-
richie
ahoj richie je fak moc hesky jeto fak moc hesky kluk mese moc lyby skoda ze nechodi knam doskoly *14* *14* -
richie
Richie je nadherny kloucek! A ten zadecek *8* a telo mnou nadherny!! *8* *14* -
-
Re: richie
to je pravda richie je ksezrani *14* *14* *8* -
Re: richie
*15* *15* *15* *15* prej zadeček *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
bezva
US5 jsou super,nádherný,skvělý a ze všech nejlepší!!!!!!!! *4* *3* *4* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: bezva
jo jo jo to sou jupiiiiiiii *3* *14* *14* *14* *14* *14* *8*
-
-
pls o hlasek v SONB
ahojik mocinky prosim o hlasek v SONB TADY http://telezqysvet.blog.cz/0812/son b-2-3-kolo
sem pod prezdivkou nejfansus5
predem dik *3* -
stupidní
krávovina jako-Linkin PARK,Support Lesbiens,Tokio Hotel a podobná pseudorocková hudba *9* -
-
Re: stupidní
LINKINI jsou nejlepší kapela ve vesmíru!!!!!!!!!!!!!!! Ale jinak souhlasám s tím že US5 jsou fakt kokoti na 5 *1* *1* -
Re: stupidní
co to meleš Linkini a Supporti sou skvělý jinak to ostatní hovna a ty s nima *9* *9* -
-
Re: Re: stupidní
to já spíš-Iron Maiden,Kreator,Mettalica,Guns´n´r oses,Scorpions,Europe,Dio,Kreyson-t o je aspoň kvalita,ne jak ty vaše novodobé skupiny *3* -
-
Re: Re: Re: stupidní
mno tak..některé novodobé skupiny jsou dobré... disturbed,Breaking benjamin,Seether... jinak Linkin park je asi nejlepší komerční rockovou skupinou... když to porovnáš s trapnejma simple plan,Green day,jonas brothers.... možná nickelback je stejně dobrej... ono skloubit metal a hip-hop není tak lehký...je pravda,že už delší dobou mají slabší období...(viz poslední album nebo ta kravina s JayZ,ale nemění to nic na tom,že umí! ),mezi ty starší interprety bych ti eště doplnil AC DC .... -
-
Re: Re: Re: Re: stupidní
AC/ DC zrovna moc nemusím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stupidní
Náhodou AC/DC je parádní hudba. Ale ted už spíš poslouchám IRON MAIDEN a další metal. ale MAIDNY mám rád nejvíc!!!!! -
však já vím,taky jsem tam našel spoustu písní,co jsem neznal -
mno dík *1* ,jinak těch skupin je opravdu hodně....ale stačí si projet youtube a tam najdeš vše ,je tam spousta kvalitních kapel... zadej tam Rock/heavy rock ,cokoli... a vyjede ti tam toho hafo...pak si stačí jen vybrat *4* -
to je možné,já je zas tak moc nesleduju,já jenom co znám z rádia,ale ty se v té rockové hudbě asi víc vyznáš,ono je těch skupin hodně a většinou ty jejich písně ,co se nedostanou do rádií a hitparád bývají lepší -
to je škoda *9* AC/DC je vynikající interpret.... mají moc dobré písně... nemyslím teď jen samé heave rockové tvrďárny...ale mají i spoustu pohodovek... třeba ,,You Shook Me All Night Long,, jinak bych možná mezi ty kapely přidal eště Pearl jam....
-
-
Re: Re: Re: Re: stupidní
nevím,ale z většiny hudebních skupin se mi líbí tak asi každá dvacátá píseň
-
-
-
-
-
US5
Mě se teprve teď us5 začali líbit§!!! sou dobrý skvěle natcujou!! já mám teda nejvíc v oblibě Vince!!! *14* *15* -
-
Re: US5
jo dobre tancujou *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* -
-
Re: Re: US5
Pravda, jako kdyby měli epileptickej záchvat!!! *15* *15* *15*
-
-
-
chrissssss
nevíte někdo adresu na chrise, kvůli autogramu *14* *14* *14* -
-
Re: chrissssss
Dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* ajestli budes mit nejakej dotaz ohledne US5 pis na mail: simkaus5@seznam.cz ano?Tak zatim ahoj. -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den prez mail*3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den prez mail a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9* -
dala bych ti ji ale slibila sem mu ze ji nikomu nebudu davat my si totis dopisujeme ale i s IZZYM,VINCENTEM,JAYEM,RICHIM krome toho novacka to bych si musela rict RICHIMU nebo VINCENTOVI tydlecti dva si semnou dopisujou skoro kazdej den *3* ale s CHRISEM si taky dopisuju skoro kazdej den a stou adresou sem mu to fakt slibila omlouvam se *9*
-
-
us5 suuuuperrrrrr
ahojec všichni kdo máte rádi us5 sou prostě boží akorát že chris odešel byl prostě nejsladčí a vy nafrněný skurvený teplouši co nemáte rádi us5 si ji bežte......vy víte co *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: us5 suuuuperrrrrr
mas pravdu *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
borci
US5 sou borci *14* -
aaaaaaaaachch
s Chrisem by to bylo lepsi a le ta nahrada Chris je stejne nej *14* a ta nahrada *13* *13* *13* ale i tak jsou žužo *14* *14* *4* nahrada *16* bleble