Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj blog

Podívejte se na můj blog www.jayilove.blog.cz
    tady najdete vždycky něco nového a hlavně bleskowky tak se mrkněte papa
    US5 IS BEST GROUP IN THE WORLD *14* *14* *14*
  • the boys are back

tak co na tu novou písničku říkáte????
    • Re: the boys are back

Jo boys are back je super písnička, ale tedka sem se zamilovala strašně do RELAX *14*

jo je to úpa GG!!!! *4* *4* ..KONEČNĚ ZMĚNA!je to uplně jiný,než dřívější singly,docela good rockovka *3* *3*

ta písnička je úúúúpa bestowáááá úpa ji zbožňuju!!!! *14* a Us5 jakby smet *14*

Úplně bombastická....dala jsem i ten klip na youtube.com.....fakt super!!Miluju tu písničku a i ten klip...a US5 nejvíc!
  • Rozpadnou se

Jeje..ty teplousci se rozpadnou prej,?
    • Re: Rozpadnou se

hustý jméno ,,gregorka"...máme ve škole jednoho teplouše a ten se jmenuje Gregor *1* ...
      asi mi odepíšeš nějakou odpálkovačku,ale to tu už nebudu,takže si tu nadávej jak chceš *1*
    • Re: Rozpadnou se

Holčičko nepotěším tě..prý se nerozpadnou....sice prý je Chris sklamal, že odešel bez rozloučení, ale prý fanoušky nezklamou...a budou bud' pokračovat jen ve čtyřech a nebo najdou nového partáka....ALE POKRAČUJOU DÁÁÁÁÁL!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!Jsem mocinky štastná!!!
  • aža

obdivuju je jsou úžasní *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • aža

mě se nejvíc líbí jay khan *14*
  • US5

hrozne moc miluju US5 jsou nej nej nej nejlepsi skupina na svete je mi hrizne lito ze vinnie a chris odesli ale kazdej ma na ne jinej nazor tak to prosim rikejte normalne a hned nane nenadavejte taky by se vam nelibilo kdyby vam nekdo urazel vasi oblibenou skupinu nebo cokoli jineho tak se nad tim aspon zamyslete jestli mate trochu rozumu prosim berte na nas ohled diky *3* *3*
    • Re: US5

Máš úplnou pravdu já taky hrozně lituju vinnieho a chrise. je to velká škoda. vinnie byl úžasnej a us5 je úplně nejlepší skupina na světě. a ti co s tím nesouhlasí tak tu nemaj co dělat.
  • i ♥ u chris

Chris je z nich ten naj naj najkrajsi, a je strasne sexy *14* *14* *14* *14* je to ten najkrajsi chalan sveta *14*
  • Nic moc

Tak US5 teda moc nemusim. *9* Hudba nic moc vzhledově taky maximálně byl tak hezkej Chris kterej odešel takže teď už se mi nelíběj vůbec *9* *9*
    • Re: Nic moc

Souhlasim.US5 taky nemusim, jejich styl se mi nelíbí a vzhled taky ne! *13*
      Nejhezčí byl Chris ale když odešel je ještě horší! Klidně by mi bylo jedno kdyby se rozpadli!!
      Teda za chvíli tam nebude nikdo z původní sestavy!! *10*
  • us5

miluju us5 z celého srdce a škoda ze v top skupin skončili na 7-miste kdyz byli dokonce na 2
    • Re: us5

? v jakejch top skupinách?
    • Re: us5

no to teda máš pravdu je to velká škoda *4*
  • US5

US5 sou ti nej kluci*14* a maji uplne klaaaasne pisnicky mno ploste uplne z nich nemuzu a nejklaaasnejsi je Chris jo a kdo tvrdi ze sou to curaci nebo takoveho neco tak at si to necha pro sebe a vsem tokiakum preju aby z toho VYROSTLI!!! *3*
    • Re: US5

Chris je prostě nejlepší a vubec všichni sou supeééééér ve všech ohledech *3* *14*
  • us5

takze kto tu chodi len preto aby im nadaval do teplosoch tak nech ide do riti.....a po prve ked oni vyzeraju jak teplosi tak potom newem ... vsetky tokiacky co sem pisete podla mna ten bill vyzera jak baba a mam najnovsi plagat z kamarata a tam ma uz aj cicky:D je trapny ..... a antifan us5 naco sem leziete ked ich urazate toto je stranka pre fanynky tak bud budete ticho abo pisat normalne veci.... a ja tez neverim tomu jak kazdy pise mam na richiho icq a som jeho sesternica....trapneeeeeeee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit