-
!!!
Izzy ale zkončit NECHCE!!! Jay teď psal zprávu, že poslední, co Izzy chce, je se obrátit k nám zády a opustit US5, takže on se VRÁTÍ!!! a taky v tý zprávě naznačil, že za to fakt může Vincovo matka, takže nemyslim si, že on se chce sám dát na sólovou dráhu... -
fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
noo fuuj jak toto může někdo poslouchat takééé buzný přiteplené fuuuuuuuujjjj hnusný zkurvysynové *9* *16* *16* *16* -
-
Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
jojky kdyz se ti nelibi tak tahni a nenavazej se by me zajimylo so ses za buznu ty!!:D:D:D: -
Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
Přesně!!!Jsou to teploušové zamrdaný, no bleeeeeeeeeeeeeeee, fůůůůůůůůj!!Nechápu jak to někdo může poslouchat , no fuuj hlavně ten posranej skopčák *13* *13* *13* *13* Fuuj, jak to někdo muze poslouchat, a jestli se nekdo se semnou budete chtit dohadovat, napiste na muj zde zveřejněný mail!!!!!Nazdar US5 LittleFanSmradi!!!! *5* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
TY SI PROSTĚ DEBIL.NEŘIKÁM ŽE NEJSOU HOLČIČÍ ALE ABYS VĚDĚL TAK JÁ JSEM ZE ČTVRTINY TAKY NĚMKA A ABYCH PRAVDU ŘEKLA TAK SE ZATO NESTYDIM.A TAKY NEVIM PROČ TEDA NA TYHLE STRÁNKY CHODÍŠ. -
Re: Re: fuuuuuuuuuujujjjjjjjjj
pod tohle bych se rád podepsal
-
-
-
jo!
*14* *14* *14* *14* už se vám to rozpadá *14* *14* *14* -
-
Re: jo!
nic se tu nerozpadá....tak bud ticho jo?!?!?!?!? *13*
-
-
tak kdo????
tak kdo tea je místo vinceho??? *15* -
-
Re: tak kdo????
No to se právě neví!Ale já si osobně myslim,že Diego.To by bylo dobře,kdyby vybrali jeho. *1* *1* -
-
Re: Re: tak kdo????
no byl z nich asi nejlepsi ale jeste nevim jak zpiva :D -
-
Re: Re: Re: tak kdo????
No to já taky nevim!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: tak kdo????
Mě se diego nelíbí možná je talent ale nepasuje tam :-( Ale taky si myslím že ho vyberou -
-
us5
vite ze cayce zpiva na plejbek *8* *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: tak kdo????
Jj. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: tak kdo????
tohle taky každej říkal na začátku o Caycem a koukněte se teď, všichni ho milujou, páč je úplně úžasnej.. toe prostě jenom to, že lidi vždycky musí hned kritizovat
-
-
-
-
-
-
Trapný fans!
*15* *15* *15* Prej: Jsem totálně psychicky na dně.. *15* *15* *15* Nj, nějak se vám ta skupina gayů rozpadá! *15* SUPER! *15* Jsou to namyšlenci, s trapně nagelovanejma patkama, anti buzny US5 a jejich fans-uječený vymletý pubiny!!! Kdo souhlasí?? -
-
Re: Trapný fans!
Ahojky lidišky Us5 sou super a ty co tu píšou ty hnusný komenty ať se dou vysrat !! Jako žádný GaYoVé to nejsou a jestli si to myslíš tak seš fakt vážnej případ !! Víš proč ?! Protože kdyby to byli gayové tak proč by např. Jay měl přítelkyni ?! Ještě k tomu modelku ?! Drž klapačku jo a vyfič odsud !! *1* -
hey víš co drž hubu..!!!Nikoho ty tvoje trapný kece nazajímaj seš jeden z těch idiotů co na ně žárlí *8* s tebou může souhlasit akorát DEBIL JAKO JSI TY *9*Tak proč ne ně lezeš když je tak nenávidíš...hmmm? PROSTĚ US5 SOU DOKONALÍ *14* *14* -
-
Re: Re: Trapný fans!
Jasný , ikdybych je neposlouchala , tak bych nikdy nemohla říct že to jsou buzny , protože jsou upa nádherný a holky po nich letěj..!! A proč by třeba měli skandály s holkama..?Protože jsou teplý..? Zamysli si nad sebou než napíšeš nějakou sračku...blbečku závistivej..!! Stejně asi nikdy nepochopim ty lidi co si vyhledávaj nějakej styl a urážej ho..!! Naprostá demence toto..!! -
Jasný , ikdybych je poslouchala , tak bych nikdy nemohla říct že to jsou buzny , protože jsou upa nádherný a holky po nich letěj..!! A proč by třeba měli skandály s holkama..?Protože jsou teplý..? Zamysli si nad sebou než napíšeš nějakou sračku...blbečku závistivej..!! Stejně asi nikdy nepochopim ty lidi co si vyhledávaj nějakej styl a urážej ho..!! Naprostá demence toto..!!
-
-
hey víš co drž hubu..!!!Nikoho ty tvoje trapný kece nazajímaj seš jeden z těch idiotů co na ně žárlí *8* s tebou může souhlasit akorát DEBIL JAKO JSI TY *9*Tak proč ne ně lezeš když je tak nenávidíš...hmmm? PROSTĚ US5 SOU DOKONALÍ *14* *14* -
*13* *13* *13* *13* -
vzdycky me pobavi, jak kazdej pise ze se rozpadnou a pritom to pise jenom proto, ze si to preje... nevim co si chces dokazovat ale tady to nikoho nezajima... ja treba nejsem pubertacka... a uz ani pubertak ale posloucham je a vubec me nezajima kdo co rika... a jestli mas problem tak si ho nech pro sebe... a ze maji ucesy ktery ty si neumis ani predstavit? tobe asi vadi ze mas holou hlavu a muzes si ju mozna tak prejet lestenkou ne? sasku si absolutne MIMO *3* *13* *5* *1* *15* -
-
Holky nevšímej te si ho/ji
Jenom závidí,když nemůže být tak hezký/á jako US5,tak otravuje ostatní....Asi se mu/jí uleví xDDD -
-
Re: Re: Re: Trapný fans!
kdyz sem cetl tu sracku co napsal/a HP, tak sem se tak rozcilil, ze sem musel napsat:-)
-
-
-
prosim tě zavři tu svojí ukecanou držku, hovno víš twl! až na to, že se nikdo nerozpadá, jenom se řešej problémy a to je normální, ale to ty nemůžeš vědět, protože seš úplně vypatlanej! jen tak mimochodem, gayové ani namyšlenci to ani zdaleka nejsou, nic o nich nevíš a kecáš tu sračky! zalez někam do hnoje, ty ubožáku! :-!!! -
-
Ho ho... *1* No, to jsou urážky jako prase! *15* *15* -
-
seš trapnej...HONZEJK!!! *16* *8* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Trapný fans!
ježiš sorry překlep:
seš trapnej....Hinzejk *16* *8* *10*
-
-
-
bezte vsichni do prdele vy skurvinsini a neserte me kdyz se vam to nelibi tak sem neloste a nenicte blog ju -
-
jo vincent je neeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjlepsiiiiiii a moccccccccc ho miluju je uplne super moc bych si prala se s nim sejit -
-
Re: Re: Re: Re: Trapný fans!
Souhlasim s HP . jsou to teplý buzny :P:P:P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trapný fans!
teplá buzna seš tady akorát ty, tak si jdi mindrák léčit jinam!
-
-
-
-
-
-
achjo
Achjo!!!Já nechápu některý fanynky!!Jak sem pořád můžete psát!!Oh pane bože úplně žeru us5,ale nejvíc Chrisíčka,nebo Richieho....a zprávy podobného typu!Je to snad stránka o jedné skupině ne?!Proč dělat rozdíly??A navíc,jak můžete milovat někoho,koho vůbec neznáte??Třeba jsou ve skutečnosti úplně jiní,než si je představujete??Já chápu,že ste fanynky,taky sem fanynka a us5 mám moc ráda a kluci jsou velmi simpatyčtí!!!A bez fanynek by nebyly nic,prostě to k jejich kariéře patří!To je jasný!Ale myslím si,že by se tu také měl rozebírat jejich styl hudby a takové věci!Než jen řešit to jak kdo vypadá!!Můj názor,přeberte si to jak chcete!Ale rozhodně to nemyslím špatně! *13* Mě se třeba příčí to,že skoro vůbec nezpívají živě!Prostě si přijdou na jeviště a jen si to tam odtančí *3* je jasné,že zpívat a tancovat je hodně těžké,ale mohly by s tím něco trochu udělat ne?? *5* -
-
Re: achjo
ahoj!!..ja mam taky us5 moooc rada...ale to ze nezpivaji na zivo me nevadi..protoze mooc krasne tanci a zpivat a tancit zaroven asi moc nejde by to nezvladali....ale je to lepsi nez aby tam stali a jenom zpivali ..proto je ja mam rada ze krasne zpivaji a tanci!!.. *14* -
-
Re: Re: achjo
Ano,asi se budeme muset smířit s jejich playbackem!Ale tak samozřejmě,že kluci tancují skvěle!A pro fanoušky to vypadá krásně,když jejich idolové tančí a zpívají!!Už si zvykám *1* mám je ráda,tak to akceptuji!K jejich image to prostě patří!!Akorád je mi líto,že někteří lidi co je nesnáší o nich říkají že jsou teplouši!!!Jenže na tom snad taky nezáleží?!!To je jejich osobní život!!Je zpousta uznávaných zpěváků,kteří jsou buď bi,nebo homo!!A i přesto je mají fanoušci rádi!!!Tak proč věčně někdo někoho uráží a ponižuje!!Kam tahle doba spěje to je strašný!!Ale holky,mi fanikny víme,že us5 nejsou ani bi ani homo a ani nic podobného,tak ať si říká kdo chce co chce!! *3* *4*
-
-
-
..
Komu se takhle skupina nelíbí tak sem prostě nelezte.. !! *16* *16* my vám to furt říkat nebudem..!! *9* o ty vaše trapné komentáře nestojíme!! *9* Ps: jen pro ty co mají děsné mluvy.! -
-
Re: ..
to mě chceš jako zakázat abych sem jo? já tady budu psát co chci ,a hodnotit koho chci.a od toho diskuse jsou snad ne???? *16* -
-
Re: Re: ..
táhni jinam..
-
-
-
jj
us5 do cr to by byla nejlepší věc ,I LOVE IZZY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jj
Ja IZZYHO nemusim *4* ale je fakticky borec ze se tam este zdrzuje IZZY neni takovej jako MIKEL nebo jako muj milacek CHRIS ahoj. Budete mit nekdo nejakej dotaz jakej koliv tak piste na mail simkaus5@seznam.cz *1*
-
-
richie
proč byl kdysy dávno richie v nemocnici???? -
-
Re: richie
No omdlel.
-
-
Konec s váma!!!
Ty jo ste normální? Každýmu se líbí prostě něco jinýho, tak držte huby ne :). Mně se tahle skupina taky nelíbí, ale nemelu tady žádný hovna! Tak se začněte laskavě chovat vy hovádka :).