-
Bullet
Zdarte.Prosím,podívejte se na profil kapely Bullet.Tato kapela není moc známá,ale hraje dobrou muziku trochu podobnou jako AC DC.Díky -
AC/DC Story
V příštích týdnech vyjde kniha AC/DC Story aneb Budiž rock -
-
Re: AC/DC Story
kde vyjde -
-
Re: Re: AC/DC Story
Koncem listopadu by měla být ve všech knihkupectvích
-
-
Re: AC/DC Story
Kdy vyjde, u koho vyjde a odkud to máš??? -
-
Re: Re: AC/DC Story
Zde je všechno
http://dringsafter.sweb.c z/AC-DC.html
-
-
-
Nej!
AC/DC je skvělá skupina. Jejich hudba je prostě fenomenální, dynamická a dokázala mi pomoci i v těch nejobtížnějších chvílích v životě, takže tuto skupinu mám moc ráda. Angus Young je pan Kytarista a doufám, že je budu mít možnost vidět ještě někdy u nás na koncertě *4* AC/DC a rock forever *4* *5* -
Jen tak mimichodem
AC/DC nejsou heavy metal s prvky hard rocku
ale hard rocková skupina z austrálie -
-
Re: Jen tak mimichodem
Záléží snad na slovíčkaření Hard či Metal , Prostě výborný Rock n Roll z Australie -
-
Re: Re: Jen tak mimichodem
mlatil bych lidi kteri rikaji ze AC/DC je heavy metal... kdyz uz hard rock ale pro me je to Rock n roll. WE SALUTE YOU AC/DC !!!!! -
-
Re: Re: Re: Jen tak mimichodem
SOUHLASIM!!!
-
-
-
-
lol
AC/DC je skutečná legenda :D *5* *9* *5* *9* *9* *13* -
LÍSTKY!!!
Já chci lístek na AC/DC *9* ...... Sakra to me sere ze museli tak rychle zmizet, kdyby nekomu prebejval (nejlepe dva) tak nabidnete pls na Svihlik1@seznam.cz nebo ICQ: 397-109-992 -
ac dc
chcete do oficialniho ceskeho fanklubu acdc?
www.acdcrocks.cz -
-
Re: ac dc
zdar borče ta stránka nejde načíst, jestli je v čr važne oficialni fan klub tak midej pls stranku(neakou co funguje :D)
-
-
sou to borci
heeej ac dc je nej skupina sice nejsou to zadny krasavci ae to je jedno ja je hlavne posloucham a neresim to jak vypadaj a ten spevak je borec ja bych teda nevydrzela 2h. takle spivat a este k tomu pret vsema tema lidma sou proste dobry jen me zarazi ze maj tak malo fandu snat se to zlepsi *4* a vite kolik jim je??uz asi 50 doufam ze budou hrat este aspon tak 3 roky kdyby to so tak i vic by bylo super ae na to kolik jim je tak to je vykon fiha *14* *3* -
-
Re: sou to borci
Málo fandů ??? A na které planetě Ty žiješ??? -
-
Re: Re: sou to borci
maj miliony
fandu
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
TIN
já je všechny miluju jsou to moje lásenkííís:DD -
-
Re: TIN
já je taky miluju *3* jsou nejlepší na světě!!! *14* *14* *14*
-
-
Re:...
souhlas ,nehorazne zkomercnely llistky se viprodaly za pouhe dva dny *7*co ja pamatuju tak na AC%DC chodily jenom spoceny chlapci z hospod s dlouhejma vlasama a ted to poslouchaj dyliny a podobny typi