Přejít na výpis diskuzí

Elliot Minor

HUDEBNÍ SKUPINA 9.3.2008 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hana

oni maji koncert.. :-) týý jo toš to jedu.. a nevíte kdo je předskupina..?
  • Elliot Minor opět v Praze!!

30.11.08 - Lucerna Music Bar - Praha

lístky k zakoupení na ticketpro.cz

podrobnosti na http://www.myspace.com/czechelliotm inor
  • EM

suprovní skupina.. jejich písničky sou uplně užasné.. *14*
  • Re: Re: koncert v Pze

Ahoj ellioty znám od včerejška *1* sem do nich ale úplnej blázen už teď sou supér já je miluju!!! *1* taky bych chtěla vědět kde se daj najít ňáký y písničky ale zadarmo. poraďte prosííííííím

jo dobra skupinka, sou fakt good byla sem na nich asou fakt suprovi
  • Ellioti

Jo Ellioti jsou fakt suprovní kapela co má senza písničky.Jsou všichni moc dobří a při těch jejich videjkách na YT se kolikrát směju nahlas.No doufám ,že časem u nás budou ještě známější. *3*
  • EM

Já sem Elliot Minor neznala až do té chvíle než sem šla na koncertSP jink sem je neznala vůbec.. lae že je znám ted mi nevadí.. f klidu skupina.. dá se poslouchat.. *3* *3* Supeer *14* *14*
  • ...

EM sou upa superr.. *8* mají supéér písničky a taky sem jě viděla ja živo na konrtu SP.. :-) *3*
  • EM

Ahoj! Taky znám Ellioty jen krátce, ale ta jejich muzika mě úúúplně strhla!!! Poslouchám je teďka od rána do večera a furt nemám dost *15* *15* *15*
  • EM sou super

Ahoj, tak sem objevila tuhle diskuzi a musim říct, že EM sou uplně boží...Znám je krátce,ale asi trochu víc než ty, co je znaj z koncertu SP a musim říct, že jejich uroveň hodně stoupá...tak se mějte..... pa *3*
  • EM

Jestli někdo chce pokecat o Elliot Minor mno thak až dá vědět na icq 370-857-985 *3* thanQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Alexxxx
  • Alexxx

Ahojiik thak vam musim řict že tuhle kapelu posloucham kratce a je bestovni upe *14* a největšii kundiiis na světě je AlEx *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* toho upe žeruuu xD.kdyby je začla poslouchat dřiv thak hned bych jela na koncert do prahy ae to jsem ani nevěděla že thady budou *9* Lafinkuuujuu mooocky moc:o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...

Viděla jsem je na koncertě SP a musim říct že jsou na dobrý úrovni *4*
  • Re: kocert

Jééé, taky závidim všem co byli na koncíku..Já tam měla jet, jenže nikdo se mnou nechtěl a rodiče řekli že sama nepojedu *10* Chtěla jsem tam jet kvůli SP, Ellioty jsem neznala..Už se těšimaž budu mít za týden svátek, hned si půjdu koupit jejich cd!! Je škoda že je u nás moc lidí nezná... *9* Tak se mějte a podporujte naše zlatííííčka!! *4*
  • kocert

Ahojky, tak vás zas po dlouhé době zdravím. Jaký byl koncert? Normálně ani nevíte jak moc vám závidim, že jste tam byli. A ty nový fotky jsou fakticky kráááááááááááááááá
  • mojiiiiiiiiiiiiiiii

lol *14* upe nejwíc groupa...tea až po MCR samozřejmě *15* mno jako moji hoši...♥ a Ed...lol *14* *14* *14* *3* *14*
  • CZECH SUPPORT FOR ELLIOT MINOR

Zdravím, založila jsem czech support for Ellit Minor jako účet na myspace *1*
    Pokud máte myspace, přidejte si nás do přátel!!!
    http://www.myspace.com/czechelliotminor
  • Re: koncert v Pze

no já měla jet taky, ještě minulej tejden, ale jelikož teď bydlim trošku dál, tak mi to rodiče zatrhli. že mě prej nepustěj když to mám 6 hodin cesty *9* *9* *9* *9* *9* tak pak budeš muset vyprávět. hlavně si to tam moooc užij a nezapomeň fotit.
    p.s. kdes sehnala to cd? já našla dycky jen 36 písničky *4*
  • koncert v Pze

no jasněě :D jedu tam s kámoškou :D když jsem se dozvěděla že budou jako předkapela tak jsem vlastně nijak nereagovala ptže jsem je vubec neznala přiznávám :X ale pak jsem si stáhla jejich album a uplně jsem se do nich zamilovala tak, že nevim jestli se víc těšim na Ellioty nebo na Simply *1* *1* tak na koncertě na viděnou, doufám že nás tam někdo neušlape.. *13* *1* *1*
  • re

zdravim, všechny co tuhle kapelu podporují a díky že jste je sem přidali. koukám, že tahle kapelka nikoho moc asi nezajímá. *9* podlě mě jsou skvělý. *1* *1* p.s. jde někdo z vás na koncert simple plan v praze??? *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit