-
yes, COB!!!!
přesně tak, children of bodom jsou nejlepší, tímto zdravím skalní fanoušky! musíme držet spolu ne? *3* nepochybně, COB navždy!! *14* *14* *3* *3* *14* *14* -
COB
to vsetci vieme, tak naco tu piisat zjavnee veci
to je to istee ako ked vonku prsii a niekto na to poeticky zahlaasi: prsii.. *1* -
COB
PERFEKTNA KAPELA LEPSIU NENAJDETE....MILUJEM ICH BOSE SU SKVELI.... *14* *14* *5* -
COB
COB jsou nejlepší na světe jediná kapela co stojí za to :) -
COB
nejlepsi kapela na světě -
-
Re: COB
je to nejlepší kapela na světě. to bez pochyby
-
-
!!
já je prostě miluju to co u toho zažívám to prostě nikdo nemuže zažít z ničeho jinýho natož nějací hopeři..pochybuju že jim vubec někdy naskočí husí kuža.. -
Children of bodom
přesně tak lidičky COB jsou nejlepší skupina na světe jsou to nějvětší borci..... -
yes
yes children of bodom je nejlepsi skupina sveta a nikdo na ni nema jinak hi hop jedna velka sr..ka!!!!!!!!!!! -
COB
COB sou absolutne bezkonkurencne nejlepsi *14* jina metalova skupina na ne nema ani nahodou *4* proste COB 4EVER *14* -
Children of Bodom 4ever
Ja mam moc rad tuhle bandu z Finska. Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. mam jen takou otazecku : Co myslite, jaky zanr nam hrajou nasi oblibenci ? Ja bych rekl, ze speed metal, nebo neco takove , ne ? prosim odpovezte mi, moc prosim, diky -
-
Re: Children of Bodom 4ever
death metal, malodic death metal a speed metal -
-
Re: Re: Children of Bodom 4ever
jj ségra to napsala za mě *15* *15* *1* sem nevěděla že posloucháš COB...
-
-