-
koncert
prijedou nebo ne nevim napiste mi na mail *9* -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
US5 Fans
Čauky děckaa, jedete na to setkání US5 Fans? *14* Já už se tam mooc těším *15* *1* *14* -
-
Re: US5 Fans
Mno.....mělo to být až někdy tušim 9.5., ale prý už to bylo *9* *10* -
už se taky těší a nevíš kdy to bude pls napiš na e-maile předem dík -
no ráda bych,ale nevím,kam??Můžeš napsat o tom setkání něco víc prosím??Děkuji Simča *5*
-
-
??
tak tohle byla moje oblibena skupina...ae tedkon se mi hnusi *9* kazdou chvili je tam nekdo jiny....a ja uz ani nwm co a jak? *9* *1* -
-
Re: ??
Nejsi jediná komu se hnusí ale sou tu fanynky který US5 milujou například já je zbožňuju ne sice jako na začátku ale pořád jsou nej a vím že si sem napsala jenom svůj názor já taky *3* tak pa *4*
-
-
web
http://us5mileycashleyt.blog.cz/ -
novy klip
je upe super -
miluju je
ja je upe miluju a s chrisem bych chtela sukat to by bylo mocinky moc nadherny predstavuju si to kazdy den on je tak sladkej a skoda ze odesel, ted budu chtit sukat s nekym jinym, oni sou upa supa plostě klasne miluju je us5 forever ste ploste uzasni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miluju je
a proc zrovna snim -
Re: miluju je
*15* *15* dylino nadržená..chcípám smíchy *1* *1* *1*
-
-
bleeeeeeee
sračky hnusnýý *9* -
Chci US5 v Řr!!!
Normálně já to nechápu Tokio hotel tady nemá ani 1000 fans a oni tu byli už dvakrát a US5 tu má skoro 2200 fans a nebyli tu ani jednou a to znám ještě hodně lidí co je milujou!!!! Chtěla bych hrozně moc aby tu měli koncert!!! *9* -
nechte prosím vás kluky z US5 napokoji
US5 je nejlepsí na svete a hlavne Richie a Izzy... hele já taky nechci delat chytrou ale fakt nevidim duvot aby ste je takhle pomlouvali kdyz se vám jejich styl nelíbi tak se nic nepiste... tohle je akorát ubohost a závidení nic jineho a nechápu proc to musíte delat já taky nelezu na miley cyrus a taky ji tam nic nepísu protoze vim ze má nekterý písnicky dobrý a nekterý ne... tak sem to prosím vás nepiste... vzdyt timhle nic neviresíte ze jim budete nadávat akot se ukazá jakou máte debilitu... no nic prosím nic sem nepiste pokud se vám US5 nelíbí... kázdej má jinej styl a jinej vkus...