-
rozpory
Už se nehádejte!!!Obě skupiny něco mají!angels má jméno a diamondcats zase talenty.Prostě to tak berte *13* -
-
Re: rozpory
no...jsou jako obě skupiny nejhorší světa jak diamondcats tak 5angels...
naký dedicky by meli si tancit u kresla v obyvaku nebo ve skolce..ty tady mezi spickovyma skupinama nemaj co delat... ted predbehli Nightwish a to me jako nasralo..ten bronz jim patri...a ne nakejm harantum!!... *13* *10* *16* -
-
Re: Re: rozpory
Nightwish jsou sice super ale jsme v české republice a tady vládné česká hudba a tyhle haranty jsou moc dobrý.místo abyste je pochválili,že nefetujou a neprcaj někdě na ulicích tak vy je topíte. Já nejsem velký fanda ale za to co dělají mají velký obdiv!
-
-
-
Nehádejte se konečně diamond a angels jsou dvě skupiny!
omlouvám se ta tapeta byla špatně vložena a chci vám říct, že Nikolka za nic nemůže a nehádejte se to se budete hádat vždycky když bude nová dětská skupina? vždyť to je mezi manažerama 5angels a Diamond cats vždyť holky za nic nemůžou a navíc každá členka, která odešla, pokračuje v tom co ji opravdu baví. Závěr si určete sami! To je vše moniluli *8* -
Nikča
Nikolka za to nemůže,nechce tam být.doma jí nutěj.pustte si chatovací mejdan z posledního vystoupení a uvidíte jak je tam neštastná.jste blbý -
-
Re: Nikča
jaké video?to disny? *7*
-
-
mertl tohle nemůže ovlivnit
nezdá se vám to nějak divný?kdo koho kopíruje,když původně písničky nazpívaly DC,chorea ty nový nezvládaj a tak tam jen pobýhaj a oblečení podědily po původních členkách.Tak nechápu kdo koho kopíruje.Mertl lže.Kdyby odešla jedna,ale všichni?A nikola byla na mistrovství světa 38 z 52.Tak taky žádná hvězda.a když byla 1,tak Týnka s Terkou byla 5 s duem.ty nový holky za to nemůžou.Každopádně super pokrok holky.Sice vám patří dvě třetiny od 5 angels,ale ať se Mertl třese *1* tohle nemůže spamovat a ani ovlivnit slavík jeden a holky se na to zlato dostanou.Já jim věřím.Dianko mám tě ráda a věřím ti -
-
Re: mertl tohle nemůže ovlivnit
vzdyt ty tvoje kocky maj strasne jednoduchy choreografie to by zatancovala moje 6leta segra stejne jako vony a mneli by zhubnout -
-
Re: Re: mertl tohle nemůže ovlivnit
Jednoduchý???furt lepší nějaký než běhání po parketu a nemít žádný *1* -
Re: Re: mertl tohle nemůže ovlivnit
Myslíš že by měla zhubmout nkolka?no to by měla.už je jí kus vedle holek
-
-
-
DC nej
Gratuluju k 8.místu,určitě budete brzo první,jak taky ne,když trénujete s prvotřídními mistry v tanci,máte senzační písničky,plno nabídek na vystoupení nejen v ČR,ale i v Paříži a jste fajnowý milý holčiny co to někam dotáhly a N I K D O na vás nemá!!
Nevím,ale mě už přijde divný,proč všechny ty holky od 5angels odcházely,nejdřív Tereza Procházková,pak Dianka,potom Hanka,Niki,Kiki a Týnka.Důvod tedy určitě mají a nevěřím,že by to bylo PŘESNĚ TAK jak se to píše na 5angels.cz.
Například psali,že Dia odešla kvůli tomu že by to nestíhala když je na konzervatoři,tak proč je teď u Dalmateens??!!
Posuďte sami co je pravda. -
-
Re: DC nej
tak už 5. -
-
Re: Re: DC nej
a teď už dokonce 4. *3* -
-
Re: Re: Re: DC nej
a 3. -
-
Re: Re: Re: Re: DC nej
a 2.
-
-
-
-
no ale dianka tam byla ne...?? -
dc nic neumi,zatim nic nepredvedli a to ze tancujou s mistry je jim na hovno,kdyz nemaj nadani -
-
kdyby byli tak špatný tak by ve skupině nebyly tak dlouho.tak nepiš blbosti.pust si videa a uvidíš. -
a to že proslavili 5 angels je málo? -
souhlasím na 5angels nemají jen se opičí a chcou být stejné jak 5angels uplně stejné -
-
Ony si nehrají na 5angels!byly 5angels,to méno opravdu proslavily ony.Mertl jenom vzal něaký holky a udělal z nich noovu skupinu-si to potvrď sama- Yemi od new 5a odešel a od tý doby co lši do 5a si stihly kiki,týny,niki,hanka udělat novou skupinu a 3 písničky kdežto 5a jenom jednu kterou stejně meli mít dc... -
takže jako holky z DC se vůbec neopičí..jenom pokračujou v tom co je baví..a asi si zapomnel/a že taky byli v 5angels tak co do nich rypeš?a mají xkrát lepší písničky než 5angels *3*
-
-
-
Třeba je na tom něco pravda, asi tam je něco špatnýho -
-
ahojjjjjjj *15*
-
-
-
Blog
Jinak kdo má opravdu rád DC tak ať se prosím podívá na www.diamond-cats-kocky.blog.cz dkuju mockrát *15* *15* -
Pro moje kočičky
Diamond cats jsou moje sluníčka!!5angels na ně nemají!!!Týnuška,Kristýnka,Niki a Haňulka jsou nejlepší diamantové kočičky na světě a na MEGA SHOW a na jiných představeních to rozjedou
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Pro moje kočičky
bohuzel mam dojem ,ze zadny velky vystoupeni mit nebudou.museli by se hodne zlepsit,hlavne v tanci.zpev ujde,ale kdyz budou makat a budou mit tezsi choreografie,tak by obcas mohli nekde vystoupit -
Re: Pro moje kočičky
tak toho se asi nedoziju a to je mi13,leda by se stal zazrak a nekdo je naucil zpivat a tancovat -
-
Re: Re: Pro moje kočičky
Jestli tohle říkáš na Diamond cats, tak už nevím co bys říkala na 5angels, které doopravdy zpívat a tancovat na rozdíl od Diamond Cats neuměj.
-
-
-
to jsou potvory
vymazali diskusi 5Angels *9* -
pěkně to rozjely
už jsou na 9.místě *3* -
pro holky
proč jste odešli od 5angels? slušelo vam to tam lip bez vas to neni ono -
-
Re: pro holky
já máš pravdu ale manežer nás vyhodil my zato nemůžeme ale z diamondcats už neodejdeme protože prostě protože v 5angels tam mosela být hlavní jen nikola a tady jsme všichni týnka *3* pa týnka *3*
-