-
Ass5 & TK
Tohle je fakt humus, jak něco takovýho můžou vypustit do světa *9* Je to na blití poslední dobou. Ass5, Tokio Kokot(nebo TH=transky hnusný) *1*, nebo jasní blbci(JB). Normální kapelu pomale člověk nevidí. -
Cože
Cože Us5 se rozpadli?? to mi ani nerikej te _:((( *9* *9* -
...
chtela bych aby zase vydaly nejakou novou desku, protoze jejich pisnicky se mi moc libily a Richie je taky super... *9* *14* -
US5 4EVER
Já us5 miluju hlavně Vinnieho...jsou prostě nej. a anti-fans ať si políbi prdel.......... *14* *14* *14* *4* *1* -
The Best Group :-*
oni se nemůžou rozpadnout!! :( US5 je ta nejlepší skupina na světě!! miluju je! :-* -
Smradlaví zmrdi
Ty volee.... *1* Takový buzny nehorázný.....hej nejsem nácek, ale prostě to musím říct......Do plynu s nima *8* Jsou tak teplý, že si na nich můžete osmažit topinku prostě :-! hnus!!! PS: Punk is NOT dead a Metal tež uhááá *5* -
-
Re: Smradlaví zmrdi
Trapný ... jakože proč b měli bejt teplý ?? jako ty to můžeš vědět a i kdyby tobě to muže bejt jedno a fanynek by měli podlě pořád celkem dost *15*ach jo jsi trapka... do se stím dá dělat a všichni co říkají jak jsou to buzn tak nemají pravdu akorát se snaží dobře vypadat a jelikož jsou to světové hvězdytak jim to akorát závidíš *13* -
-
Re: Re: Smradlaví zmrdi
Jj přesně tak akorát žárlí že Us5 maj rádi hodně holek a oni. *3* -
-
Re: Re: Re: Smradlaví zmrdi
Co?Co to meleš?Dyt to napsala holka *1* Ale máš pravdu akorát žárlí,že jsou slavný.
-
-
-
Ty vole držte huby s tim metálem pište si to někam jinam tady je skupina pop Us5 a né něakej debilní metál děte s tim metálem do prdele!!!!!!!!! *16* -
moje řeč!!!
-
-
rftrg
toto je nejtrapnější skupina kterou jsem kdy videla slyšela a já nvm co jeste -
:'(
tjn není to féééééééér taková good skupina a najednou rozpad to bude nějakej blábol aspoň doufám *9* -
-
Re: :'(
neni to kec četla sem to v Bravu č. 16 prej kvulu sponzorům *9* hajzli *9* *10* *8* *16* *5* -
-
Re: Re: :'(
já bych řekla že si bravičko trochu vymejšlí protože nechce se mi uvěřit že by se tak dobrá skupina rozpadla jen kvůli sponzorům *9* -
-
Re: Re: Re: :'(
no víš ono i kdyby byla sebe lepší skupina tak bez sponzorů to nějak nejde víš ... ae moc mě to mrzí že se nám kluci takhle rozpadli
-
-
-
Re: :'(
Ano musím Vás ujistit že to blábol je! -
-
Re: Re: :'(
jak to víš *4*
-
-
-
plakaty
schanim plakaty US5!!..nevimel by je nekdo za plakaty: Ewa farna,tokio hotel,aneta langerova,muzikal ze stredni,zac efron a dalsi?!! ...piste na mail!!! -
US5
US5 sou nej a nechapu proc sem lezou ty co je nemaj radi!delaj tu akorat bordel! si o sobe moooc mysli! US5 sou proste nej a TH sou sracky!!! *15* *15* *16* *16* *4* *4* -
-
Re: US5
HEJ!!us5 jsou super ale th NEJSOU SRAČKY!!!JASNÝ *10* *16*
-