-
adela007
ahoj jak se mate diamond cats sou skele *4* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj ne nebil a ani ho neznam,a stou stránkou je to že některý píšou uplně do zadu na poslední stranku a máš blog? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
Mám,mám,ale neva že to není o vás ale Miley Cyrus???Vi jste boboví já vás obdivuju,ale spíš víc mě zajímá Miley...Neva???Jinak je www.lucikamiley.blog.cz Prosím do komentíků napište 6e jste diamond cats a jestli by ste chtěli tak tam muzete napsat ZE S MAJITELKOU TOHOTO BLOGU UDELAME ROZHOVOR NA VASE OTAZKY...Jestli teda chcete udelat rozhovor mocinkrát dekuju kdybyste chteli!!!
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj jestli si chcete tak na první stránku ano? *3* *3* -
-
Čauky DC.Promiňte že jsem se dlouho neozvala...Hele Kiki kdyz tady nekdo pise o ty Letni Herecky Skole,neznas tam nejkayho Standu Humlera???Ja nevim jetsli tam byl kdyz si tam byla ty tak se ptam???Jinak co je stou stránkou???
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
já jsem se na to nedívala víš a jak se vlastně jmenuješ?
*3* *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ale z jakého filmu?Kiki *3* *3* -
-
TO bys hned uhadla...JE to o čarodějnici -
-
Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
že by dívka na koštěti?
-
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
já jsem zpívala mama mia a spoustu dalších písní a nebojte sme to doopravdy my vjeřte nám *3* *3* -
-
a věřte nám jste zpívaly ještě za 5Angels *1* -
A Kiki jednu pisnicku s filmu...Takovou znamou a ten film byl pred par dny *3*
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj my se máme dobře a jak vy? *3* *3* -
-
Ahojte ste doopravdi diamond cats???Dáv vám kontrolní otázku a je pro Kiki...Co jsi zpívala na Letní Herecké Škole???
-
-
Ahoj
Ahojky jak se máte? *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
děkujeme že jsi nás chránila *3* *3* a všichni se m.žete ptát dál *3* *3* -
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahoj všichni sránku založl náš manažér Velich Lazanov a prosím nepište o nás takové věci a jinak můžete se ptát dál vaše skupina dc *3* *3* -
-
DC ja vas chranila ja ty holce rikam ze aby vam to nepsala ja vas mam rada jako skupinu...At si mysli ta holka co chce vi ste 1 *3*
-