-
co takhle
holky musíme vymysle jak nás zviditelnit aby us5 přijeli do čr jestli vás něco napadne tak mi napište na mejl ale prosím helpněte nám my si všechny přečtem a vybere me jich pár a ty uskutečníme doufám že se vy skvělé faninky us5 přidáte a tím pomůžete tak pište dík -
-
Re: co takhle
ahoooj...co si predstavujes pod tim ze se musime zviditelnit??..napis treba co mam udelat a ja rada pomuzu kdyz je to pro nase us5 ktere mame taak radi!!..prosim napis ..musime s tim neco udelat aby prijeli!! *5* -
-
Re: Re: co takhle
právě já chci od vás pomoct s nakim návrhem
-
-
-
www.janci12blog.blog.cz
Jseš Fanoušek US5??chceš aby přijely do ČR tak se podepiš na téhle PETICI za to aby přijely zde je Odkaz- http://www.petitionspot.com/petitio ns/us5incz
nebo to najdeš na mém blogu!!! -
-
Re: www.janci12blog.blog.cz
ahooj, četla jsem v bravu že mají namířeno tento rok zase do asie a možná do us5 ale o česku nepsali nic takže nic mno... *9* leda že by přijeli až příští rok *9* ...ale já bych tam jít nemohla tak *9* *9* a to mě fakt s*re *10* *10* -
Re: www.janci12blog.blog.cz
vubec mi to nejde!!...kde se tam mam podepsat???..me se tam ukaze jakysi sloupec a newim co s tim...
-
-
chrissssss
nevíte někdo adresu na chrise, kvůli autogramu *14* *14* *14* -
-
Re: chrissssss
Dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* ajestli budes mit nejakej dotaz ohledne US5 pis na mail: simkaus5@seznam.cz ano?Tak zatim ahoj. -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den *3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9*
-
-
twl
ty jo jim to tak dlouho trva nez vyberou jednoho člověka!!!ja se nemuzu dockat ty jo kdo z nich to bude *1* *7* -
-
us5
je to CAYCE *10* *5* *16* *8* -
Re: twl
no oni už ho maj nejspíš vybranýho, ale představí nám ho až v tý svojí show.. a i kdyby ho ještě vybranýho neměli, tak se neni čemu divit, to neni tak jednoduchý :D -
-
Re: Re: twl
No ale...Myslim si,že ho už mají vybraného!A že ho ukážou & představí v tom pořadu na PRO7(sieben) *3* Ale nevim! -
-
Re: Re: Re: twl
no jako nejspíš už jo :D ale jako ztrácim se v tom, takže taky nvm :D -
-
Re: Re: Re: Re: twl
No to jsme na tom stejně!..:D..xDNo hele nevíte kdy bude to Pro7?? *7*
-
-
-
-
-
US5
Tak řeknu můj jednoznačný názor:
SOU TO KOKOTI -
-
Re: US5
Ale ten jeden má hezkou postavu *3* -
-
Re: Re: US5
A kterej:Jay,Richie,Izzy,Chris nebo Vinc?
Mě osobně se nejvíc líbí Jay *14* -
-
Re: Re: Re: US5
NOJO JAY KHAN JE KRÁSNEJ ALE JÁ SI MYSLÍM ŽE NEJVÍC JE SEXY A ROZTOMILEJ RICHIE *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: US5
JJ Jay je Krásnej,ee Richie se mi nelíbí *14* *14*
-
-
-
-
-
stupidní
krávovina jako-Linkin PARK,Support Lesbiens,Tokio Hotel a podobná pseudorocková hudba *9* -
-
Re: stupidní
LINKINI jsou nejlepší kapela ve vesmíru!!!!!!!!!!!!!!! Ale jinak souhlasám s tím že US5 jsou fakt kokoti na 5 *1* *1* -
Re: stupidní
co to meleš Linkini a Supporti sou skvělý jinak to ostatní hovna a ty s nima *9* *9* -
-
Re: Re: stupidní
to já spíš-Iron Maiden,Kreator,Mettalica,Guns´n´r oses,Scorpions,Europe,Dio,Kreyson-t o je aspoň kvalita,ne jak ty vaše novodobé skupiny *3* -
-
Re: Re: Re: stupidní
mno tak..některé novodobé skupiny jsou dobré... disturbed,Breaking benjamin,Seether... jinak Linkin park je asi nejlepší komerční rockovou skupinou... když to porovnáš s trapnejma simple plan,Green day,jonas brothers.... možná nickelback je stejně dobrej... ono skloubit metal a hip-hop není tak lehký...je pravda,že už delší dobou mají slabší období...(viz poslední album nebo ta kravina s JayZ,ale nemění to nic na tom,že umí! ),mezi ty starší interprety bych ti eště doplnil AC DC .... -
-
Re: Re: Re: Re: stupidní
AC/ DC zrovna moc nemusím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stupidní
Náhodou AC/DC je parádní hudba. Ale ted už spíš poslouchám IRON MAIDEN a další metal. ale MAIDNY mám rád nejvíc!!!!! -
však já vím,taky jsem tam našel spoustu písní,co jsem neznal -
mno dík *1* ,jinak těch skupin je opravdu hodně....ale stačí si projet youtube a tam najdeš vše ,je tam spousta kvalitních kapel... zadej tam Rock/heavy rock ,cokoli... a vyjede ti tam toho hafo...pak si stačí jen vybrat *4* -
to je možné,já je zas tak moc nesleduju,já jenom co znám z rádia,ale ty se v té rockové hudbě asi víc vyznáš,ono je těch skupin hodně a většinou ty jejich písně ,co se nedostanou do rádií a hitparád bývají lepší -
to je škoda *9* AC/DC je vynikající interpret.... mají moc dobré písně... nemyslím teď jen samé heave rockové tvrďárny...ale mají i spoustu pohodovek... třeba ,,You Shook Me All Night Long,, jinak bych možná mezi ty kapely přidal eště Pearl jam....
-
-
Re: Re: Re: Re: stupidní
nevím,ale z většiny hudebních skupin se mi líbí tak asi každá dvacátá píseň
-
-
-
-
-
Až v říjnu lidi
Novýho člena se dozvíme až v říjnu psali us5 více na milovnikblogu.blog.cz -
Us5 sou BEST
US5 sou nejky a kdo říká opak ať vod saď odpálí! *13* *14* *15* -
...
prostě všichni ti, co tady píšou ty sračky jim akorát závidí, protože US5 jsou hezcí, milí, úspěšní, talentovaní atd. a ty magory nenapadne nic jinýho, než sem napsat todle XDDD bože to je ubohost 1. stupně XD ale tady neni nikdo na vaše mindráky zvědavej! xcP -
trapaci
uz to josu trapaci dlouho nemeli zadnou pisnicku upe trapaci a porad tam nekdo odchazi *5* uz jsou nudni -
-
us5
drz tlamu kraaaaaaaaaaaaaaavvvvoooooooooooooo a pico *1* *1* *1* -
Re: trapaci
no ono je spíš trpané to jak to tady každej píše jaký to sou trapáci co vám je všem po tom když se ti nelíběj tak sem nelez já vím, že se to tu furt řeší -
-
us5
to kdo to rika ze sou trapaci tak sou pekny paka *14* *1* *13* -
Re: Re: trapaci
jn -
-
Re: Re: Re: trapaci
presne tak xD nelez sem *10*
-
-
-