-
Podporování
Prosim dejte hlas Fate magazine na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Podpořte je
Podpořte Fate Magazine v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
speciální koncert
Ahoj, pořádáme speciální koncert pro fanoušky Fate Magazine - více info na www.bandzone.cz/fatemagazine, tak se mrkni a určitě přijď :-)
oficiální web - www.fatemagazine.eu -
podpořte je
Podpořte fate magazine v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
....
davíííídek je moc klásnouškej lovuju ho *14* *14* *14* *14* *14* -
prosím
Ahoj prosím nezaslal by někdo na mejl písničky od Fate Magazine 1, Souboj
2,Barevná
3,13 komnata
Předem moc díík ...
muj mejl: tom033@seznam.cz -
ShaRpaYKa-3
ProsTe UžAsNiiiiiiiiiiIiI Upe Je žEru<--LuXuSsS<*-------- -
FtMg
SlyšEla jsem Je Na RgM HudebNi Ceny očKa-A jsou UplNe bozi_--------------->KszDou VteRinou<-----------NejlepSi:_* *14* *8* -
Tos to dopracoval
Pane bože, Davida znam už 7 let a nikdy bych do něj neřekla, že klesne tak hluboko a bude hrát pro náctiletý nanynky tuhle přihřátou muziku. Prober se a nalaď tam zase Staindy!!! Tohle k tobě nesedí... -
-
si kráva
debil...jedním slovem!!sou super sou uužasný!!takže si laskavě zklidni!! *7* ty zmrde! -
-
Re: si kráva
Njn, další afektovaná nanda a ještě k tomu sprostá jak dláždič. Dave se ti docela vysmál... -
-
Re: Re: si kráva
hlavně že ty seš tady ten užasnej(užasná) co?? *1* *1* *1* nevím komu by se vysmál víc... *5* *1* -
-
Re: Re: Re: si kráva
Věř mi, že jí. Smál se se mnou... -
-
Koukám a nestačím se divit
Mrzí mě, že se urážíte a nedáváte si...Každopádně Ellis, jestli jsi to ty koho myslim, tak mi nepřijde že jsem klesnul a veřím tomu co hrajeme, ale je to tvůj názor a já ho respektuju..jen prosím tě neříkej, že jsem se někomu smál, když to není pravda...Jak je v Kladně?? Co špunt, Má se k světu?? Pozdravuj dyndase..... *5*
-
-
-
-
-
-
ok
slyšela jsem tuhle skupinu poprvý na óčku aa...zalíbil se mi jejich zpěv a styl...jsou fakt sqělí a vypadají sympaticky =oD tahle kapela tu chyběla ;o)