-
angels a diamond
angels a diamond jsou stejne dobrý aspon pro mne a me vadi co si o nich myslite vy ze si tam sproste nadavate. co je na tom, ze nekdo ma rad treba kazdej jinou skupinu a navic, jsou stejne dobry a diamond cats byly kdysi davno clenky 5angels takze to je uplne fuk! *10* *10* *10* *10* *14* *4* *14* *1* *1* *4* *5* *16* *5* *13* *9* *7* -
HeYa
Mě tady šici připadáte jako postížený...Každý poslouchá něco...Tak se z toho šici poserte a nechoďte na kompa, když vás všechno tak strašně štve... A to jestli ten zpívá na playback a ten má problém s tím... Jsou to vaše problémy??...Posloucháte hudbu proto, že se vám líbí a nebo od jakýho jména pochází??...Vzpamatujte se lidi!!...=P -
Karolína humlová
moc mam ráda týnku z diamond cats .. chci tě mít v telefonu jsem z mostu kde vy bydlíte,ste prostě užasný,mam vaz na facebooku.pa karolínka *9* *15* *7* -
Karolína humlová
ahojky tady karolínka je mi 10 let mam moc rada týnku... a líbí se mi jak spíva DAMY A PANOVE TÝNA JE MENOME DNES MODERUJI SPRAVI MIMOŘADNE UPŘÍMNĚ SI ŘEKNĚME CO DĚJE SE ZDE I VESVĚTĚ *14* *3* *5* -
*20*
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
kristýna
Ked si o nas budeťe mislieť hus tak mi odidem!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: kristýna
Ahoj kdo jsi
-
-
JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
DC - hrůza děs! 5Angels - talent krása úža! DC - no tak si prosím vás pusťte ty jejich písnikčy- já jsem nej!!! pak že jsou 5Angels namyšlený! Jediný co je u jejich písniček nejvíc namyšlenýho - s časáků dobře víme co je in co out.A to nepovažuju za namyšlenost.. 5Angels dokážou úplně skvěle zpívat!! Úžasně krásně!!! Ty nemůžou nikdy v písničce udělat chybu!! Prostšě je nereálný aby udělali v písničce chybu!! DC - chyby jsouu u nich častý!! Hele řekněte důvod proč je máte rádi - zpívaj hezky neberu!! to není pravda!! Řekněte mi jeden dobrý důvod a bez tohohle - co je ti do toho?? to je moje věc! protože chci! Tohle byste si mohli idoustit! Prostě 5Angels jsou nej a vždycky budou a DC budou vždycky 965656565659 míst po 5Angels!!! -
-
Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
5angels a talent ty si hluchá a slepá ako toto môže povedať normálny človek tak to nwm tancovať tam vedia ale nie svoje choreografie bože nikola jakt to preháňa všetko namachrovaná a sprostá a spievať tam neve ani jedna ani predtým sa mi nikola nepáčila bo strašne spievala akokeby zavýjali vlci vážne strašné a terka uchrchlané a tk proste newedia spievat to si si len ty vzala do hlavy karel gott i michal david je len reklama 5Angels sú hrozné a DC užo spievajú sa spýtaj hocikoho pusti napr Detskú lásku od 5angels new a od DC budeš počut že DC je lepšie i hocikomu ved kamka z triedy fandí 5angels a keď referovala projekt a púšťala pesničku tak sme si museli všetci zakrýývať uši 5angels ble DC najky :D *3* -
-
Re: Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
DC -jedou na cisty playback.to se vseobecne vi.zpivat umi trochu Kiki a to je vsechno.tanecne jsou horsi nez 5angels.vim,ze vas jejich fanousky mrzi,ze nejsou v televizi,casopisech a pod,ale tam se dostane jen ten kdo neco umi.ted kdyz DC konci(ty nemoce kvuli kterym rusi koncerty uz nikdo nebasti)mate aspon moznost zacit fandit zname a popularni skupine 5angels a nikdo vam to nebude vycitat.
-
-
5angels a talent ty si hluchá a slepá ako toto môže povedať normálny človek tak to nwm tancovať tam vedia ale nie svoje choreografie bože nikola jakt to preháňa všetko namachrovaná a sprostá a spievať tam neve ani jedna ani predtým sa mi nikola nepáčila bo strašne spievala akokeby zavýjali vlci vážne strašné a terka uchrchlané a tk proste newedia spievat to si si len ty vzala do hlavy karel gott i michal david je len reklama 5Angels sú hrozné a DC užo spievajú sa spýtaj hocikoho pusti napr Detskú lásku od 5angels new a od DC budeš počut že DC je lepšie i hocikomu ved kamka z triedy fandí 5angels a keď referovala projekt a púšťala pesničku tak sme si museli všetci zakrýývať uši 5angels ble DC najky :D *3* -
Tak když se ti tak nelíbí tak proč je vůbec posloucháš?Jo a poslechni si jak zpívaly na disney chanel(v lucerně) falešné a maximálně je vypískali!!!!!!!!!!!!!! -
Hele když se ti DC nelíbí tak sem nelez.Nevím co se svámi děje vždyť to jsou bývalí andílce fandili jste jim? co to je??
VŽDYŤ HOLKY SE SPOLU UPE NORMÁLNĚ BAVÍ A CHODÍ SPOLU VEN.jEN YV TU DĚLÁTE ROZEPŘE.
Každý fandí někomu jinému.JÁ TAKY FANDÍM JEN DC..ALE PROTO NEPOMLOUVÁM 5ANGELS.
Já nevim co si o sobě vůbec myslíte.Tím ty skupiny jenom urážíte .'!!!
zamyslete se nad sebou.!!
*10* -
fakt asi tu písničku nechápeš..to já sem nejj právě předvádějí ty co si moc myslej asi jako ty *16* *16* *16* *16* je mi jedno komu fandíš..jeto tvoje věc a komu fandíme naše..tak se do diamond cats nenavážej kdyš ani nerozumíš textu tak se vrať DO ŠKOLKY!a jestli nevíš dřív byly diamond cats 5angels ale nepohodli se s manažerem tak odešly a hnedle přišly noví 5angels a ty těm starym vzali písničky!!! *5* takže kdyš nic nechápeš dej si voraz *5* *5* a nmel hlouposti *9* *13* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *5* *4* -
-
ne,5angels nikomu nic nevzali.pisne patri majitelum projektu a to byvale angels nejsou
-
-
Hele zlato.. Nevím co máš za problém...Všechno je to o věci názoru..Někdo má rád Kabáty, někdo má rád Miley Cyrus a někdo má rád DC...Když se ti to nelíbí, tak si vlez do prdele a už odtamtaď nevycházej... Jednoduché, ne? Všechno se nemůže líbit všem, protože jak říká děda : Kdyby bylo hovno sladký, tak si dávno seru do kafe...=) -
Ty jen té písničce nerozumím holky si dělají srandu z učastníku superstar dělají jednoho soutěžícího který je na castingu proto to: hlasuj pro mě já jsem nej..... .Jinak 5angels nedělaj chyby bo jedou na playback, dyt je ani v taletmánii nepustili do sedmifinále, pak škemrali o hlasy.MíšA PSALA LIDEM NA FORKU JAK BY SE TAM RÁDA VRÁTILA..... -
-
co tu řešíte jo 5angels nedělaj chyby protože maj playbeck
a dc dělaj drobný chyby no a ale nepoužívají pleybeck *3* -
5angels jedou na zivo.byla jsem na koncerte a stalajsem 1metr od Angee.obcas to holkam ujede,ale je mi to milejsi nez poslouchat uplne cistej playback DC.kdyz neumite zpivat,tak jdete hrat kulicky. -
-
Re: Re: Re: JSTE ÚPE VŠICHNI DIVNÝ!!
Bud sticha ti neumíš spívat
-
-
-
-
dc.
dc jsou mnohem horší. jsou to opičky. když už nejsou v 5angels tak nechápu proč zpívaj andílků písničky. a víte proč maj dc už videokolip a andílci ne ? to je důkaz že dc vůbec nic nedělá, takže mají spostu času. a myslej si ... -
-
Re: dc.
hele jsou to jejich písnički tak bud sticha -
-
Re: Re: dc.
hele co to meles,ze dostali 5angels na vrchol?prece nefandis nazvu skupiny,ale lidem kteří v ní jsou.DC si mysleli,ze kdyz odejdou,tak to Mertl zabali a von hned nasel rovnocenou,no spis lepsi nahradu.takze to ,ze nemate fanousky neni nazvem skupiny,ale tim ,ze 5angels jsou proste po vsech strankach lepsi. -
-
Re: Re: Re: dc.
hele dc vistupují docela často sice mín než 5angels ale vistupují a mají víc kolekcí jo a maj asi 5 nebo 6 nebo víc svích písniček a nezpívají na playbeck jo tak sklydni jo v talent manii 5angels misa z pivala trochu na živo ale trochu -
-
Re: Re: Re: Re: dc.
neblbni,vzdyt vystupuji jednou mesicne a jedou na cisty playback i na taborech,jak jsem se docetla.proste jsou dvojky a uz to tak zustane
-
-
-
-
Hele jestli myslíš dětskou lásku atd. tak tyhle písničky patří dc složila je jejich producentka a jediný kdo je krade je Mertl. -
-
ty si ale dorota.Mertl vlastni autorsky praca,takze novy holky mohli zpivat stare pisne.DC nemuzou,protoze je nevlastni.nejsi moc chytra? -
-
Re: Re: Re: dc.
Ale dc na ně taky mají pravo složila to jejich producentka takže, právo na to má ona. A na playback jedou určo, jestli ne tak mi vysvětli proč na koncertě kde Míši bylo špatně a odjela jde její hlas slyšet i když tam není?????????To za ní zpívala duše či co ? -
-
Re: Re: Re: Re: dc.
misa byla jedina pustena.DC jedou uplne na playback-to vsichni vedi a pisnicky prodala ta zenska Mertlovi.ty trubko,kdyz si koupis rohlik,tak uz taky neni pekare.hele kocky nikde nevystupujou,nikde o nich nepisou a nikdo je nezna.maji asi 100fanousku a dokud se nezlepsi hlavne v tanci,tak se 5angels ani nepriblizi. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dc.
Ale tím myslím že nejsou zvyklé zpívat na živo, kdyby ten rok co fungují( myslím tím toto složení) tak jsou zvyklé .,Prostě na koncertě nejsou udýchné vůbec, v taletmánii strašně i při jednoduché choreografii. :-)A DC zpívat umí, dc dostaly 5angels na vrchol Terka, Míša, Angee, Vendy ty k tomu přišly jak slepý k houslím. -
no,protoze jeli na zivo.DC nemohli do talentmanie jit,protoze by se poznalo,ze je to podvod.neumnej totiz vubec zpivat.vubec bych se nedivila,kdyby se ukazalo,ze za ne nekdo zpiva.taky uz jsem to zaslechla. -
Pardon zněly. -
Tak jak mi vysvětlíš proč v taletmánii zněla jako udejchanej orangutan po jedný písničce?
-
-
-
-
-
hele ty tomu fakt rozumis jak koza petrzeli....ty ses jak hovno v trave oproti nim tvl nebo tvlvá....blbko blbce....fajnýýý *1* *1* *1* *1* *5* *5* *9* *9* *3* *3* *10* *10* *10* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *9* *13* *5* *5* *4* *4* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
-
blog
Ahoj mrkněte pls na blog my-a-ti-nej.blog.cz je to blog nejen o diamond cats ale i 5angels, girls nebo don't be dolls!!! -
Pomlouvání
Prosíme vás všechny,kdo nás nemá rád a myslí si že jsme blbý,ať sem nepíše. My vás nenu tíme sem nic psát. Ahoj vaše holky z DC