-
Re: E-maily
ne neodepsali *7* -
E-maily
Ahoj už vám někdo z All X odepsal na maila?? *3* -
Re: neeeeeeeeeeeeej
Přesně tak,akorát je špatný že ALL X vypadli byli 1 *9* -
debilové??? !!!
No tak debilové to nejsou urcite.. Nekteri soutezici jenom stali a zpivali , ale all x tam meli slozite tanecni cisla do toho zpivali a jeste ten beat .. to nemelo chybu... takze klidek... *5* -
Re: Debili
To nejsou žádný debilové ty by si nikdy nic takovýho nedokázala. A že se ti nelíběj je tvoje věc, ale tak jsme nelez.. *16* -
Debili
Na to, že to jsou takoví debili, tak se dostali fakt daleko!!! Do X-Faktoru se vůbec nehodili, jsem ráda, že to nevyhráli!!! Co na nich vidíte??? Dyť jsou tak namyšlení!!! *16* *10* -
Re: BLÉÉÉ
SOUHLASIM, JSOU TRAPNÝ !!! *16* *8* -
Fanklub All X
Ahoj. Pokud si o sobě myslíte, že jste velkými fanoušky All X, přihlašte se do mého fanklubu - www.allxband.estranky.cz . Těšíme se na vás!! *1* *14* *3* -
video all x
čau, hele na ochutney.cz jsem našel super video All X - http://www.ochutney.cz/perm/channel s/67311 -
Nuda!!
Ahooj, ta diskuze je teď nějaká nudná. Nikdo jsem nic nepíše :-D -
Re: Re: Hlasyyy!!
To není pravda, jen prostě nemáme na tolik SMS prachy... *9* -
Re: Hlasyyy!!
A je to v ... lidi v tehle zemi proste hledaji jen dalsi zpevaky, ale zadny super narez styly *9* -
Hlasyyy!!
Ahhoj všem, posílejte hlasy každy aspon 15 nebo ještě více, jinak vypadnou. Prosííím *4* *4* *4* -
odkaz na osobní stránky All X
Ahoj všichni, jen vás chci informovat, že All X mají své webové stránky, kde se i po skončení X Factoru dozvíte, kam se na ně budete moct jet podívat apod.
Adresa stránek je:
http://www.all-x.info
* -
Re: Hlasy
No jasnnýýýý :-) já k lidně 10.. *15* -
Hlasy
Prosím všechni jim posílejte hlasy aspon těch 5 plss.. *3* -
Nejlepšíí
All X sou nejlepšíí *14* *14* ,prostě musej vyhrát!! oni jediný maj X Factor *4* -
All X
All X jsou fakt Good a Cool skupina a mociiinky jim fandím duofá že vyhrajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) *14* *14* *14* *14* *4* *3* *15* *5* *16* *8* *8* -
Re: aspon20hlasu
Ahojky já jim klidně pošlu 20 hlasů :-) *14* *5* -
aspon20hlasu
Ahojky jen chci rict ze pokud mate radi ALL X tak posilejte pls hlasy priste by ot nemuselo dopadnout dobre ....takze kdyby aspon poslal kazdy 20 hlasu dopadlo by to dobre .......... *3* 20 hlasu ......kazdy.........protoze kazdy si rekne byly dneksa skvely vsichni jim polsou ne to neni pravda posilejte i kdyz si to myslite *3*