-
all x jsou nej
All x jsou nej jen je škoda že nevyhrali,byla jsem na jejich vystoupeni a byla to pecka. All x jsou machři je to nej skupina na světě a ma rada ten jejich styl no prostě nepopsatelny kdo to nezařil nepoznal raj an azemi *14* *14* *14* *15* *15* *15* *1* *1* -
:)
Helee jak se jmenuje ten klučín.. Jak posledně měl ty noviny.. diky:D *7* *1* -
-
Re: :)
Tak ten kluk se jmenuje Lukáš Kantor a já ho strašně moooooc milujuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :)
hej tak to nejsi sama tky ho miluju *14* ae jko enom platonicky *14* *14* ae z nich je prostě nelepší...a jak měl ty noviny *1* ...nejlepší,nejhezčí no prostě nej *14* *14* *14* *14*
-
-
-
All X
A jak se jmenuje ten co měl na konkurzu bílou mikinu a kapucu???díky *5* -
-
Re: All X
Olda Smysl
-
-
*in love*
sou fakt uplne nej! ja z nich nemuzu....
ALL X! *14* *14* -
all x
mno tak tohle sou fakt borečci oni x Factor vyhrajou jelikož jim fandí Ruda z Ostravy *5* všichni jsou dobří fakt držím jim palce *3* -
KDO JE ALAN?
Ahoj prosím Vás který z těch kluků se jmenuje Alan??? Díky za odpověď =) -
-
Re: KDO JE ALAN?
na tý fotce je vlevo -
Re: KDO JE ALAN?
Ten černovlasej fousatej... -
-
Re: Re: KDO JE ALAN?
Díkec
-
-
-
All X
All X jsou skvělý a hlavně originální. Šance na vtěze mají obrovské. Držím jim palce.:)) *14* -
Prosím, poraďte mi
Ahoj, prosím, prosím jak se jmenuje člen skupiny All X, který má delší vlasy a pořád se usmívá? Děkuju mocinky! *4* -
-
Re: Prosím, poraďte mi
Petr Dočkal
-
-
All x je nej
Achojky tak vam všem moc dekuju ja sem vedela jen kdo je lukas Kantor a ten petr dockal tak za ty ostatni dik, mohla sem si to precist, a lukas je hrooozne mooc hezkej a moc ho lowuju,ale jinak lowuju z all x vsechny ale Lukáška nejvííc *14* *14* *14* -
vždyt neuměj zpívat!!!!!
a me už ani nebavěj je to porad stejny po 1 roce vas to taky prestane bavit.lepší je david a kamila *1* *1* -
-
Re: vždyt neuměj zpívat!!!!!
A co je na tom stejný? Právě že oni každým dalším kolem totálně překvapí, tolik s tím mají práce. Chtěla bych vidět ostatní soutěžící, kdyby si to měli vymýšlet jako oni. -
To o Beatles říkali taky... -
ježdaaa nevaaal.... *10* *5* *13* *1* -
ježda nevaaal *10* *5* *13* *1* -
-
Re: Re: vždyt neuměj zpívat!!!!!
no to teda umeej, takze toho nech *9*
-
-