Přejít na výpis diskuzí

All X

HUDEBNÍ SKUPINA 23.3.2008 
149 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nuda!!

Ahooj, ta diskuze je teď nějaká nudná. Nikdo jsem nic nepíše :-D
  • video all x

čau, hele na ochutney.cz jsem našel super video All X - http://www.ochutney.cz/perm/channel s/67311
  • Fanklub All X

Ahoj. Pokud si o sobě myslíte, že jste velkými fanoušky All X, přihlašte se do mého fanklubu - www.allxband.estranky.cz . Těšíme se na vás!! *1* *14* *3*
  • Debili

Na to, že to jsou takoví debili, tak se dostali fakt daleko!!! Do X-Faktoru se vůbec nehodili, jsem ráda, že to nevyhráli!!! Co na nich vidíte??? Dyť jsou tak namyšlení!!! *16* *10*
    • Re: Debili

To nejsou žádný debilové ty by si nikdy nic takovýho nedokázala. A že se ti nelíběj je tvoje věc, ale tak jsme nelez.. *16*
  • Nej

Prostě ALL X jsou NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Nej

Kdes na to přišla? Nevšimla sis, že jsi vlezla do sekce hudební skupiny? Oni přece zpívat neumí... Kdyby šlo o komedii se známkami zpěvu, tak je to něco jiného...Do zpívání mají faaaaakt daleko. S pozdravem D *15*
      • Re: Re: Nej

To je tvůj názor ale stejně jsou neeeeeeej *14* *14*
  • Morava!

Brňáci 4ever!!! *14*
  • ..

nic moc.. *16* *16*
  • All X Super Mix

Jsou opravdu super :kluci jse senza *14* *14*
  • All X

Byli ste nekdo na all x v kostelci?
    • Re: All X

kdo jsi
      *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vránov

all x jsou užasní jsem byla na vránově mno sranda snima je zbožnuju je! *14*
    • Re: vránov

jsi kačka špilíková
      • Re: Re: vránov

žaža:já sem kačka špilíková a ty si? žaneta tvrdíková?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit