Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FANCLUB

Lidičky, už funguje fórum diamondcats!!!!!
    • Re: FANCLUB

mě ještě nepřišel dopis.. *9*
      • Re: Re: FANCLUB

jee vi ste tady, pjte na chat
  • dnešní koncert

Super koncert, dneska to byl nejlepší na světe na TV Minimaxu *3* *3* *3* *3*
    • Re: dnešní koncert

Ach jo, já jsem teď viděla fotky na facu a mrzí me to, bydlím daleko
  • Milujeme DC

Milujete také diamond cats???Tak neváhejte a přihlašte sse do jejích fanclubu. Je to zcela ZDRAMA. Více informací na www.diamondcats.blog.cz
    • Re: Milujeme DC

Já je zbožňuju!!!!!!!!
      • Re: Re: Milujeme DC

už jsem poslala přihlášku
        • Re: Re: Re: Milujeme DC

Diamond Cats *14* sou lepší než ty krávy 5angels *16* *8* *5*
  • Nadavaní

Ahojky fanoučci či ty co nás nemaj radi
    tato dizkusni stranka je snad o nás a ne o 5angels?
    my mame 5angels i tak radi *4*
    ale nechcem abyste je odsuzovaly tím že jsou horší a nenadavejte nam
    prosím
    pp.
    diamondcats *3*
    • Re: Nadavaní

my je neodsuzujem,jsou totiz lepsi.Vyzva pro fanousky dc:chodte aspon nekdo na vystoupeni at nezaniknou.Byla by skoda kdyby se nebylo komu smat

ale oni jsou lepsi nez vy.temahle kecama si chcete akorat zvednout sebevedomi,vzdyt na vase vystoupeni nikdo nechodi

Tady je to jen odiamond cats, takže ať sem křováci z angels nechodí *16*
      • Re: Re: Nadavaní

vy na stranky 5angels lezete porad.snazite se u nich ziskat fanousky,ale to se vam nepovede
        • Re: Re: Re: Nadavaní

buď sticha!!!!!
      • Re: Re: Nadavaní

nevičítejte to 5angels ony za to nemohou jak se asi musí cítit nikola z 5...... kdyby se to stalo vám taky by jste neskákali do stropu kdybi vám tam psali ze je to jen stranka diamond cats a vy na ni nesmíte chodit ne že bych nemněla ráda diamond cats mám ráda obě skupiny jen se mi nelíbí když fanoušci 5a..... pomlouvají diamond cats a fanoušci diamond cats pomlouvají 5angels. *13*
  • 6.12 od 14h

kočíčky budou v neděli na oslavě TV Minimax v Letnanech a pak na Chodově *14*
    • Re: 6.12 od 14h

já tam určitě jdu...
  • diamond cats a školy

Víte, že diamond cats jezdí po školách? Oni budou u nas v lednu, to paráda!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: diamond cats a školy

To je skvělý a myslíš, že by přijeli iknám do Varů? *14*
      • Re: Re: diamond cats a školy

Ja je chcu taky, mně se moc líbej *14* *14* *14* *14* *14*
  • Neháejte se!

No tak se už přestante hádat *10* 5angels si myslí že jsou slavný ale to jméno proslavily Týnka,Kristýnka,Niki a Dianka!
    Nechci psát něco jako že 5angels jsou hrozný at...Holky za to nemužou!!!Nikolu k tomu nutěj doma jen kvuli tomu, že její táta je manager!!! *7* Se podívejte náký viea z koncertu jak je tam neštastná *13* Ta hádka je mezi managerama 5angels a Diamon Cats...Holky za to nemužou!Ale zase je pravda že je Mertl prolhanej!!!Když oešla Dianka tak psal že je to kvuli taneční škole *7* a že by nestíhal-a jakto že si to užívá v Dalmateens?A Niki,Kristýnka,Týnka a Hanča odešli samy (a nebo je vyhodil) protože se s nim pohádaly.A taky ale nikola řikala v TV že pošli konkursem *7* Jakym?Dyt byl zrušenej!Domyslete si to samy????!!!!!!DIamond cats *14*
  • sss

5angles a tajty pipky jsou trapný.. xD bože.. nidky jsem je neviděl, jen tady a všichni z nich serete
  • Ahoj

Ahojky nechtěl by někdo desing?
  • Dejte hlas DC

http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels JE TAM ANKETA 5ANGELS VS.DIAMOND CATS!A 5ANGELS ZA CHVÍLI PŘEDBĚHNOU DC!!DÁVEJTE HLASY KOČIČKÁM!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit