Přejít na výpis diskuzí

Fate Magazine

HUDEBNÍ SKUPINA 20.9.2008 
37 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podporování

Prosim dejte hlas Fate magazine na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám
  • Podpořte je

Podpořte Fate Magazine v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • speciální koncert

Ahoj, pořádáme speciální koncert pro fanoušky Fate Magazine - více info na www.bandzone.cz/fatemagazine, tak se mrkni a určitě přijď :-)

oficiální web - www.fatemagazine.eu
  • podpořte je

Podpořte fate magazine v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • ....

davíííídek je moc klásnouškej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14*
  • prosím

Ahoj prosím nezaslal by někdo na mejl písničky od Fate Magazine 1, Souboj
    2,Barevná
    3,13 komnata
    Předem moc díík ...
    muj mejl: tom033@seznam.cz
  • ShaRpaYKa-3

ProsTe UžAsNiiiiiiiiiiIiI Upe Je žEru<--LuXuSsS<*--------
  • FtMg

SlyšEla jsem Je Na RgM HudebNi Ceny očKa-A jsou UplNe bozi_--------------->KszDou VteRinou<-----------NejlepSi:_* *14* *8*
  • Tos to dopracoval

Pane bože, Davida znam už 7 let a nikdy bych do něj neřekla, že klesne tak hluboko a bude hrát pro náctiletý nanynky tuhle přihřátou muziku. Prober se a nalaď tam zase Staindy!!! Tohle k tobě nesedí...
    • si kráva

debil...jedním slovem!!sou super sou uužasný!!takže si laskavě zklidni!! *7* ty zmrde!
      • Re: si kráva

Njn, další afektovaná nanda a ještě k tomu sprostá jak dláždič. Dave se ti docela vysmál...
        • Re: Re: si kráva

hlavně že ty seš tady ten užasnej(užasná) co?? *1* *1* *1* nevím komu by se vysmál víc... *5* *1*
          • Re: Re: Re: si kráva

Věř mi, že jí. Smál se se mnou...
            • Koukám a nestačím se divit

Mrzí mě, že se urážíte a nedáváte si...Každopádně Ellis, jestli jsi to ty koho myslim, tak mi nepřijde že jsem klesnul a veřím tomu co hrajeme, ale je to tvůj názor a já ho respektuju..jen prosím tě neříkej, že jsem se někomu smál, když to není pravda...Jak je v Kladně?? Co špunt, Má se k světu?? Pozdravuj dyndase..... *5*
  • ok

slyšela jsem tuhle skupinu poprvý na óčku aa...zalíbil se mi jejich zpěv a styl...jsou fakt sqělí a vypadají sympaticky =oD tahle kapela tu chyběla ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit