-
jsou super
Já miluju metal a hardrock.A myslím si že lordi jsou jedna z nejlepších skupin. -
sou good
jj..já na metal mots nejsem ale lordi sou supr...would you love a monsterman..to je ůžo písnička...není to sice moe nej skupina ale mám je ráda.. *14* *3* *4* -
Lrodi_neeej
Heej jako naživo sou fakt super!!!Úplně bomba,to sem nečekala..Sázeli tam všechny svý hitovky a fakt mě dostaly:-) -
-
Re: Lrodi_neeej
nazivo?? hlavne nerikej ze tu nekde v cr meli koncert a ja o tom nevedel *16* *10* -
-
Re: Re: Lrodi_neeej
No koncert se to snad ani nazvat nedá:-)..Ale jenom kvůli nim sem jela na Benátskou,,to víš že tam byli ne? -
-
Re: Re: Re: Lrodi_neeej
ne neněděl ..... a kdy to bylo? a bude se to někdy opakovat ??
-
-
-
-
Je libo Lordy
Originální hudební merchandise (trička, čepice, kšiltovky, opasky, náramky, mikiny, batohy, vlajky, apod.) najdete zde: http://eshop.hrachovka.com/sortimen t/merchandising/ -
Lordi
Jsou doobrý....nej songy - Hard Rock Hallelujah, Blood red sandman, Kalmageddon, Devil is a loser, would you love a monsterman, icon of dominance. Jo jo .... *16* -
Lordi♥♥♥♥
*14* *14* blood red sandman *14* *14* *14* *14* hard rock hallelujah *14* *14* Miluju je!!!!!!!!!!!!!!!! -
Lordi
miluju lordi ale ten zpěvák bez maskyje vááážně hnusnej le s maskou ho MILUJU *3* -
jooo
jako kostymi maj good ale proste nejsou muj sty l ja raci mcr -
-
Re: jooo
to asi nejvíc poslouchám právě Lordi a MCR *3*
-
-
Borci
Jsou nejlepší na světě. KAm se na ně hrabou jiny skupiny. A ty jejicjh kostymy *16* .... -
Prostě Lordi
Ty vole co to je ludi...... no jsou fakt husty... proste nejlepsi jsou lordi.. to ted poslucham furt.. neznam blaznivejsi skupinu.. a na jejich vieoklipy nikdo nema... sou upa bozi!!!! *16* *16* blood red snadman... *16* *16* *14* -
-
Re: Prostě Lordi
Já nic jiného ani neposlouchám. Blood red sandman je best song, ale dobrý je i Would you love a monsterman. *5* *5* *16* -
-
Re: Re: Prostě Lordi
Přesně Lordko
-
-