-
Re: Re: Prima pustit žilou
Jo hlavne jak si tak pritáhli Davida to bylo kouzelny nebo jak se tam Martin ucil spivat-tyvejsky *1* *1* *1* *1* -
Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ
*8* *8* *8* *8* *8* Aby si se neposrala ty píčo posraná prosimtě ty si o tebe nevopřou ani kolo ty mrdko zamrdaná *15* *15* *15* -
Re: pisnicky
*15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* TO SY SNAD Děláš prdel ty trapko *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* -
pisnicky
*14* *14* *14* jejich nej pisnicky jsou dotyky a mama
*3* *9* -
Re: Prima pustit žilou
bylo opravdu pěkné je po tak dlouhé době vidět v televizi ten pořad jsem viděla bylo opravdu pěkné. -
NEJŮŽASNĚJŠÍ
NEJŮŽASNĚJŠÍ SKUPINA NA CELÉÉM SVĚTĚ!!! MILUJU STRAŠNĚ MOOOOC MOOOC MOOOOC!!!NEJDOKONALEJŠÍ NEJSLADČÍ LÁSKY MOJE!! MILUJUUUU!!!! :-* *14* *14* *14* JSEM STRAŠNĚ MOOOOC ŠTASTNÁ,ŽE UŽ JSOU ZASE ZPÁTKY!!!! :)) MŮJ SEN!!! DĚKUJU NEHORÁZNĚ MOC -
Re: Re: Prima pustit žilou
jo uplně moooc -
Re: Prima pustit žilou
Taky se těšíš?? já uplně! *14* *14* *14* *4* *3* -
Prima pustit žilou
ahoj lidi Lunetic budou opět v televizi dnes 14.12.2008 na prime ve 22:20 porad Pustit žilou je to talk show tak koukejte *4* -
Re: Krása
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to snad ne ty si ale mega supr ultra kráva -
Re: GO GO VERY GOOD BOY
Neni to gogo very gay boy náhodou -
Desky
ces kolik udelate alb jeste a jeste diky za tu posledni best of lunetic -
Re: eso
jinak se na to muzes podivat tady http://archiv.nova.cz/multimedia/es o-29-11-2008-lunetic-a-wohnout.html ale neni co celi je to jeno sestrihany celi to asi nenajdes nikde *9* -
Re: eso
:-) ja se na to koukala byli dokonce i na Ocku *4* tak byli asi 2 dyn pred tim esem -
eso
Ahojky!! chtěla jsem se zeptat, jestli se někdo díval na eso na nova.cz na Lunetiky, já to tam nikde nemůžu najít, tak jestli byste mi mohli poslat odkaz....... díky *4* -
Krása
Co sem slišela videa s toho koncertu tak zpívají pořád skvěle a je good že se vracejí.Milujuje sou nejnej skupina sou prostě super *14* *14* *14* -
koncert
ale kluciiiii chtělo by to i do Ústí nad labeeeem *3* -
GO GO VERY GOOD BOY
ahojky nemate od nich pisnicku go go very good boy?? dyztak pisnete na icq 409 889 762
jinak mimochodem co sem tedko videla videa z konzertu tk moc zpivat neumej ale stejne je mam rada <3 -
Re: koncerty
no me je ted už 24 a ty jo blbnu zase jak kdyby mi bylo 15 pže tim koncikem a tak mi to pripomelo moje mladi a tak vše....mi plesalo srdce znova jak sem je videla ty jo a to sem si myslela jak už mám rozum..... *1* no upe moc klukum dekuju a ty nove vberze pisnicek sou naslapnuty pekne...takže dekuuuuuuuuuujuuuuuuuu a davejte o sobe vedet...páááááá -
koncerty
je super že boudou mít další koncerty martin to řikal na tn.cz tak se na to podívejte