-
prachy delaj cloveka
http://s11.gladiatus.cz/game/c.php? uid=56926 mrkejte na to *3* -
-
Re: prachy delaj cloveka
nejsme žádná char/ta *16* *16* *16*
-
-
Kabáti jsou super!!!
Kabáti jsou nej nej nej nej nej nej skupina kterou znám!!!zatim jsem byla na všech koncertech v republice!!jsou prostě suuupeer!!! *14* -
Supeer
ja kabaty poslouchala od svejch peti let a posloucham je do ted... ty novy alba uz se mi sice tolik nelibej... jejich nej era skoncila u Go satane go.. ale stejne je zeru a komu se nelibej at si trhne nohou:D myslim, ze jejich texty a zpusob zivota asi nejlip vystihuje ceskej narod a moralku...:D takze Kabat rulezz!:D *5* *14* -
koukni se prosím !!!
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=79 113 PROSÍM -
xxxxxxxxxxxomluva no
ok tak soráč všem že jsem psal o kabátech že jsou hnusní no...ale pochopte že ty jejich písně by mohli bejt lepší.tak soráč všem no a už to tu neřešte!!!plííííííís -
Kabáti
Kabát 4ever! Jsou nejlepší! -
kreténi
jsou to namyšlení reténi kteří nám skazili život ubožáci posraní! *16* *16* *16* -
-
Re: kreténi
Není ti to trapný???Na tvým místě bych držela hubu! *5* *5* -
drz hubu kretene nebo pres ni dostanes!! *13* *16* *8* -
Jestli je někdo namyšlenej,tak si to ty.Kabati ste suprrrrrrrrr bomba. -
-
Re: Re: kreténi
to těžko kozo jedna uhnutá... -
-
Re: Re: Re: kreténi
ty si debil Kabat je nej ajestli ti to vadi tak di poslouchat Evu a Vaska a neprud *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
Jste nej!!!
Dobrý den,skupino Kabát je mi 10let a
poslouchám vás každý den. Jste nej
skupina!!!!!!!!! -
-
Re: Jste nej!!!
Nikol jo možná tadle skupina je supr ale určitě ne pro každého...chci tím říct že je víc kapel který jsou suprový...jinak souhlas no -
-
Re: Re: Jste nej!!!
Jo já vím že je víc skupin které sou super. Neříkám že skupina Kabát je jediná supr skupina.A navíc když jsem napsala že sou nej tak sem mluvila za sebe,ne za všechny.Každý má přece svůj názor!!!!!!! *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Jste nej!!!
jj to máš pravdu tak proto ti tu píšu i svůj názor.
-
-
-
-
kabát
Kabát je super,kdo se mnou souhlasí at mi odpovi!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* -
-
Re: kabát
mas pravdu nejlepsi. a jejich pisne jsou o zivote *14* *5* *1* -
-
Re: Re: kabát
No to teda máte pravdu jsou upě supr!!!!!!!!! *14* *3* *4* *1*
-
-
-
kabát
Dooooost super!!!! *3* *14* *14*