-
Diamond cats
Prostě neejlepšíí jsou diamond cats
prostě nejky za celej život sem nikoho lepšího nepotkala.Největší srand asváma.Na koncertech..=o* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Diamond cats
MÁš právdu nikoho jinýho jsem nepotkala.Prostě musíme sem přidávat příspěvky aby holky mohli bekjt na špici už se nám to daří josu druhý prostě nejky DC =O*
A když už tu jseš pokecáme? *15* -
-
Re: Re: Diamond cats
na spici budou az je nekde budou chtit.vsude jsou 5angels,takze spice patri jim -
Re: Re: Diamond cats
No jasně aspoň zvednem skore.Bude sranda...=D A co byla jsi na koncertě DC?(někdy)?)
Já na všech ..=D..Byli senzační..proto se snimi znám..je snima velikánská sranda..♥ -
-
Re: Re: Re: Diamond cats
sranda s nima je,ale mneli by se naucit zpivat a tancovat aspon jako 5angels,aby jim mohli konkurovat a hnalo to obe skupiny dopredu -
Re: Re: Re: Diamond cats
nebyli senzacni.byli slaby.nic moc -
-
Re: Re: Re: Re: Diamond cats
mas pravdu.ja je taky videla a bylo to takovy mrtvy,nezazivny proste docela nuda
-
-
-
-
-
Diamond cats
Ahoj chtela bych se zeptat kde bydlite v jakem meste? dekuji *3* -
-
Re: Diamond cats
Ahojky, holky bydlí v Praze...přvážně v Praze 4-chodov
-
-
Diamond cats
Ahoj chtela bych se zeptat kde bydlite v jakem meste? dekuji *3* -
AHOJ
aHOJ DIAMOND CATS Moc prosím jestli byste
mi mohly napsat na MŮJ EMAIL hana.kozelska@email.cz proč jste po
pravdě odešly z 5angels????????
Prosím napište!!!!!!!!!! *4* *3* *1* -
-
Re: AHOJ
no protoze mertl chtel lepsi holky,tak tyhle museli jit -
-
Re: Re: AHOJ
ježíííš, co to je za kecy...chtěl lepší holky???? to není pravda, nic o tom nevíš, chtěl, aby zůstaly, ale nedohodnul se s rodiči, tak odešly ...a on musel vzít tydle chudinky, co tam jsou ted *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahoj určitě ti napíšeme a kdo si chce psát dál? *3* *3* -
-
Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
už to víte?? -
dík *3*
-
-
holky
ahoj holky,prosím jak mam jít do vašeho fanclubu?když tak mi napište na e-mail danielka.vlckova@seznam.cz a když tak mi tam pošlete i přihlasovací údaje *3* *3* *3* -
tak
jsou zase 1. -
-
Re: tak
a teď se to mění skoro každý den,to pořadí na 1.místě
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
ne bohužel o žádném nevíme *3* *3* -
-
tak dyž tak mi napište kdyby ste na něco přišli *4* *3* -
-
Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
ahojky nikola s 5angels je strasne namyslena ja jsem z cesky lipy a jste fakt super *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka
neni namyslena.je v pohode.sice je fakt skvela tanecnice(stejne dobra je jenom terka z 5angels)a jeste dobre zpiva,ale vubec ji to nestouplo do hlavy.
-
-
-
tak dyž tak mi napište kdyby ste na něco přišli *4* *3*
-
-
Týna,Niki,Kiki a Hanka
Ahojky všchni *3* *3* -
-
ahoj niki,kiki,hanko a týnko já mam niki a týnky icq ale to píšu jentak chtěla by sem se zeptat jestli něvíte náhodou o nějakém konkurzu do skupiny jestli ano napište mi *4* *4* *4* -
ahoj *3*
-
-
veronikaa
ahojka diamond cats *3*