Přejít na výpis diskuzí

Kabát

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
314 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eurosong

Hmm...tak nejlepší česká kapela nejsou ani náhodou a to co předvedli na eurosongu to byla pěkná ostuda!!! byli snad nejhorší a Vojtek ještě kritizoval ostatní učinkující nevím kde bere to sebevědomí..o jejich image ani nemluvě no trapas *1*
    • Re: Eurosong

Hele hoď se do klidu a pusť si radši Kelly Family!! *1*
      • Re: Re: Eurosong

PS:to sem myslela na uživatele Davida *3*

TY JSI PĚKNEJ DEBÍLEK.RADŠI SI PUST BRITNY SPEARS A HOD SE DO KLIDU. *13*

Každej má na ně hold jinej názor, v eurosongu meli spatné ozvučení a pro mě nejlepší jsou v ČR i ve světě! *14* *16*

ostudu udělali ale zdáli jse mi bohužel ostatní kapeli horší.Já si myslím zase že na kabáty je tohle moc slabý nějaká eurovize protože stejně vždycky zvítězí ňákej pop.Kabáti jsou lepší a chápu tvůj názor. *1*
  • smuteční oznámení

Vážení účastníci této diskuse, musím Vám s lítostí v srdci oznámit, že Kabát je nejhorší skupina na světě!!!!!!!!!
    • Re: smuteční oznámení

Tak si to mysli dál a mlč...
  • Corg proberse

Pokud te kabati hodne trapi tak vubec nenavstevuj tyto stranky,kdovi co poslouchas ty?
    • Re: Corg proberse

přesně *5* *5* *5* *5*
  • corrida

Kabáti jsou zkratka super skupina, byla jsem na jejich koncertech v Brně a musim říct BOMBA!!!!! Dole v dole i Corrida super!!!!Prostě si myslim že Kabáti jsou u nás dost oblibeni hlavně u mě *3* *15* Kabáti, valte to jen tak dál *3* *1*
  • kabát

kabáti sou hrozný na eurovision nám udělali megální ostudu sou i lepší skupiny než oni v čr byla to fakt ostuda fůjjj *7* *8* nechápu jak je tam mohl někdo poslat *3* zatím čau
    • Re: kabát

no ne asi,si nejak troufas,jen se jim nelibilo ze zpivaji cesky,nikdo tomu nerozumel,jen my...sme ti nejvetsi maly borci in world,jeden mensi neuspech neznamena konec,naopak už se tesim na dalsi a dalsi alba,ale neco mi rika ze už toho moc nebude,tak o to se tesim vic...! *5*
    • Re: kabát

tak hele ty píčo,o kabátech takhle mluvit nebudeš nebo ti dám dělo kurvičko!!! *5*
      • Re: Re: kabát

přesně Ilča dáme jí na klec!!! *16* *10*
  • Mantl

Kábat to je jak Eva a Šašek hudba bez vkusu a umění. *5*
    • Re: Mantl

ty budes nadavat kabatum ty zmrde????jestli proti nim neco mas si te najdu a do drzky ti narvu mikrofon a zaspivej nam bilou orchidej picusi!!!!!!!!!!
      • Re: Re: Mantl

áááá pán se chová jak dement *1* *1* *1* *1*
    • Re: Mantl

a co je podle tebe umení ? nejaky hiphopovy narkomani ? to si strc nekam kabati sou nejlepsi ceska skupina
      • Re: Re: Mantl

Panáčku, já bych ti tady mohl vyjmenovat kapel, jenže pro tebe to bude španělská vesnice, protože kvalitu si musíš najít ta za tebou nepříjde a můžu tě ujistit že nějací hihoperoví narkomani jak ty říkáš to nejsou i když např oldschool uznávám
  • Kabáti jsou super

Kabáti jsou 1 jsou u mně na žebříku nejoblíbenějších skupin na prvních místech v obsazení jsou prostě good!! *14* *4*
    • Re: Kabáti jsou super

plně s tebou souhlasim;)kabtati jedine jedine vojtas,otas,hurvajs,krulich a spalek;)takovahle kapela už nebude a to musite sami uznat..! *1*
  • kolo

játi dám evu a šaška žeti bude špatně tz šaška zmrde?????????????????????
    • Re: kolo

Pardon, tak teda Eva a VAŠEK no. *15*
  • Vzkaz pro mantla

eva a vašek?? to mě řekni jakou a kdy napsali oni pisničku??, totiž nikdy! a ještě hrají na play back,
    Až napíšou 11.alb jako KABÁT!tak jsem napiš a budem se bavit dál.....
    KABÁT FOREVER!
  • Kabáti

*16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit