Přejít na výpis diskuzí

Kabát

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
314 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

Lidi, nevíte někdo, kde bych mohla sehnat fotky, nebo videa z koncertu Kabátů v Hradci z roku 2004 ? *9*
    • Re: :-)

promin NE *9* *9* *8* *8*
  • metal

tak Kabáty mám ráda ale sami musíte uznat a já taky že to není kvalitní muzika,já už bych Kabáty nesnesla poslouchat..našla sem jiný kvalitní kapely a nepochopim jak můlžou bejt nejoblíbenější kapelou nwm....ale jinak sou v poho
    • Re: metal

Co jsi našla je tvá věc.Já doufam,že budou hrát ještě minimálně 20 let.
      • Re: Re: metal

co 20 let pročne déle vždyt jsou to borci přez rockovou muzikua i kdybi skončili i za 5 let ta zustanou navždi v srdci jeji fanoušku nebo ne??

a komu se to nelibý aď mi pr*el políbý
  • kluci

Udělal sem si o KABÁTECH knižku a taky se mi líbí nejvíc TOMÁŠ KRULICH *4* *5* *3* *14* *5*
  • Bundeswehr

nejhorsi skupina na světě kreteni namachrovany kabati kdyby byla soutěž v nejdebilnější kapele moc bych jim přal aby vyhraly *4* *4* *4*
    • Re: Bundeswehr

ty si kreten tak co sem lezeš vlez si nekam do žumpy takový sračky jsem ješte neslišel a vjeř my zebych te rad dostal do ruky asi byses divil debyle
    • Re: Bundeswehr

seš debil,kabáti jsou super,co umíš ty?no?zřejmě velký hovno,vid,
  • Starý Kabáti

měl jsem rád ty starý Kabáty (děvky ty to znaj, oda na konopi,starej bar..), jejich tvorba se mi líbí do Dole v Dole, jinak nic moc..
  • Kabát

KABÁÁT!!!! SUPER KAPELA, KTERÁ TO UMÍ FAKTICKY ROZJET *3* *3* jen tak dál!!!!
  • kabáti-koncerty

hele lidi neznáte nějaký termíny nejbližších koncertů pls?
    • Re: kabáti-koncerty

NE *9* *9* *9* *9*
  • Super

Kabáti nejlepší česká skupina. Prostě super.
  • Wow!!!

Nic lepšího neznám!!! *5*
  • Kabáti

Kabáti sou super lepší českou skupinu neznám*4* *3* *4*
    • Re: Kabáti

muj kamarád ten kdyby to viděl rozbil mi monitor *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit