Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrkni pls

Ahoj mrkněte se pls někdo na tadynto blog-jsou v něm různé super skupiny a hlavně jsou tam US5!!!Dík Romča a Vil *5* Richie je krasnej *14*
  • hmmmm

Hm Chrise je škoda,měl krásný hlásek,ale je to bohužel jeho rozhodnutí a to už nikdo neovlivní....Měl pro to vážný důvod,proč opustil skupinu!...je to smutné,ale je to tak.Tak snad se Jayovi podaří někoho sehnat?...Uvidíme..ale doufejme,že nám Usíci ještě nějakou dobu vydrží,protože jestli takhle začnou odcházet všichni,tak to mohou zabalit!Myslím,že právě Jay se snaží o udržení skupiny nejvíc....tak uvidíme..zatím ahoj všichni fanoušci a buďte s nimi,potřebují to:0) *5*
  • ......

Všechny fanynky US5 POZOR!
    Musíme zakročit,aby se Us5 dostali na 2 místo(Hodebení skupny)
    1. Chodit více na jejich stránku
    2.vymazat se svých skupin the pussycat dolls
    Když tak to pošli dál

PS:Od Ajinky.muck.!!
    • Re: ......

však už dávno jsou na 2.místě-špatný máte postřeh
      • Re: Re: ......

No přesně tak:D
        • Re: Re: Re: ......

Tka a teď už zase nejsou OMG zakroooooočíme:Us5 vždy v čele!!!!!!!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: ......

ale nevím,jak to počítají,napřed měli kolem 67000,pak 66000,pak zas 67000-to bude asi za nějaké určité období-týden nebo měsíc a každý den odpočítají výsledky dne,který už nepatří do těch 7 či 31 dní
  • Dopisek:-D

Sr ja zapomněla napsat jak se ten blog jmenuje *1* www.hrom.blog.cz jsou v něm ruzne skupiny a hlavně US5!!tak se mplsky mrkněte *3*
    • I Love you RICHIE

us5..su najlepsíííí *1*
  • Chriss

Ach tolik mě mrzí že pujde Chriss pryč...
  • nic

jsou to slaďoučtí homoušci... *15*
    • Re: nic

asi tak *5* nechápu, jak se mi to mohlo nekdy líbit *1*
    • Re: nic

určo jsou sladščí než ty...ty kreténe! *1*
  • t

KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---
    • Re: t

Bože..tak toto už je i na mě moc..Honzo..můžu se tě na něco zeptat???Kolik máš IQ???????Asi pod míru co???Jinak bys sem tohle nepsal.....fakt mi je tě líto....jsi fakt ubožáček...ach jo....ty jsi fakt kokot!!!! *1* *1*
    • Re: t

co trapčíš,woe??...máš v hlavě nasráno bo co??...já sice US5 moc neposlouchám,ale musím se jich trochu zastat,ptže to,jak tu exhibuješ je jak siflič na píče nadmíru trapný,čůráku zmastěnej posiflenej vydělaně připosranej!!........a nečum!!!!!
  • US5

JSOU SUPER .NEJRADĚJI MÁM chrise ten je super..
  • Shnim plakat

Ahojky lidičky chtěla jsem se zeptat jestli ma někdo plakat Us5 nebo nektereho z člena teto skupiny a mohl by mi ho poštou poslat kontaktujte mě na mem icku 492 692 570
    papa a mějte se pěkně
  • Bohužel

Moc je teda neposlouchám ,ale jeden můj názor za tím si stojím-jestliže od nich neustále odchází nějací členové, tak už to není klasické US5...s novou sestavou už to prostě není ONO
    • Re: Bohužel

Máš pravdu ale mě to nevadí pořád spívají super *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit