-
Loweeee
Já mám Cradle Of Filth strašne ráda ne nemám miluju je!Podle mě je to jedna z nej metalových skupin sou božíííííí *14* *14* -
Dusk,nic jinýho
Jak sám Danny řek v několika rozhovorech...možná první album bylo trochu black,druhý možná trochu gothic,ale neředí se ani k jednomu...Sám tvrdí že hrajou dusk metal...Poslední dobou hodně komerčně, ale pořád dusk...aspoň ste je ale nezařadili k death metalu...to by byla urážka jak pro skupinu tak pro žánr kterej hrajou... *5* -
BesT
Sou nej, obcas si je rano poustim, jedna z nej pisnicek je "No time to cry", kdyz se v originale ze zacatku jenom rozjizdej tak to pride pomaly, a hned po polovine kde je ta panenka na klic ktera se toci kolem dokola z toho mrazi v zadech, pak se rozjedou a to uz se neunesu a zacnu hazet s hlavou, podle rytmu hejbu telem a podle rytmu na sebe hazu hadry *1* , potom sem uz poradne rozhejbanej a uplne svezi padim do skoly, plus si k tomu jeste obcas poustim nemesis nebo nymphetamine overdoose *5* *5* -
m
taky je poslouchám jen chvíli ale sou fakt luxusní...nemaj chybu... *1* -
Re: Re: Sou nej
pze se o nich rika ze propadli komerci... no je to trochu pravda, ale co? libi se mi i tak...respektuju to...a kdyz uz chci nekomercni black, tak si ho taky najdu..V tom vrele doporucuju Anorexia Nervosa...to si zamiluje kazdy *4* -
cradle of filth
chtel sem jet ale nemuzu a sereme ze tam jede muj kamos a ja nemuzu jet snim ale on mi to natoci aspon na telefon *3* -
Brutal Assault
Jedete se nekdo kouknout na CoF na Brutal Assault do Jaroměře ? -
cradle of filth
nymphetamine je upa borecka pisnicka od krejdlaku nebo taky upa pisnicka sice je stara ale upa boze je from/form hte credll taky borecka primo andelsky *4* drsna a dablovsky *5* dobra -
cradle of filth
posloucham je jen chvily ale sou to nejlepsi metalova skupina co znam vazne borecky *3* -
Re: Sou nej
Naprostý souhlas. Myslím, že druhá taková kapela ani jí podobné už nikdy nespatří světlo temnot! Jsou jedni z nejlepších! Nikdy nezklamou. Jen by mě strašně zajímalo, co proti nim a Dimmu Borgir mají hoši z našeho Inferna? Velice ošklivě o nich mluví a to se mi nelíbí... -
Sou nej
Cradle of filth jsou podle mě jedna z nej skupin sou prostě nej *3* *3*
Komu se nelíběj tak neví co to je metal *16* *16* *16*