko
no to jsou teda milionkrát lepší než Rasmus, páč US5 jsou upa NÉÉÉJ! *14* *14* *14* *1*
-
-
-
-
Richie,Izzy,Jay a Chris..
Čao lidičky.........
US5 jsou ta nejnejnejlepší skupina na celym světě.moc se mi líbí..Hlavně::Richie,Izzy a Jay..a ještě Chris!!!!!!!! *4* *14* *14* -
-
Re: Richie,Izzy,Jay a Chris..
Mě se hrozně líbí Chris pak Richie a Jay *14**14**14**14*
-
-
us5
je to nejnejnejlepší skupina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
US5 sou nejlepší *15* *14* a komu se nelíběj ať mi políbí P*** *5* *14* -
tfujky
Kreteni nejvetsi...upe komercni sracky...BUZICI...METAL A PUNK jsou lepšííí *16* -
-
Re: tfujky
jdi se zahrabat s nejakym METALEM nobo pnukem,ANi tomu neni rozmet jenom do toho mikrofonu rvou,fuj hnusny vlasaty pupkaci nevim co na nich videt ... Cerna a cervena , vzdyt to je jako pest na voko boze ..si blba krava .... *15* -
-
Re: Re: tfujky
ty se ale vylízaná kráva,víš o tom hovno tak si laskavě neber punk(ještě kdybys to správně napsala :D) a metal do huby *15* *9* *9* *9* bych chtěla vidět jak na tohle může někdo pařit takový blitky *15*
ROCK je BEST toto sou piče *9* -
Re: Re: tfujky
Hlavně že ty si chytrolínka.Nejdřív se nauč psát a pak si můžeme začít povídat...A mnohem lepší než ty vaši NAGELOVAÝ,SLIZKÝ BUZÍCI...A ty tví kreténi,to je to samý jako JB........za půl roku po nich neštěkne ANI ten PES...takže pa...krásně jsme si pokecali *1*
-
-
-
Nesnáším TH
Nesnáším TH US5 je nej skupina kterou sem kdy slyšela. *3* *14* -
th
Já nesnáším TH akorát si hrajou na něco co nejsou a hlavně ten blbec Bill. *10* -
uz bylo na case
Tak to je parada, snad už se rozpadnou!!!!! už bylo na čase. *10* -
-
Re: uz bylo na case
Docela jsem je začala zbožňovat *10* -
seš ale Paranoya,mluvíš jak generál Zkozyspad *1* -
Ahojky.....určo tě sklamu sice už tam Chris není, ale nerozpadnou se a vůbec nad tím nepřemýšlí...bud' budou pracovat jen ve čtyřech a nebo najdou jihého part'áka...ale končit určo nebudou...prý nechtějí sklamat fanoušky jako Chris!Takže klídek.......a klidně se postav na hlavu se zlostí...mě je to úplně šumafuk...měj se *1* *1*
-
-
I love Chris
US5 je ta nejlepší skupina jakou jsem kdy poznala...Ale hlavně je nejlepší Chris W....Já ho ták miluju I LOVE YOU CHRIS... *14* *3* *14* -
JEŠTĚ NĚCO
náš názor to stejně nezmění.... *14*
tagže jim dejte pokoj *8* *8*