-
Davidovo dlouhy vlasy
vite proc ma dlouhy vlasy? *1* aby si s nima moh utirat prdel od sracek *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: hahaha
*1* pico pico pico *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *5* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: ctyri ritopichove
strc si do prdele nebo do pici poradny jelito a neotravuj *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ctyri ritopichove
pico smradata *15* *15* *15* *15* -
Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!
Víš proč nejsou,protože větší hnus už nikdo nestvořil a všimni si zatím se chovám slušně! *16* *8* -
Re: Re: David
to ja bych je teda taky chtela spatky a taky znam lidi co taky byly pro ale prinyst ho svazanyho v retezech na podiu s tim teda nesouhlasim musi chtit sam ale jeden spominkovy konzert by ho teda nezabyl -
Re: Re: David
to ja bych je teda taky chtela spatky a taky znam lidi co taky byly pro ale prinyst ho svazanyho v retezech na podyu s tim teda nesouhlasim musi chtit sam ale jeden spominkovy konzert by ho teda nezabyl -
Re: Re: navrat
rika se ze jo ale mohl by se prekonat aspon na ten vzpominkovy konzert no nemam pravdu???????? -
Re: MILUJU
ne asi ales je fakt mooccccccc krasnej me se teda taky liby *14* *14* -
MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!
Já jéé MiLuJůů!!! *14* *14* Proč už ejsou?! *9* *9* *8* Soůůů Nééj!!! *3* *14* *14* *14* LoWuJů Wáás!!!! -
Re: MILUJU
nejsi ty náhodou nadržená... *1* -
ja
proste lunetic byl super je hrozna škoda že se rospadly byli uplni hvezdy *9* -
MILUJU
MILUJU JE! ALEŠ...UAH -
Re: Re: SRAČKY, CHUJOVINY
Jestli za vrchol hudebního vkusu považuješ tyhle 4 chudáky, tak to tě teda opravdu lituju. Vždyť akorát zpívaj (nevalně) a kroutěj prdelema. Jsou to jenom komerční nagelovaný panáci, který maj s hudbou asi tolik společnýho jako papež s bordelem. Nechci tě urazit, ale všichni fanoušci Lunetiků, který jsem kdy potkal byly přinejmenšim hodně jednoduchý, holt jaká hudba, takový posluchač. Sorry, ale hudbu si představuju úplně jinak. -
Lunetic
Je to šílená škoda,že se rozpadli měla jsem je ráda celé ty léta co zpívali,samozřejmě je miluji až do teď jen tak
na ně nezapomenem hlavně my stále fanynky!!byli originální a skvěle sehraný,prostě nejlepší skupina.Ale co mě nejvíce mrzí,že jsem nikdy nebyla na jejich koncertech,byla jsem hodně malinká:( Kéž by udělali alespoň jeden jediný koncert třeba v Praze nebo kdekoliv,aby jejich stálé fanynky,které je stále obdivují a nezapoměli na ně, měli možnost je ještě jednou naposledy vidět v původní sestavě než se rozpadli.Vím určitě,že by tam přišlo spousty lidí a bylo by to úžasné! Pa Pa -
dotaz
Ahoj, nevíte jak se jmenuje (jmenovala) truhlárna, kde prej pracoval David?
Předem moc díky -
děje
petice je založena : http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111
tak o tom dejte všude vědět -
lunetic a jejich navrat
tak lidi spite se taji nic nedeje *9* a pridejte se do fanklubu *3* jansy -
Petice!!!
http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-detail.php?id=111 petice je schválena tak se všichni podepište a schénějte podpisy na různých DF *4* -
připravte se!
Pokud chcete podpořit skuPinu Lunetic napište mi to na e-mail Holcmandavid@seznam.cz a jako předmět: lunetic forever.v nejbliší době bude schválena petice tak potřebujeme velkou reklamu na DF Chatech apod.každému kdo mi napíše a přidá se napíšu co má udělat.např:hltit chat odkazem na petici a stránky www.lunetic.wz.cz
ZAHLTÍME INTERNET LUNETIKEM