-
Re: Koncert
no oni už ty salta asi moc nezvladaji preci jen uřž to nejspou ti mladi hosani v nasem veku takže už sou asi opatrnejsi což chapu ..jinak samozrejme neni to už co to byvalo ale jsem rada že se vratily nebo aspon se pripomely pže mi to pripomelo moje mládi a to moje silenstvi ..... -
lunetic jsou pekny paka
Jako nechapu lidi, co je muzou porad zrat...vzdyt jsou ubohy, mrknete radsi na
http://s14.bitefight.cz/c.php?uid =65092 *10* -
Koncert
Jaky jsou podle vas koncerty Lunetic s kapelou videla jsem nejakou ukazecku na netu a spis mi to chvilkama pripadalo jako koncert Vaska Jelinka nez luneticu . Docela mi u nich to tancovani ty salta chybi Y kdyz nemuzu uplne posoudit na zadnem soucasnem koncerte jsem nebila jen dvakrat kdyz mi bilo 14 a musim rict super zazitek ted mam o 11 roku vic . Napiste nekdo svuj nazor -
lunetic
jste skvěli kluci nejlepši miluji vas a hlavně vašika ma sladky usměv *14* *14* *14* -
lunetic
nevite nahodou jestli lunetici přijedou do ostravy? *14* *14* -
Re: Loveeeeee
Jasně, přijeď v sobotu 7. února do Mladé Vožice na Lunetic na živo, bude to bomba. Míra -
Loveeeeee
=o*** Miluju lunetic !!! xDDDDD *5* je to úúúžasnýýýýýýý =o* Prej zas budou zpívat... =o* supeer :-* *14* -
Re: Super
Přijeď na ně v sobotu 7. února do Mladé Vožice u Tábora. Míra -
Super
Mám vás moc ráda Jste bezvadná skupina a je mi líto že jste se tenkrát rozpadli doufám že vám to víde i teď moc vám fandím jo a mimochodem bydlím na Meziboří jako ty Vašku a prosím ozvěte se mi nikdo na email toto je on: Dominika.Urban@seznam.cz tak se nikdo ozvěte vaše velká fanynka *3* -
školačka
ahoj kluci moc ráda vás poslouchám a všem skazuju aby se vám to povedlo zas se vyhoupnout na horu *3* *14* *14* -
PRO VÁS
MOC VÁS ZBOŽNUJU VÍM ŽE TOHO MÁTE HODNĚ NA PRÁCI *9*
moje číslo je 722054803 byla bych moc ráda kdybych svámi mohla apokecat *14*
ale svámi ne aby někdo dělal že ste to vy *10*
ste super skupina a jsem ráda že ste zase spolu *15* no tak se ozvěte:)jo?budu ráda a aby jste nebyli zklamaný je mi 15 *9* tak napiste:)budu cekat -
Re: 4.místo
Pojeď do Mladé Vožicev sobotu 7. února, už je na živo třeba neuvidíš, je to šance -
4.místo
ahoj tak naši best kluci jsou s Luneticem na 4.místě tak to už je paráda nemyslíte?by mohli předběhnout ještě US5 a Pussycat dolls -
lunetic Ml.Vozice
to je skvele petisku vezmi s sebou kamosky dame koralky maji tam hodne lacinej chlast bude to paradni jizda *5* -
Re: lunetic Ml.Vozice
Do Atlanty ve Wožici chodím každý týden a je to tam celkem OK. Na kluky se už úpa nejvíc mega těšim. -
Lunetic
Zitra je opakovani Hogo Fogo 8:55 Nachitavka lunetiku jestli chcete zavzpominat tak se kouknete . Ja se urcite podivam. -
lunetic Ml.Vozice
Určitě 7.2.2009 přijedu na koncert do Mladé Vožice! Bude to famozní zážitek! Byl jsem tam na pár akcích a vždycky to bylo bombastický! -
Re: Koncert Luneticu
Tak jedinej koncert v Jižních Čechách asi ne, protože 24.7. vystupujou na Farské louce v Lomnici nad Lužnicí. Více na www.farska-louka.cz -
Re: Koncert Luneticu
to ani omylem *1* -
Re: foto s podpisem
Přijeď na koncert do Mladé Vožice v sobotu 7. února, bude tam jejich autogramiáda a skvělá párty až do 3.30 hodin