Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chris ??

Chris neodesel nebo jo? *9*
    • Re: Chris ??

ahoj jasi mislim ze odesel vis mam eho tradi tak proc bi odchalzel *9*
      • Re: Re: Chris ??

jsem to všude četla...
    • Re: Chris ??

odešel
  • fuj

to si děláte snad prdel! *8* *16* takový smažky jak něco takovýho může existovat *9* já se pobleju z nich!!takový diskanti přihřátý!!! *16* *9*
    • Re: fuj

spíš kdybych viděla tebe tak se pobleju *4*
      • Re: Re: fuj

až na to že nevíš jak vypadám a v životě si mě neviděla tak drž hubu *15*
  • us5

ahoj lidičky, a teď byly na ocku z celýho roku s 3 písničkama 13,4,3, takže jsou docela dobří hlevně richie *1* *1* *1* *1*
  • Rozpad ?

Ahojky všichni chci jen říct, že se kluci nerozpadli jen natačen v Americe vlastni show proto nejsou vubec slyšet..normál fungujou dál ;o)
    • Re: Rozpad ?

nerozpadli..?..to ráda slyším..=) *3* *16*
    • **'

myslíte ze budou mít koncert v česku ?
      • Re: **'

Doufám že jo...
  • :-((

De to s nima z kopce..už to není,co to bývalo *9*
    • Re: :-((

jak pro koho to neni, co to bývalo... pro mě jsou pořád the BEST!
    • Re: :-((

presne....kazdy odchazi a pak prichazi...uz je neposloucham...nejvic me ae nasralo ze odesel Chris
  • ahojky

I US5 loves largely richieho he's as sweet is simply godlike.US5 nobly vocal and ghastly fine dance.Richie much much you loves let me have chance!!! !Richie much much you loves let me have chance!!! ! *4* *4* *4* *14* *14* *14* please please *9* *9* *9* once more you please. *9* *9* once more you please. *14* *14* *14* *14*
    • Re: ahojky

US5 jsou opravdu ta nej skupina světa!Kdo si myslí něco jinýho jeto jeho problém!Miluju je,prosazuju je,poslouchám je,dívám se na ně,podporuju je prostě co se dá!!!!!!!!!!§Us5 I love you!You are the best band in this world!Izzy,Richie,Chris,Mikel,JAy thank you!!!! *14* *14* *14*
      • Re: Re: ahojky

My love is Us5... Izzy Gallegos, and Richard Christopher Stringini .... *3* *14* *14* *14* *14* *4* *8* *8* *15* *15* *1*
        • elahe

hi.*3*
          i love us5.*14*
          us5 are my best friends. *4*
          • faninka us5

cauky lidi pry mikel odchází nevíte proč? *9* *9* *9*
  • Nej

US5 jsou nejlepší skupina na světě!!!Mam každý jejich CD a prostě jsou nej-nej-nej!!! *14*
  • 5

ale v Bravíčku bylo,že se rozpadli! tak jak to teda je?? *8*
    • Re: 5

jj bohuzel se rozpadli *9*
  • Ježkovi voči

já nwm jo, ale zdá se mi, že většina holek co sem píše, že má icq na richieho nebo jinýho z tej sebranky , nebo že je s nim příbuzná apod. tak si myslim, že pěkně kecá!!! neblbněte!!! jak tomu můžete věřit??? *7* *7*
    upřímě, mě se ani trochu nelíbí ani jeden! podle mě vypadaj všici jako teplouši!!! a to bez vyjímky
  • Pajula

Hoj holky newíte název jejich posledního alba
    • Re: Pajula

Holiday uz aj s Jaysonom *3*
    • Re: Pajula

Back Again *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit