-
PROC??
HM JSOU LEPSI NEZ5ANGELS PROTOZE 5ANGELS JSOU SPATNY VYTE PROC JSOU TED JAKO DISMOND CETS?PROC TAM NEJSOU?PROC?PROTOZE JIM VYHROZOVAL (TEN MANAZER )ZE JESTLI TO NEZATANCUJU PORADNE TAK JE ZE SKUPINY VYHODI!!!A KDYS TO REKLY DOMA TAK JIM TAM ZAKAZALI CHODIT A PROTO JSOU TED V DIAMOND CETS!!!! -
-
Re: PROC??
no jo,kdyz dc neumnej tancovat,tak co mnel delat.ja bych je vyhodila taky a vzala nekoho kdo to zvladne -
Re: PROC??
Moc dobře jsem tě nepochopila
-
-
Lucik@-fanda diamond cats
Ahojte...Chci se zeptat jestli sem na diskuzi chodí i členky z Diamond cats?? *3* ...A jestli semka chodi i Tynka chci se zeptat jestli se nezma s Klarou jednou...Jestlivis jakou myslim tak ta chodi se mnou do tridy tak mi prosim odpovez Tynko jestli ji znas(Samozrejme jak budes chctit nemusis odpovidat)...Jinak se tesim az budete mit koncert u nas v Ceskych Budejovicich(doufam *4* ) -
ea jt
ahojky mrkněte plsík na my blog o DC www.ja-a-diamond-catsky.blog.cz a zanechte koment, dikec a zatim papik -
Týna Šlingrová
ahoj dejvide759 to opravdu nevim ale asi v Olomouci budeme nák v Unoru tak se můžete ptát dál *3* *3* -
ahojky
ahojky DC *5* -
Týna Šlingrová
Ahoj všichni tak kdo chce si se mnou tady povýdat?Piště otázky jakékoliv a jsou tady i Niki,Hanka a i Kiki tak se ptejte! *3* *3* -
-
Re: Týna Šlingrová
ahojík jsi moc uzasna vemte me k vam do skupiny pls *1* *1* *3* *4* -
Re: Týna Šlingrová
nebudete mít někdy v blízké době koncert v ostravě, olomouci, nebo brně? *7*
-
-
I love DC
DC jsou nej,jsou lepší jak ty trapné 5angels!!!! -
-
Re: I love DC
ty odborniku a jak si na to prisel? tancovat umnej angels mnohem lip.to se staci podivat videa a vycty uspechu a zpivani se neda posoudit,kdyz dc jedou na playback.si mimo -
-
Re: Re: I love DC
furt líp na playbek než na kradený plejbek ty blbečku, angels stejně za chvíli chcípnou
-
-
-
Jo a..
Stejně jak tu píšete že nic nedokázaly je pravda vubec se o nich neslyší a ani nikde nepíše fakt vás nechápu -
Boože
Jaktože takový malí smradi jsou na 1 místě?Maj se ještě co učit jsou na 1 protože nějaký uvřeštěný děcka je maj rádi a ani pořádně neví co je to hudba *16* -
Týna Šlingrová
ahoj všichni tet jsem tu skoro pořád protože nám stavý takovej malej baráček,tak proto tet zkoušíme atd.... u mě doma Takže holky i manažér jsou od rána do 17:OO hodin u mě tak se můžete ptát a my vám odepíšeme butto hned nebo za dýl ale určitě tak zatím pa vaše Týna Šlingrová *3* *3*