Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavý rozhovor

na kultura.idnes.cz *1*
  • Re: SuPeR sKuPiNa

ahoj věrko ti kteři řikaji že jsou buzny asi jim zaviději jinač to nevidim *4* *4*
  • SuPeR sKuPiNa

Joooooo Lunetic sou fáááákt super skupina,sou fáákt bombový *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    A hodně mě sere že si lidi myslí že Lunetici sou buzny,tak to neni vůůůůbec pravda. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* .Žádný buzny nejsou. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • lunetic

mám vás ráda a ch těla bych jít někdy na váš koncert *14* *4* *14*
  • lunetic

miluji vas kluci *14* *14* *14* jste nejlepši *14* *14* *14*
  • to jsou prostě moji milačci

tikhle kluci jsou moji milačci.když mi bylo 13 roku byla jsem na jejich koncertě v ostravě.a už uplynule 10let a stale je posloucham.muj sen vzdycky byl potkat vaška jelinka ale bouhžel se nikdy nesplnil a myslim že se taky nikdy nesplni *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ

Ne smeju se tomu jaky ste tady vsichni buzeranti
  • Re: Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ

co směješ se své debilitě? tak dej pozor aby ses neudusil
  • Re: Re: Re: Re: NEJŮŽASNĚJŠÍ

*15* *15* *15* *15* joj netrapči za monitorem velkej kádr ve zkutečnosti posrané malé 8 leté dítě
  • super klucííí

Lunetic je nejlepší skupina mýho živita, prostě super klucííí *14*
  • Re: Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou

skřehotaví chlapci se nám vrátili *15*
  • Re: Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou

fáákt:D
  • Re: Re: Už mi s tich věčných keců že jsou

Prave ze se dali dohromady asi te otesi kdyz ti reku ze uz maji za sebou 2 koncerty a pry planuji dalsi *3*
  • Re: Už mi s tich věčných keců že jsou

nojo, Lunetic jsem poslouchala od svejch 5-ti let, byla jsem do nich blázen. Jejich písničky mi pomáhaj v těžkejch situacích, je škoda že už nejsou, ale nikdy na ně nezapomenu jako spousta lidiček tady....prostě ty texty jsou úžasný.....
  • Re: forever

Prosim muzes mi prozradit kde jsi zjistila z ev unoru budou na morave? *4*
  • Re: Re: Re: Re: pisne

bych chtela videt jak bys v ty dobe neco takoviho naspival ty vsadim se ze si v ty dobe tahal za sebou kacera a rej pal se v nosu co???Vis je umeni udelat pisnicku na kterou se nezapomina a kdyz se po 10ti letech rekne jeji jmeno tak vsich ni uz vedi a vyoudi ze sebe i par slov to se nepovede kazdymu.No spis skoro nikomu takze ty vase keci ze sou to sracky,fetaci,blbci atd. jsou trapny protoze vy byste vzivote nedokazali to co dokazali oni.Byli z nich jenom tanecnici a zachvili po nich blaznila cela CR.
  • Re: Už mi s tich věčných keců že jsou

vis co ja si myslim ze tohle je zbytecny oni to sem pisou proto protoze se s nama chtej hadat nevsimej si jich a je to prestane bavit *3*
  • Re: Re: Re: pisne

Totální haluz nejhorší písnička co sem kdy tomu se ani nedá říkat song sračka největší slyšel Iron Maiden forever Metal is not dead *5*
  • Re: Re: pisne

trošku z jiného soudku,nejstrašnější píseň,co jsem od nich slyšel je máma-a co tvůj názor,kindís? *1*
  • Už mi s tich věčných keců že jsou

Lidi hrabe vám? Mě tenkrát bylo 5 ale normálně jsem je poslouchala a chtě nechtě zanechali něco ve mě. A pokaždý když je slyšim vzpomenu si na ty léta když jsem je ještě nedávno poslouchala na kazetě:D. Vy ted berete že je samej Hip Hop a hafec dalšího. Tak si to poslouchejte a neserte se do nich. Ty lidi který je prve poslouchali jsou a rádi si je třeba poslechnou i po tich 10 letech. Singl Máma je a bude jedna nejlepší písnička od nich. Oni udělali velkou díru u nás tak je k sakru nehcte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit