Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chris

Všichni jsou tam bestový ale mě se nejvíc líbí Chris je to teen nejlepší kluk na světě všechny mo miluju ale ještě víc Chrise *14*
  • Mám je stlašně moc ráda

Jsou to mí miláčci.Miluju je!A ti blbouni,co sem píšou ty kraviny jsou úplně trapní.US5 jsou neeeej! *14* *14* A ti co si to nemyslí sem nemají co lézt *16*
    • Re: Mám je stlašně moc ráda

tohle sou věřejné stránky, může sem kdokoli... :)
  • cena koncertu

newite prosim nekdo kolik asi tak stoji koncert US5??... *3*
  • .........

I LOVE YOU
  • MUCK

Tak tohle jsou snad nejjjvětší šamponi jaký znám *9* *9* *9* ale jsou prostě k sežrání a hlavně RICHIE *14* *14* *14* krásnej boreček *3* *3* *3*
  • us5

ahuj te lidicky ja jsem faht velka fanynka us5 a chtěla bych si s vama psát a ješte bych chtěla vědět jestli tu budou mít koncert jsou fakt užasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • nic

US5= Usraní slaboši 5 haha mrdáci
  • Nevim

Tak teď jako vůůbec nevíím...přijedou nebo nepřijedou do ČR??? *7*
  • dopici s nima

CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI CURACI *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: dopici s nima

debile *3*

jdi už kurva do piče ty buzerante US5 jsou ted se neceho podrž jsou nejlepší a jsou určo víc sexy než ty ty kokote

asi ses sam curak co?
  • *20*

vincent a izzy vazne odesli *16* *16* ale izzy se chce nastesti vratit ale vincent se asi nevrati *10*
    • Re: *20*

NO TO SE ALE NEMUŽEŠ DIVIT KDYŽ MU V TOM BRÁNÍ MÁMA JE HROZNÁ PREJ JE CHTĚLa poštvat proti sobě no já to nechápu si hraje na jejich manažerku nebo co? *7*

Izzy už se naštěstí vrátil *14* *14* *14*

Oni ho uz nevemou zpatky kvuli tomu, co udelala jeho matka...
      • Re: Re: *20*

co udělala jeho matka ? o tomhle odchodu Vince a Izzyho jsem nevěděla a zjistila jsem to až dneska . x( Mám je moc ráda a je mi jich moc líto . x(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit