Přejít na výpis diskuzí

Diamond Cats

HUDEBNÍ SKUPINA 13.10.2009 
446 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omg

Vzít flintu a všechny vás vystřílet to by bylo nejlepší muzice rozumíte jak koza petrželi zas se mic chce zvracet
  • Týna,Niki,Kiki a Hanka

Ahoj zase se hlásíme jsme moc rádi že si s vámi můžeme psát tet prohlížíme blogy o nás jste moc šikovní!!!!A můžete se ptít na co chce vaši Diamond cats! *3* *3*
    • Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

Musíme dostat naše kočky zase na špici :))...♥
      • Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

tady mozna jo,ale stejne budou zpivat tak pro 30lidi.umnej hovno.mneli by to zabalit.chudinky
        • Re: Re: Re: Týna,Niki,Kiki a Hanka

Děláš si legraci????
          Tak rpoč sem lezeš??když je nemáš ráda:((
          ?????!!??? *10*
  • DC..?

Ahojky..,hele má z vás DC facebook..?Moje kámošká zná Týnku a Týnku mám na FB sama si mě přidala a taky tu mou kámošku a říká že prej je to ona že všechny otázky co vědí jen ony zodpověděla dobře..!Takže vlastně mám FB na Týnku..!Jinak máte holky krásnej videoklip showbyznis ;)
  • hf

holky jsou skvělý ale 5angels jsou lepší *14* *8*
    • Re: hej prde !!

hej ty prde=)5angels jsou tedkon trapky trapny a myslej si o sobe kto vi co....diamondky jsou sice cool ale tky Sleping Cats ktery zacinaj jsou very very cool tak se koukněte na face Sleping Cats s fotkou blond a cigi pp
      • Re: Re: hej prde !!

TO máš pravdu DC je Nejjjjjj a 5trapny angels jsou jen namalovany nány co si mysli že jsou Nej a le nejsou snad gorila je hezčí než oni(a tov nemluvim o zpevu) *10* *10* *10*
        • Re: Re: Re: hej prde !!

vis hovno.pust si jakykoliv videjko DC a uslysis cistej playback!!uplne cistej.
    • Re: hf

máš uplnou pravdu
      • Re: Re: hf

jako ,ze 5angels jsou nejlepsi,dc nejsou spatny,ale proste nekdo musi byt nej
        • Re: Re: Re: hf

chceš se h ádat?! *10* *16*
          • Re: Re: Re: Re: hf

nechci mam pravdu.DC-ujdou,5Angels-spicka,to nejlepsi.bud objektivni a uznej ,ze 5Angels jsou lepsi.
  • Co,je?

proč nefunguje žebříček hudebních skupin?
  • ..

Ty vole,já se jen divim že něco takovýho tahle zem dovolý:Malý spratcy co zpívat uměj leda Prší,prší se producírujou po netu jak nějaký hvězdy.Když tak na ně koukáte řikáte si,jestli je to normální?J8si teda žikám že rozhodně není!
    Vy žeknete 5angels..Já řeknu My Chemical Romance
    Vy řeknete Diamon Cats..Já řeknu My Chemical Romance
    Vy řeknete Justin Bieber..Já řeknu My Chemical Romance
    Jojo ste museli poznat že to je má oblíbená skupina a vy řeknete tu svou *4* Je to názor můj a dycky bude myslete si co chcete ale mě je to slušně řečeno jedno *4* *3*
  • pravý chodí jen na forum

Holky z DC sem nechodí a nepíšou.Vy co se za ně vydáváte jste pěkně trapný,když se děláte a píšete za někoho jinýho.
    A pro ERIKU-musíš adresu školy poslat jejich manažerovi a kontakt na něj je na www.diamondcats.cz *4*
  • iiiii

5 angels a diamond cats je parta zmalovanej trpasličích prostitutek vím že mi ted někdo bude říkat že zábidím ale není to pravda hrajou si na velký dámy přitom jou jen...zmalované trpasličí prostitutky
    • Re: iiiii

to máš pravdu
      nechápu jak se to někomu může líbit ožná tak 5letým holčičkám stejné jak s hannou montanou akorát těchle je víc
      • Re: Re: iiiii

hele teqilo nebo tekilkoik nebo qeto kolik je tak tobě 12 pode toho že se jmenuješ teqila tak to budeš ty kdo tu je sexbomba nebo prostitutka vis jak vipadaly nenamalovani jako ty kdyz ráno prodis *1* *1* *1* decka maji radi takovou muziku ajestli si myslis ze si hraj na damy tak nevim kdo tu pise po netu jak naka dama coura tak cau a vschni kdo je chteji pomlouvat tak jenom napiste mne se to proste nelibi
        • Re: Re: Re: iiiii

máš úplnou pravdu jako .. když je chtějí urážet tak ať urážej ale ne tady ! já diamond cats zbožnuju a kdo ne tak nemá důvod sem lízt!!! *8*
  • Nestíháám

Ahoj =) Moc všem děkuju za krásný dopísky *14* Jste fakt super ale je jich tolik =( Musíte si hold počkat! *4* Zatím páá Kristýna *4*
  • diamond cats-školy

ahoj kristynka mi napsala v dopise že by se mohly prijed podivat k nam do školy a tak tdy pišu adresu: zš budišov u trebice 67503 diamond cats prosim prijedte!!!ahoooooooooj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit