-
pro DC to udelame
Holky kdo z vas m nejradsi DC tak musime udelat jenom jedine odepsat 5angels z rejstriku. Vsechny fanousky 5angels pridame k DC musime je donutit tak kdo je pro me at sem neco napise *14* *14* -
DC IS BEST
5angels si myslí že jsou slavný,ale to jméno proslavily Týnka,Kristýnka,Niki a Dianka!
Ta hádka je mezi managerama 5angels a Diamon Cats...Holky za to nemužou!Ale zase je pravda že je Mertl prolhanej!!!Když odešla Dianka tak psal že je to kvuli taneční škole a že by nestíhal-a takže jakto,že si to ted užívá v Dalmateens?A Niki,Kristýnka,Týnka a Hanča odešli samy (a nebo je vyhodil) protože se s nim pohádaly.A taky ale nikola řikala,že (nove 5a)v TV, prošli konkursem Jakym?Dyt byl zrušenej!Domyslete si to samy........... *13* *13* -
Síla..
Bože tak tohle je fakt drsný... LIDI JSTE NORMÁLNÍ?! Vždyť jsou to jenom malý dětičky, nic nedokázaly! Vždyť to nejsou ani celebrity.. Můj bože, první v žebříčcích.. to je síla.. O_O -
-
Re: Síla..
Tak se podívej na výsledky českýho slavíka a zjistíš kdo je celebrita!Trochu bys potřebovala se informovat co se děje na séně českýho showbyznysu
-
-
Jukněte na můj blog
Máte rádi Diamond cats?Jestli ano,tak se podívejte na www.diamondcats--jsou-nej.blog.cz
předem děkuji *3* -
-
Re: Jukněte na můj blog
Já je nemám ráda...přímo je MILUJU!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Plakát
Viděli jste ten plakát na facebooku jak budou v Jihlavě?Fakt dokonalý!!! -
Weruu
Ahojky! Máte rádi diamond cats?Koukněte na můj blog!
http://w-diamondcats.blog.cz
Děkuju *3* -
-
Re: Weruu
JOOOOOOOO,angels dostaly na zadek,je videt kde je vetsi nastevnost a kdo ma vic fanousku!!! -
-
Re: Re: Weruu
a už tu konče dali i Kids-Dalmateens,takže další favorit na první trojku -
-
Re: Re: Re: Weruu
jsem chtěl napsat-konečně a napsal jsem konče -
-
Re: Re: Re: Re: Weruu
Nevím co se raduješ, dalmateens semka vůbec nepatří, tady je to jen o opravdových osobnostech. Diamond cats jsou ty nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Weruu
svět dětí -
Re: Re: Re: Re: Re: Weruu
ale svšd dětí je od nich dobrá píseň
-
-
-
-
-
-
diamond cats
DIAMOND CATS jsou nejlepsi skupina !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: diamond cats
Výborně, převálcovaly ty voelichaný kozy!!! *3* -
-
Re: Re: diamond cats
Hezky pěkně!!!!!Angels do hajzlu s nima -
-
Re: Re: Re: diamond cats
přesně moje slova.....
-
-
-
-
DC-Nej!
Diamond cats jsou porstě nejlepší-5angels jsou pěkně ubohý a Angelina ani neumí tancovat!Už se těšim až DC předběhnou 5angels a budou 1-top skupina!to Mertl bude pěkně čumět!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: DC-Nej!
to se teda pleteš 5a jsou nejlepší skupina a diamond cats jsou ubohy nuli
-
-
jste nej
ahoj ahoj Diamond cats jsou nejlepší skupinka na celým šírým světě *4* jo a mimochodem ta nová písnička je boží a den D je ještě lepší *14*
ahoj -
-
Re: jste nej
To máš pravdu, jsou nejlepší!!! *1*
-
-
diamond cats v Blesku
Viděli jste holky v Blesku?????Pošlet mi prosím někdo kopií článku!!! -
-
Re: diamond cats v Blesku
kdy to vyšlo????? -
-