Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buznyy

diskanti fůjj *16* *16* *16* *13* *13* *13* a buzny
    • Re: Buznyy

no jo....zas někdo důležitej...důležitej jak hovno v trávě...

jo a rozzuřená veverko,máš recht,už to je i vědcema dokázaný *3* ....
      • Re: Re: Buznyy

jj *1*...no právě...
        ....důležitej jak zábradlí....
    • Re: Buznyy

lidé,co o druhých takhle mluví,vetšinou tak skrývají svou vlastní homosexualitu*9*
      • Re: Re: Buznyy

na co narážíš ty krávo!copak někdo může za to jak se narodil?ubožačko *9*
        • Re: Re: Re: Buznyy

jen jestli sis nevšimla,tak tomu týpkovi,,jááá voe",homosexualita asi va...tak jsem se ho snažila odrovnat,kapi?protože nesnáším,když někdo druhý pomlouvá,aniž by to byla pravda,co říká....tak se příště tak nečerti!
          • Re: Re: Re: Re: Buznyy

souhlas

já ale proti lidem s opačnou orientací nic nemám...tak nevim na co TY narážíš.....sis myslela snad že proti nim něco mám,nebo co??

ježiš,tak sry
  • Neznama

Us5 jsou tepli to je jasny jako facko gayove gayove
    • Re: Neznama

proč sem píšeš když je nemáš ráda o to tu nikdo nestojí za tímto záměrem tu ta diskuze založená nebyla PROSÍM NEPIŠ SEM *8*

když si to o nich myslíš tak sem vůbec nelez nemáš tady co dělat jasný ...tadyto je pro Fan US5 ...a jsou sqělíí (US5)<33 *14*

nekoho asi nasralo ze se nerozpadli ze? vsichni co o nich pisete sracky jste k smichu *5* *15*

*15* *15* *15* omg tak to už no comment *1* vysyp si někdy tu slámu z tý tvý palice!
  • Ahoj

Ahoj prosim juknete se na muj blog:http://us5jsousuper.blog.cz/
    Hodně to pro mě znamená
    PROSÍM *9* *9*
  • pls o hlasek v SONB

ahojik mocinky prosim o hlasek v SONB TADY http://telezqysvet.blog.cz/0812/son b-2-3-kolo
    sem pod prezdivkou nejfansus5
    predem dik *3*
  • xD

US5 je dokonalá_skupina *14* prostě jejich písničky jsou nej *15*
    • Re: xD

jj Us5 jsou nejkz na celím světě jejich písničky dojímají a nutí nás k zamišlení nad životem třeba........ proč sakryš nemůžu být aspon jejich dobrá kámojda ???!!!byla bych moc ráda kdybych je aspon někdy viděla naživo ale tam moje schopnosti nesahají tak snad v příštím životě *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* us5 jsou božííí
  • tak fajn

tak je to sice ještě neoficialní ale us5 brzy přijedou do čr tak se to přeci jen povedlo *14*
    • Re: tak fajn

jak to vis???
      • Re: Re: tak fajn

No mám své zdroje,od kterých to mám potvrzené!Dál bych to raději nerozváděla!V zájmu nás všech!Chcce to jen důvěru.... *5*
    • Re: tak fajn

A jak se ti to povedlo zjistit???Já mám zase trochu jiné info!A to takové, že se ještě vůbec neví, kdy dorazí!A vím to stoprocentně!Bohužel! *5*
  • (x

vite co by me zajimalo??kdy konecne prijedou do cech!!!!!!!!!!
  • Buzny nej...xD

Sou to buzny!!!!Sou bleeeeeeeeeeee je mi z nich blbě!!!Nesnášim je!!!! *1* *1* *9* *9* *9* *13* *9* *16*
  • je to pravda?

je pravda že vincova máma je proti us5?a pomlouvá je?je to teda od ní dost hnusný!!! *9*
    • Re: je to pravda?

JO asi je.Ona mu to zakázala dále pokračovat v Us5.Máš pravdu je to od ní dost hnusný.Mrcha.
  • New člen už je !

Takže nesu zprávu nový člen už je!Jmenuje se Jason a je podobný Mikelovi všechna videa si mužete shlédnout na blocích o us5 napřř. Chris-Ewuska.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit