-
kniha
Jo a nevi nekdo kdy ma vyjit ta slibovana kniha o Argeme..??? -
-
Re: kniha
PRÝ NA JAŘE. ALESPOŇ SKONČÍ TY VAŠE DOHADY.
-
-
text
Lenka..ahoj,kdyz mas texty od Argemy tak asi jsi byla ve fanklubu asi tak do roku 1988 ze?..no ja taky.. -
ztraceni
lidi kde jste.? *7* -
Pavka
Já jenom k tomu Pavkovi,jsem bývalý pořadatel koncertů a tancovaček,a s nikým se mi tak špatně nespolupracovalo,tak jako s ním.V té době hrál Jarda Filgas sólově,a ten byl v pohodě,jako třeba Reflexy.Ale Pavka,ani dnes bych s ním na pivo nešel. *13* -
-
Re: Pavka
Pokud vím, tak v té době Pavka Argemě vůbec nešéfoval a manažera jsem dělal já. Samozřejmě jsem i domlouval vystoupení a jednal s pořadateli. Ale na žádného Mika si tedy nepamatuju. Jen pro informaci. -
Re: Pavka
No to vis,slava je slava
-
-
omluva
Axl..omlouvam se,spletl jsem se bylo to myslemo na Alex,text 27.12...promin. -
-
Re: omluva
V pohodě. Nic strašného se nestalo, jen sem upřesňoval.*3*
-
-
proc
Kdo to tady zmenil.? *9* -
poděkování
ahoj clock,tak už je to doma a je to supr.Už v autě jsem to poslouchal a celou cestu jsem si při tom zpíval.Hned bych se vrátil na chvíli do té doby.Tak moc dík a jsem dlužníkem. -
-
Re: poděkování
Ahoj..to je dobre ze se to libi...rado se stalo.. *13* -
-
Re: Re: poděkování
Děkuji za nové nahrávky
-
-
-
hurá
Nazdárek všichni. Máme za sebou další týden a přiznávám, že díky Kamilovým narozeninám, i hodně perný.Tuhle Tour, jsme pojmenovali, podle našeho kamaráda Míly Roznera, který si s námi sem tam na nějaké kšefty vyrazí. Právě podle něj a jeho poslední cesty s Argemou, kdy nezvládl nápor alkoholu hned první den a dostal střevní chřipku, jsme pracovně tenhle víkend nazvali "TOUR s posránkem".
V pátek jsme vyrazili na vystoupení do Výravy, až v podvečer. Ve 21 hodin totiž startovala Věra Špinarová, takže jsme měli spoustu času. Přijeli jsme na místo kolem půl devátý a musím uznat, že lepší letní areál jsme ještě neviděli. Velká stage, plac pro lidi zastřešený, výborný a silný aparát a k tomu i 4 velké obrazovky. Věrka zazpívala fakt skvěle a přes 1500 lidí v publiku se od prvopočátku bavilo. Argema začínala vystoupení až před 23 hodinou. Výborná atmoška a myslím, i skvěle vydařený koncert. Po vystoupení, jsme se přesunuli do Libřic, kde jsme v Bistru Saint Tropé, měli zajištěno ubytování. . -
Vznik
Tahle kapela rozhodně nevznikla v roce 1992, snad tak 10 let zpátky !!!! -
-
Re: Vznik
Co melete?? Máte tam napsané, že Pepa tu kapelu založil 1982.... *3*
-
-
argema
tak to teda v roce 1992 nevznikla když letos asi slaví 25 let!!!! -
-
Re: argema
Máš pravdu, Argema byla založena v listopadu 1982 a dokonce ji nezaložil ani Pepa Pavka, ale byl jen jeden z prvních členů skupiny. on ani neměl problémy s komunisty a dokazováním názvu skupiny. tyto probléby řešil jejich první šéf. Vím to na 100%, protože jsem to byl já. Dodnes jsem nepochopil, proč z historie skupiny byli vymazání první zakládající členové. vždyť Bobr a já jsme složili největší hity Argemy a jestli se hraje jiná skladba tak často v rozhlase než moje Vyznání, tak to bych se divil. V dnešní době nestojím o žádnou popularitu, ale proč je historie zmanipulovaná??? -
-
Re: Re: argema
Zdravim,prooc je historie podana takto to nevim,ale chtel bych vedet co je na tom pravdy ze stara argema se dava dohromady? -
-
Re: Re: Re: argema
To není pravda, že se stará Argema dává dohromady. Před chvílí jsem přijel ze zkoušky a všichni co tam měli být tam byli a je to nářez!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: argema
to je salamounska odpoved to dohromady,a kdy a kde se ukazete v te stare sestave? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: argema
Kdy a kde?. To je ještě brzy dávat do fóra.
-
-
Re: Re: Re: Re: argema
to je mi zapeklita odpoved,takze zkousite a kdy vyrazite do terenu.? *13*
-
-
-
-