Přejít na výpis diskuzí

Holki

HUDEBNÍ SKUPINA 11.6.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holki

holki jsou nejjjjjjjjjj. supr
    dik................ *10* *10* *10* nebo girls *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    už mi nevolej *14* *14* *14* amna dalši pisni *14* *4* *14* *14* *3* *3* *3*
  • čusik

Jsem rád že jsou Holki zpět,i když bez Kláry.Byly,jsou a budou super!!!To je bez debat! *8*
  • jste nej

Proč by ti jako měly posílat, když jsi řekla, že pro tebe nejsou skupina?
    Jste ta nej skupina a vůbec nevadí, že jste 3. Předtím od vás odešla Nikola a taky jsme to přežili. Jste supéééér a když s váma Klára zpívat nechce, tak se může jít vycpat.
  • Koncert

16.dubna 2011 hrajou HOLKI v Maximu v Holicích :P *3*
  • Super!!!!!!

No tak toto je uplna bomba!Počul som že končia čo je obrovská škoda.Mam ich album vzpomínky zústanou ale ešte na kazete a zhánam ich všetky albumy na nete ale nič.Poradte niekto kde to dostanem.Diki.
  • Návrat

Holky se vracejí :) Konečně včera vystoupily v Těškovicích a bylo to skvělé i ve třech :-)
    • Re: Návrat

jo to asi bylo prosimte mohl by jsi mi napsat kdo v jejich skupina už není *1* *1* *1*
      • Re: Re: Návrat

ha není tam klára :) jinak sou super :)
        • Re: Re: Re: Návrat

diky

*4* *4* *4* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Návrat

vy jste tak nejlepsi skupina uz vas mam rada os malicka ale slva uz me dochazeli...
            *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Návrat

Jej mám tam chybu :D Soráč
  • dítě

Joooooooooooooooooooooooooo holky sou super *1* *1* *14* *15*
  • koncert

Holki budou 21.11. v Prostějově na nějaké diskotéce. *3*
    • Re: koncert

to je super ale já na diskotéku nemužu *9* *9* *9*
  • myslim

mylím že jich mají šest plus dvojplatinové.. *9*
  • Chjůů..

Ach jů x(Chtěla bych aby se holki zase daly dohromady x)No já sem četla,že je fanoušci prosí,aby uspořádaly koncert, ale prý se jim nějak nechce...Taky tam bylo že by se mohly Holki obnovit.To bych byla upam šťastná x)Nu tak doufám že se tato skupina obnoví......Papa ** *4*
    • Re: Chjůů..

Ty asi nejsi normální ne? Proš si tady nepřečtěš příspěvky nebo proč se nepodívaš na okaz, který tu je a pak teprve něco nenapíšeš. Už několik měsíců si tady píšeme, že je supr, že jsou Holki zpátky, prohlížíme si jejich webovky a ty tady napíšeš "Holki vrať te se". Nejprve čti a pak teprve piš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit