Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ass5 & TK

Tohle je fakt humus, jak něco takovýho můžou vypustit do světa *9* Je to na blití poslední dobou. Ass5, Tokio Kokot(nebo TH=transky hnusný) *1*, nebo jasní blbci(JB). Normální kapelu pomale člověk nevidí.
  • Cože

Cože Us5 se rozpadli?? to mi ani nerikej te _:((( *9* *9*
  • ...

chtela bych aby zase vydaly nejakou novou desku, protoze jejich pisnicky se mi moc libily a Richie je taky super... *9* *14*
  • US5 4EVER

Já us5 miluju hlavně Vinnieho...jsou prostě nej. a anti-fans ať si políbi prdel.......... *14* *14* *14* *4* *1*
  • The Best Group :-*

oni se nemůžou rozpadnout!! :( US5 je ta nejlepší skupina na světě!! miluju je! :-*
  • Smradlaví zmrdi

Ty volee.... *1* Takový buzny nehorázný.....hej nejsem nácek, ale prostě to musím říct......Do plynu s nima *8* Jsou tak teplý, že si na nich můžete osmažit topinku prostě :-! hnus!!! PS: Punk is NOT dead a Metal tež uhááá *5*
    • Re: Smradlaví zmrdi

Trapný ... jakože proč b měli bejt teplý ?? jako ty to můžeš vědět a i kdyby tobě to muže bejt jedno a fanynek by měli podlě pořád celkem dost *15*ach jo jsi trapka... do se stím dá dělat a všichni co říkají jak jsou to buzn tak nemají pravdu akorát se snaží dobře vypadat a jelikož jsou to světové hvězdytak jim to akorát závidíš *13*
      • Re: Re: Smradlaví zmrdi

Jj přesně tak akorát žárlí že Us5 maj rádi hodně holek a oni. *3*
        • Re: Re: Re: Smradlaví zmrdi

Co?Co to meleš?Dyt to napsala holka *1* Ale máš pravdu akorát žárlí,že jsou slavný.

Ty vole držte huby s tim metálem pište si to někam jinam tady je skupina pop Us5 a né něakej debilní metál děte s tim metálem do prdele!!!!!!!!! *16*

moje řeč!!!
  • rftrg

toto je nejtrapnější skupina kterou jsem kdy videla slyšela a já nvm co jeste
  • :'(

tjn není to féééééééér taková good skupina a najednou rozpad to bude nějakej blábol aspoň doufám *9*
    • Re: :'(

neni to kec četla sem to v Bravu č. 16 prej kvulu sponzorům *9* hajzli *9* *10* *8* *16* *5*
      • Re: Re: :'(

já bych řekla že si bravičko trochu vymejšlí protože nechce se mi uvěřit že by se tak dobrá skupina rozpadla jen kvůli sponzorům *9*
        • Re: Re: Re: :'(

no víš ono i kdyby byla sebe lepší skupina tak bez sponzorů to nějak nejde víš ... ae moc mě to mrzí že se nám kluci takhle rozpadli
    • Re: :'(

Ano musím Vás ujistit že to blábol je!
      • Re: Re: :'(

jak to víš *4*
  • plakaty

schanim plakaty US5!!..nevimel by je nekdo za plakaty: Ewa farna,tokio hotel,aneta langerova,muzikal ze stredni,zac efron a dalsi?!! ...piste na mail!!!
  • US5

US5 sou nej a nechapu proc sem lezou ty co je nemaj radi!delaj tu akorat bordel! si o sobe moooc mysli! US5 sou proste nej a TH sou sracky!!! *15* *15* *16* *16* *4* *4*
    • Re: US5

HEJ!!us5 jsou super ale th NEJSOU SRAČKY!!!JASNÝ *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit