-
Koncert Luneticu
Kdo pojede se mnou na koncert Luneticu v sobotu 7. února do Mladé Vožice, je to městečko u Tábora a bude tam vystoupení kluků jediné v jižních Čechách, bude to bomba, viz Liberec a Praha v prosinci -
METAL
lol to sou ti nej#&@{#&@{ kkti co znám!!!!!!!!!METAL 4EVER!!!!!!!!!!!!!!SLIPKNOT!!!!!!!! !!§KORN!!!!!!!!!!!!!!!!
SYSTEM OF A DOWN!!!!!!!!!!!!!!!!SEPULTURA!!!!!! !§LINKIN PARK!!!!!!!!! -
Re: Re: Lunetic is best
Lunatica je lepší *3* -
Re: Lunetic is best
Tak to já s tebou jako souhlasim...Moje je to tady skupina uplně nejlepší..I když jsem nezažila tu jejich největší slávu protože mi byli asi 3 roky *4* Ale jsou uplně nejlepší.. *14* *14* -
Lunetic is best
Lunetic to je upe moe zavislost ja je upe nadevse zboznuju *14* Miluju vaaaas ste moje upa zavislost .... :-***** *14* -
Lunetic
Jsou to fajn kluci. -
LUNETIC LUNETIC
Miluju Lunetic je to nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej skupina sveta.Karel Got jim nesaha ani po kotniky!!!!!! -
Oficiální webovky
Lunetic už zase mají vlastní wwwstránky a jsou pěkné tak se na ně podívejte www.lunetic.eu -
Re: foto s podpisem
Skus napsat na radio agara kde aleš moderuje -
Ať žijí duchové
By me zajimalo jakej je tady vekovej prumer a kolik procent 4procentnich sem chodi(podle me to bude vysoky cislo)...serte na lunetic a bezte si vydrandit karla u klipu Beruska -
Re: MILUJI JE
Si neskutecna vypatlaná píca zakurvena *8* -
Lunetic
*3* jsou to borci,rada je posloucham a je supr ze jsou spět *4* -
ok
Ač mi je 43 roků skupina Lunetic se mi líbí,jsou to takoví skvělí klučinové a člověk s nima omládne,nebo se mýlím? *3* -
jupík
jo a byli Lunetici populární u kreslířů Trnek-Brnek,vždycky,když dávali nějaké vtipy o homosexuálech,tak měli na sobě tričko s nápisem :I srdíčko Lunetic *15* -
Re: Re: Re: MILUJI JE
Však se neurážej,trochu legrace nikoho nezabilo. *1* -
Re: Re: MILUJI JE
Twoe... A vadí ti to??? Hmmm tak to máš blbí... Já se za to nestíd... A tady nejde o nějakej sku*venej pravopis ae o nej skupinu Lunetic... Tak táhni víš kam... *8* *16* *13* *10* -
Re: Re: Re: Luuunetiic
já teda bych se do toho taky chtela vložit pže kazdy má svuj nazor a je fakt že sukna ho tady napsala slusne to jo ale proc ho sem pise když lunertici neposloucha na to sou na jinych strankach jiste take nejake ankety tak si to piste lidi tam bo si založte vlastzni anti diskusi a je to ...a maji prostor vsichni tohle je stranka pro fanousky tak by se to melo dodržovat ....jinak nazor nikomu neberu,a tohle je je vcelku neutralni a neuražlivá diskuse od sukny ale rikam založte si vlastni debatu na twema proc a kdo je nemá rad a spoustu nadavek a kritiky mužete psat tam pokud to chcete ventilovat já vam taky nelezu na stranky vasi oblibene kapely anepisu tam že to jsou debilove a kdejakou kritiku pže tam nemám duvod chodit na ty stranky ...tot vše diky za muj prostor.... -
foto s podpisem
Ahoj lidi,je možný si někam napsat o fotku s podpisem kluků(Vaška)?Nemůžu nikde najít žádnej kontakt.Poradíte??
Díky moc!! *4* *3* -
super kluci
jsou to ta nejhezci klucici skupina co jsem kdy videla miluji je
chci aby se vratily
*3* -
Re: MILUJI JE
To byly pomluvy asi takové,jako když by o tobě někdo tvrdil,že neumíš pravopis. *15*