-
Posilejte hlasy
Ahoj, prosím vás kdo všechno fandí All X tak jim posilejte hlasy, aspon kazdy 6 nebo jeste vic.. *4*
Oni urcite priste vypadnou a to my prece nechcem ne? *9* *9* *9* *9* *9* -
jsou fakt cool
jen nevím,proč stále padají do kdo s koho ale ono je to jedno doufám,že i tak se vydají na nějaké turné a to bude pořádná pařba,nevím takové turné zonigy nebo tak ... to bude oproti all x nuda... *3* -
All x
Jsou to borci! Předvádějí věci, co Česko ještě nemá! Já jim držím palce a fandím! Jen tak dál! To co předvádíte je super! -
neeeeeeeeeeeeej
sou neeeeeeeeej a kdo řiká že ne tak je blb *1* *15* *14* -
all-x sou nej
All-x forever all-x sou neeeeeeeeeeeeeeej *15* *14* *14* -
Re: Hrůza!!!!
zavidíš co si trapnej sou super jediný frajer si ty tak drž hubu jo *8* *16* *16* *16* *16* -
Re: all
si trapný sou super chtéla bych vidět tebe *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Roxy
Ahujky tak co ja strasne fandim All x mam je fak rada *14* *4* *14* *14* *14* *14* -
zlatí
Kubíček *14* mocko hezu,dobrej boy,s kterým je strašně mocko legrace a nikdy se s ním člověk nenudí....Mtsmr kubíčku... *14* -
naštěstí mají dost příznivců,když se dostali až do top pětky,to nevypadá na proradák,nemyslíš? -
all x
All x jsou uplně nejj *14* nejlepší je Lukášek a Kuba *14* -
Ty vole tak sem nelez když se ti nelíběj. Nazdar!! -
Re: Re: Re: Kolik jim všem je?
Tak teda kolik já sem četla 28 pak 27 a pak 25, tak mi teda prosím řekněte kolik mu je -
all
jste nej.. propadak x factoru.¨Zpivate hnusne a jste trapni *16* -
zlatííí *10*
Jsou to úpa velký zlatíčka a nejvíc znich mám ráda Petu a Kubíčka... *14* *14* -
Nejlepsi z xfactoru
Vsichni posilejte hlasy,prece nechcete aby vypadli!!Držím pěsti *15* *14* -
bOmBiS
*14* Borci ! Nemám slow !! Sou nej ! Kéž by wyhráli ale já si myslim že to newyhrajou *8* Snad tam budou dlouho !! Dýl než posranej David Gránskej !!!
AT ŽIJE ALL X *14* *14* -
BOMBA
ONI JSOU PROSTE MISTRS BOOMBASTICS!! :-D jsou nej,musí vyhrát,výhru si ze všech zaslouží nejvíc *3* *4* *14* -
Re: Re: Žádost na
Díky moc *3* -
dotaz
Teď nevím, jestli to nebude třeba hloupá otázka, ale nešly by ty videa z finálových večerů nějakým způsobem třeba stáhnout do počítače? Nebo jestli nejsou někde ve formátu, ve kterým by se stáhnout daly, děkuji za případnou odpověď. *4*