-
dotaz us5
holky a kdy maji prijet ja nevim *8* napiste mi to na mail -
sbírka
Ahoj mám sbírku Us5 a chci se toho sbavit jestli máte zájem pošlu vám fotky...pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4* *4*
Jo a taky sem četla v českym bravu číslo 6 jaká je ta mrcha Vincentova máma *16* *16* -
-
Re: sbírka
Jo a kolik ti je že se sbavuješ..?No oni lidi s průměrným iq alespoň napíšou zbavila a ne sbavila..!! -
-
Re: Re: sbírka
dyť je to jedno nééé????
-
-
-
new člen
US5 maj novýho člena supeeeer už jsem se nemohla dočkat *14* *14* -
!!!!!
tyhle sračky ještě existujou?! -
-
Re: !!!!!
nj už to tak budee...Pořád existujou...A sou nejlepšíí *14* *14* *14* -
-
Re: Re: !!!!!
leda ve snu *9* *9* zmrdi zmalovaný -
-
Re: Re: Re: !!!!!
Oni jsou nejlepší a dělaj show chtěla bych videt tebe jak tancuješ a přitom ještě zpíváš....to je můj názor -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!
show?myslíš to kroucení prdelema co dělaj tyhle nagelovaný umělý panáci?! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!
Tomu nemám co říct,každej má svůj názor,když se ti tahle skupina nelíbí tak sem nelez!!!!já taky neurážím ostatní skupiny....
-
-
-
-
-
Re: !!!!!
Jooo Jak vidíš tak existujou!!!!
-
-
Plsky udelejte to!
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans
*13* né že to neuděláte! *1* *1* -
-
Re: Plsky udelejte to!
neboj už jsem to tam poslala -
Re: Plsky udelejte to!
už jsem to tam poslala
-
-
richie
ahoj richie je fak moc hesky jeto fak moc hesky kluk mese moc lyby skoda ze nechodi knam doskoly *14* *14* -
chachachachacha
Och čau přátelé mojí,dlouho jsem se sem nepodívala....a jak vidím,mé nazory to tu pěkně nažhavili,vidím,že tu tedka spíš víc lidí píšou zapory než klady...jen tak dal *5* *5* *5* -
-
Re: chachachachacha
ošklivka *15* -
-
Re: Re: chachachachacha
Těší mě *5*
-
-
-
:D
ahoj...hele izzy nekdy odesel z us5?? -
....
us5 jsou super *14* *14* -
.......
Us5 sice už moc neposlouchám,ale mám je pořád ráda a vadí mi jak jim každej nadává.Tak že vy co je máte rádi nevšímejte si těch d..... co jim nadávaj.Ať si dělaj co chtěj,asi se hodně nuděj když nemaj nic jiného na práci ne??A dělá jim dobře když se tady rozčilujete.Prostě si zanadávejte v duchu.Nechci dělat chytrou,ale fakt nemá cenu aby ste se tady hádali.