-
debilové??? !!!
No tak debilové to nejsou urcite.. Nekteri soutezici jenom stali a zpivali , ale all x tam meli slozite tanecni cisla do toho zpivali a jeste ten beat .. to nemelo chybu... takze klidek... *5* -
All x
njn morava... ale All x jináč nic moc no.. *9* *9* -
-
Re: All x
Ale jo takhle se mi to líbí.. Já all x strašně miluju! a když je nekdo moc nemá rád, tak jsem ráda že aspon píšete nic moc! než aby ste je tu pomlouvali.. a psali o nich nejak vulgarne!kdyby ste se koukli na ewu farnou tam je to úplně o něčem jinym, samý pomluvy a vulgární slova§ no hrůz! ALE JINAK JÁ ALL X ZBOŽŇUJU!!
-
-
ALL X NEYY!!!!
ALL X!!!Nejlepší skupina co sem kdy viděla,slyšela prostě všechno!..Jacek upe užasney člověk držel muj mobil když mě fotil s Lukáškem já se málem posrala chápete to?..já jela přes celou republiku na Slavkovfest abych je viděla..xDxD..sem asi magor ae kvuly nim všechno!!!!!ALL X MILUJU VÁÁS a musim říct,že takovouhle eufotirii sem ještě nikdy nemela!!..neposlouchám nic jinyho než ALL X!!!Alane co ta zelená lihovka co sem ti dala!..xD..už sis jí zarámoval?..xD..seš strašně milej človíček!!..Kubíšku ty si stál ode mě asi 5 milimetru jááá tě prostě žeru!!..Lukášku ty se se na mě smál asi 5 minut..xD..málem sem se tam složila!..xD..Oldo..xD..jak si mi psal ten tvuj podpis na ruku a skazil si to ses mi tam pak omlouval..to bylo užasný!!..xD..Dočkis..xD..ty seš blázínek..xD..jak si tam přiběhnul!..xD..prostě ALL X STE NEJLEPŠÍ LIDI A SKUPINA CO KDY EXISTOVALA A EXIJETE A JEŠTĚ EXISTOVAT 100% BUDE!!!!!!MILUJU NEJVIC!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: ALL X NEYY!!!!
jj tajy ti závidím *9* -
-
Re: Re: ALL X NEYY!!!!
allx neposlouchám *3* *16* *15* *3* *1* *1* *3* *9* *15* *16* *8*
-
-
Re: ALL X NEYY!!!!
Ahojky to ti úplně nejvííc závidímm... Kdyby se na mě Lukášek usmál, tak bych asi omdlela.. *4* ALL X .. jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej .., MIluju je!!
-
-
Chci taky upravovat obsah.
J8 chci taky upravovat obsah, jestli by to šlo mám blog o nich. http://all-x.blog.cz/ -
-
Re: Chci taky upravovat obsah.
Obsah bohužel upravovat nemůžeš, protože tuhle stránku jsem založila já...ae jestli tu budeš chtít něco změnit tak mi můžeš písnout na mail: prisera-z-jezera@seznam.cz , Anyna.dogies@seznam.cz nebo na icq: 474-167-908
-
-
Kolik jim všem je?
a nevite někdo prosím vas kolik jim je let? hlävne lukasovi petrovi *3* -
-
Re: Kolik jim všem je?
Lukášovi 25..a Petánkovi je 28..ale nejvíc hezu je Petulka *14* je úpa moc klásnej..... *14* *14* -
-
Re: Re: Kolik jim všem je?
Lukinovi je 27 -
-
Re: Re: Re: Kolik jim všem je?
Tak teda kolik já sem četla 28 pak 27 a pak 25, tak mi teda prosím řekněte kolik mu je
-
-
Re: Re: Kolik jim všem je?
tak ti mooc dekuju Lukášek je užo a petanek taky.. *14*
-
-
-
Nakonec vyhrají!!!
Tak ten dnešek jsem vůbec nečekala. *9* Příště jim pošlu více hlasů. *14* *9* -
-
Re: Nakonec vyhrají!!!
jjj
-
-
Nejlepsi z xfactoru
Vsichni posilejte hlasy,prece nechcete aby vypadli!!Držím pěsti *15* *14* -
zlatí
Kubíček *14* mocko hezu,dobrej boy,s kterým je strašně mocko legrace a nikdy se s ním člověk nenudí....Mtsmr kubíčku... *14* -
neeeeeeeeeeeeej
sou neeeeeeeeej a kdo řiká že ne tak je blb *1* *15* *14* -
-
Re: neeeeeeeeeeeeej
Přesně tak,akorát je špatný že ALL X vypadli byli 1 *9*
-
-
Nejlepšíí
All X sou nejlepšíí *14* *14* ,prostě musej vyhrát!! oni jediný maj X Factor *4*