-
To je moc krásné, moc hezky umíte kopírovat z Wikipedie *2*
-
Vyspovedali sme Susan Masino, autorku knihy o AC/DC, ktorá osobne poznala Bona Scotta.
http://www.rocker.sk/susan-masino-vzdy-som-citila-urcite-spojenie-s-ac-dc/145 -
Jak můžete nepsat že AC/DC jsou heavymetalová skupina, staří pánové hrají výhradně classic rock. AC/DC sou prostě nejlepší skupina na světě a nezáleží na tom kolik jim je nebo jak vypadaj. Jejich hudba přitáhla již miliony fandů kteří chtějí jen jedno. Angusovo šílené skákání po pódiu a Brianův vyřvanej chraplák. A tak mohu jen říci.
For those about rock. We salute you!!! *5* -
AC/DC
AC/DC THE BEST ROCK GROUP *5* *5* *5* *5* -
no jací sou....
jací sou doopravdy ac/dc??? no přece dokonalí,úžasní a nenapodobitelní *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: no jací sou....
Souhlas na ně nikdo nemá!!!!!! -
Re: no jací sou....
super souhalsim
-
-
Dobrý
Maj dobrej rock. -
Bullet
Zdarte.Prosím,podívejte se na profil kapely Bullet.Tato kapela není moc známá,ale hraje dobrou muziku trochu podobnou jako AC DC.Díky -
AC/DC
AC/DC je pořádný kus poctiví muziky *1* -
-
PoctivÍ. Perfect *3*
-
Re: AC/DC
nejlepsi je IRON MAIDEN *1* -
-
Re: Re: AC/DC
mas pravdu
-
-
Re: AC/DC
Už poněkolikáté jsem se dočetla že Brian Johnson stím chce seknout!Snad to není pravda *9* -
-
Re: Re: AC/DC
doufam ze us stim sekne je to zakrsli chlapik ktery se snazi spivat ale nejdemuto a doufam ze us stim sekne ten co co nosi ponosky do pul pasu *13* -
-
Hlavně, že tobě jde gramatika jak rybě lítat
-
ja kurna to je slovo chlapa *1*
-
Re: Re: Re: AC/DC
di do pici ti picusi skurvenj
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Sám nic neumíš a jen závidíš!!! Polib si *10* *8* -
polib si prdel
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
TIN
já je všechny miluju jsou to moje lásenkííís:DD -
-
Re: TIN
já je taky miluju *3* jsou nejlepší na světě!!! *14* *14* *14*
-
-
ff