Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5angels a DC

ahojky nechápu proč se tady navzájem urážíte...obě skupiny jsou dobrý a každá je v něčem jiná ale obě jsou oriinální vždyt je jedno jestli 5a nebo dc...berte to tak že čím více skupin je tím více můžete poslouchat písniček...to by jsme se asi všichni zbláznily, kdyby jsme měli porovnávat každou skupinu nebo zpěváka a td...v jednom je to třeba dobře jak říkám 5a se vyměnily a starý členky mají novou skupinu tím pádem více písniček k poslouchání a v každý skupině je nějaká chyba nebo něco nej..tak není co řešit =)
  • dc jsou nej

Víte proč se nemaj zakládta diskuze kvůli tomu, že lidi píšou o nich hnusné věci.Bud'te rádi,že 5angels existujou mohlo se stát že by ta královnička mody Nikola řekla ne a bylo by to.Dc jsou nej bylo dobrý jak 5angels tak i tady ale bez nich je 5angels na nic čau.
  • awoooi

hele hey vy co to sem píšete to pomlouvání tak já vám namelu hubu! diamondky jsou dobrý! a my sleping cats taky! tak se držte spátky nebo vám kuky1299 a elicool nabijou hubu! čau! pro diamondky vytvořila 11.7.2010 kuky1299-elicool ze sleping cats:))
  • ahoj dc

Ahoj právé dc.Mě trápí ,že s epořád někdo zavás vydává.Tak prosím pravé dc aby mi napsla na ně nějaký kontakt.Např.:icq,e-mail a pod.Prosím pravé dc.Vaše faninka Daniela Vlčková.Mam vás ráda.Pa pa pa pa.
  • :)

Ahojky..... =) *14*
  • kkt

trapaci
  • Videoklip Showbyznys

http://www.youtube.com/watch?v=xfVq -PNp1f8
  • Pomlouvání

Ahoj všichni...Jedna věc je že jestli nás nemáte rádi tak to neřeště tady tady to je jenom pro fanoušky..Když sme byli ve 5angels tak nám přišlo že ste nám fandily a ted když si to čtem tak vydíme jenom..že sme trapky,k.... atd..Tak vás moc prosíme jestli nejste našimi fanoušky tak to tady neřešte!!Děkujem vaše DC *4*
    • Re: Pomlouvání

krááááááávy.pííííííí
      • Re: Re: Pomlouvání

jj ty,DC krávy nejsou protože narozdíl od tebe se někam dostaly a jsou slavné...
  • sou nejjjkyyy nejkyyy nej

ahojky.... můžu se zeptat kdy máte konzert v praze nebo v liberci???? miluju váááás pa Kakušá *14* *14*
    • Re: sou nejjjkyyy nejkyyy nej

Koukni se na naše stránky..www.diamondcats.cz *4*
  • sou nej

sou nej 5angels sou blbí dc sou nej a vždicki budou sou to zlaťíčka moje nejvjetšý
    • Re: sou nej

souhlasím s tebou...ale z českého jazyka máš asi za 5 *1*
      • Re: Re: sou nej

5angels jsou nejlepsi,jak pevecky,tak tanecne.DC nejsou spatny,ale na angels asi nikdy mit nebudou.tanecne urcite ne a pevecky se to jeste uvidi.tohle je muj nazor.ukazala jsem obe skupiny rodicum a oba rekli,ze 5angels jsou lepsi a simpatictejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit