-
Eva Dvořáčková nemá na mýdlo?
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Poněkud korpulentní zpěvačka Eva Dvořáčková údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
Je to opravdu nechutné. Eva neustále pracuje, je ale schopná se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradil jeden její nejmenovaný kolega.
Eva Dvořáčková se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá.
No fujky fujky..
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
lol
Ty wole!!! ty dementi maj fakt dost!!!.Sou to sracky ,sracky a zase sracky!!! stačí se podívat na to video na těchto stránkách jak tam tancujou ty důchodci:D Fakt LOOOOL.Ta hudba se může líbit jen debilům a lidem vypatlaným.Fakt LOOOOL. Fuck of eva a vašek- z prdele splašek!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: lol
Pán je radikál *1* *3*
-
-
Už legendární:)
Tadle dvojka je fenomén!!! Pro "nenáročné" lidičky, kteří postrádají dar "kvalitativního hudebního" cítění nebo třeba pro posluchače takzvaných :)hitrádií:) (evropa2, vysočina...) je to skvělá a ojedinělá volba! Ve svym žánru sou KLASIKA! *5* Mě se to buhužel(dík) netýká, já totož zmíněný dar mám *3* -
-
kokot
Eva A Vašek jsou kokot *15* -
-
Re: kokot
Ty kokot to jsou uplny kokot. Ty kokot *13*
-
-
-
Eva a Vašek - Bílá Orchidej v novém kabátě :)
Tady máte Evu a Vaška s písní Bílá Orchidej, kterou jsem maličko poupravil. :)
http://www.stream.cz/video/3/ 98768-eva-a-vasek-bila-orchidej-rem ix -
-
Re: Eva a Vašek - Bílá Orchidej v novém kabátě :)
Je to nefunkčí, obnov to. -
Re: Eva a Vašek - Bílá Orchidej v novém kabátě :)
Tenhle web neumožňuje odesílat html odkazy, takže si na stream.cz do vyhledávače napište "bílá orchidej remix" a video Vám naskočí. *3*
-
-
PROĆ
Proč se proboha necháte zastupovat tím pitomcem Novotným,který se na Vás jen bude pakovat a odradí posluchače! -
do
ty vole *14* *14* ale je to jako hip-hop *3* *3* *5* *4* *5* *8* *8* *16* -
eva a vašek
moc se mi toto duo líbí, škoda že ho nemůhu slyšet častěji -
Eva-Vašek - naši přední umělci v dechové hudební scéně.
Moc mě Těší,čím více nadáváte,čím více kritizujete,tím více mají ohlas,"Eva a Vašek".Tímto Vašim sice nechutným gestem , více o nich slyšíme,tím více dáváte všem najevo,že tady jsou a dlouhá léta budou zpívat ty nejkrásnější písničky.Klidně pokračujte,ale vulgaritu si nechte pro sebe,doma!A co je smutné,že mnozí pisatelé,snad ani školu neviděli!! -
Eva a Vašek super
Lepší Eva a Vašek nežli ti americký,anglický nebo australský vypatlanci,kteří jedou do Evropy a zastaví se ve zkurvené Praze.Za ně bych nedal ani korunu,než jít na jejich koncert,tak půjdu raději kopat krompáčem. -
-
Re: Eva a Vašek super
*8* *8* lol no seš málo trapnej!!ty bys měl spíš dostat tim krumpáčem přes držku aby se ti v palici rozsvítilo! *9* by mě zajímalo cos dokázal ty že tak kritizuješ?!uplný hovno *15* tak se di schovat a di si poslouchat Evu aVašíčka když ani nevíš co to je pořádná hudba!! *8* *8* -
Re: Eva a Vašek super
Nekecej "doktore", že už se někde krumpáčem neoháníš...
-
-
ehm
ehm, asi ti dva nevidi jak moc lidi je nesnasi kdyz porad otravujou, Eva a Vasek jsou spatni a ty hnusy co zpivaji to je strasne okopcene a trapne, zmizte at je klid