-
CoF
skvělá skupina :) -
Re: Její strejda
-> závist! :) -
Re: Re: CoF
já bych řekl že je to black/gothic metal lehce ovlivněnej symfonickým metalem *1* -
Re: CoF
Souhlasím že to není black meta, ale prosím slyšel/a jsi někdy symphonic metal??? Promiň, ale symphonic metal je např Epica, After Forever, Leaves´ Eyes ale Cradle of Filth??? No to snad nemyslíš vážně??? *16* -
Black metal
Blackmetalisti jsou někdy srandovní... http://chapadla.cz/tricka-panska/Sl adky-zivot-blackmetalisty.html *15* -
NEJ
jedna z nej skupin *3* *3* *3* *3* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: bleee
jj přesně jsou NEJ a ještě pro mě dlouho budou. *15* *14* -
Re: bleee
tak by me teda zajimalo co posloucas za kidy!! *13* -
rosie
takze klavesistka C.o.F. odesla, jj ted v roce 09 a je tam misto ni naka Ashley "Ellyllon" Jurgemeyer (pravdepodobne je docasna nahrada kvuli koncertum... -
Re: Cradle of Filth
nn C.o.F. sou nej!!! *13* -
Cradle of Filth
Je pravda že sou CoF dost nahuštěny(sam je teď posloucham každou chvili), ale přece jenom musim řict že SlipKnoT je lepši i když se jedna o jinej styl hudby. *5*
*5* -rules
*4* -sucks -
Její strejda
Ahoj, moje kamarádka je neteř Škaroupky...takže má volný vstupenky na koncerty a jezdí s ním po různejch koncertech...jako VIP, takže mám doma pěkně tučnou sbírku různejch věcí od Cof....jsou fajne *4* -
CoF
Jo, je to uplne Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer skupina, moc ji milujem /teda stare COF, abych byl presny/. nejlepsi alba jsou podle mne The Principle of Evil Made Flesh, Dusk and Her Embrace, Cruelty and the Beast a samozrejme Midian. Uplne nejhorsi je Damnation and a day. Apropo, pro ty, co tvrdi, ze CoF je black metal, ZADNY BLACK METAL TO NENI A NIKDY NEBYL. Je to symfonic metal s gothickymi pridavkami. Ja nejradeji pouzivam Dusk metal To je COF, dusk Metal -
Re: Bestovkaa
omg vis co to je black metal ? jediny co z CoF pripominalo black metal bylo album The Principal of Evil Made Flesh
to co hrajou ted ma do black metalu hodne daleko -
Re: bleee
di doprdele *8* *8* *8* *8*
máhodou CoF sou nejnejnejnejnejnejnej a eště jednou nej *16* *16* *16* -
<3
Sou to proste machri.Fakt uzasny,miluju <3 -
bleee
no fuuuj, co to zas vymysleli za kravinu!! bleeee, *9* *9* blee,fuuuj, to je ještě horší než kiss (kiss taky nesnášim) fuj!!!! *8* *9* *9* -
Bestovkaa
*16* nejvetsi borcii.. *5* fakt tohle je jedina blackmetalova skupina ktera vi co hrajee *15* *5* -
ouu
Bože kdo psal to chorobně ječící vokál? *15* *15* *15* prej chorobně ječící vokál já nemůžu *1* *1* *1* -
Filth- man
Učitě jo!!poslouchám je snad od tý doby co sem vylez na svět *1* Táta je prostě taky blázen do metalu! Ale Jak tak čtu originál Historii a poslouchám jak to je ak pedle mě: první demo bylo Death metal, první cd black metal atd.... ale myslim si že pořád hrajou takovej ten slabší black.... no možná dusk ale.. no Cradle of Filth to je skupina vo který by mohli diskutovat vodborníci a myslim že by se stejně neshodli... to je kapela plná záhad!! Ale muzika luxusní!! Esy tu budou tenhle rok tak už musim na Fesťák !!!! *14* *16* *16* *5*