Přejít na výpis diskuzí

Holki

HUDEBNÍ SKUPINA 11.6.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nepomlouvejte diž ste nic nedokázali!!!!

já holki poslouchám pořád sou upa pecka ..navíc tý zrzaví mamka mě v praze na základce učila hudebku ...sou upa cajkaž nikdo z vás dokáže to co oni tak je tady pomlouvejte....jo *16*
  • AHOJ

hele vy koukněte se na holki.eu tak se dozvíte více o holkách a občas tam i chodí a píšou si s námi tady snad ani nikdy nebyli *13* *13* *13*
  • jste nej

Proč by ti jako měly posílat, když jsi řekla, že pro tebe nejsou skupina?
    Jste ta nej skupina a vůbec nevadí, že jste 3. Předtím od vás odešla Nikola a taky jsme to přežili. Jste supéééér a když s váma Klára zpívat nechce, tak se může jít vycpat.
  • ahoj

POŠLETE MI HOLKI VAŠÍ FOTKU NA EMAIL DÍK
  • ahoj

TĚD NEJSTE SKUPINA PROTOŽE TAM NENÍ KLÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • ahoj

ahoj jakou mate nejradsi pisnicku od Holek ja mam rada vsechny ale nejhezci je Pro mamu *3*
    • Re: ahoj

že mě srdce bolí,když na tebe myslím *3*
  • ahoj

hele všichni co sem píšou skuste se podívat na www.holki.eu tam je číslo ne které pošlete vaší andresu a oni vám pošlou podepsanou kartu *3* *3*
  • Ste dobra skupina

Ahojky holki poslali byste mi nejakou vasi podepsanou fotku dekuju moje adresa je skalicka 734 Nový Bor 47301 Moje meno je Lucie Majerechova dekuji predem ste dobra skupina sem rada ze jste se zas dali dohromady *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15*
  • ahoj

Rada je posloucham porad !! *1* *1* ale skoda ze jsem nevidela 31.1 eso prototze tam byli tak zatim *4* *4*
  • holki?

myslím,že holki mají slávu za sebou,kdysi jsem je měl rád,ale ted už se vše posunulo jinam a mám pocit,že jsou stejný ve všem,no nevim chce to jinou music

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit