Přejít na výpis diskuzí

Holki

HUDEBNÍ SKUPINA 11.6.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klára

Klára do skupiny patřila a pokud tam není,není to celek,stejně to je nastavovaná kaše,měl sem je rád dřív,ale ted už jen sbíraj peníze za starý songy,ubohý.nejdřív nebyla Nikola,ted Klára,jejich sláva je už dávno pryč
  • ahoj

Ahoj,proč si opustila skupinů??????????????????????????? ???????????? *13* *13* *13* *13* *13*
    tak zatim *4* *3* *3* *3*
  • je to o DvD

No ahoj !Holki zkousim to na dividi ste rikali ze si mame nasat do fanklubu nikole o kabelku. *1* .....vim ze to byl jen zert ale tak zkusit to muzu ne? *1* tak se jdu zeptat *5*
  • Ste dobra skupina

Ahojky holki poslali byste mi nejakou vasi podepsanou fotku dekuju moje adresa je skalicka 734 Nový Bor 47301 Moje meno je Lucie Majerechova dekuji predem ste dobra skupina sem rada ze jste se zas dali dohromady *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15*
  • ahoj

POŠLETE MI HOLKI VAŠÍ FOTKU NA EMAIL DÍK
  • nepomlouvejte diž ste nic nedokázali!!!!

já holki poslouchám pořád sou upa pecka ..navíc tý zrzaví mamka mě v praze na základce učila hudebku ...sou upa cajkaž nikdo z vás dokáže to co oni tak je tady pomlouvejte....jo *16*
  • Holki

A víte o tom,že Radana čeká miminko ???Je to pravda,mrkněte na www.holki.eu
  • jjj

Radana je těhotna. Je v tom jejich novym klipu Zkus zapomenout.
  • ahoj

Ahoj Holki!!Mám vás hrozně moooooooooooooc ráda.Hrozně ráda si pustím DVD Holki a zpívám a tančím na vaše písničky! *14* *1* *3* *3* *3* *3* *3* Jsem ráda že jste!!!! *14*
  • th

jste propadak
    *10*
    • Re: th

su perfektne som starsia ,ale ked mam depku oni ma s nej dostanu , nemaju chyhu!!!!

Když jsou propadá k a trapné, tak je neposlouchej.

když je ti traoný tak proč sem lezeš,podle mě jsoufakt ,,senszační,, a jestli sxe ti nělíběj tak sem nelez!!! *14* *8*
      • Re: Re: th

Bejt tebou bych se nejdřív naučila psát. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit